Hiç sevgilim olmadı ve 3 reataurant var çalıştığım yerde yemekhane çay molası aynı yerde yiyoruz ama çay molası yeri var ufak kızlar geliyor erkekde var ama ben elime telefonu alıp sohbetden kaçmaya çalışıyor um ve konuşmuyorum soru sorulmadikca yakiskliyim ama kızlar telefonla oynadığımı görünce ve konusmayinca onlarda bana birşey sormuyor birşey anlatmaya korkuyorum o çay odasinda
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de öyleyim biraz yabani gibi görünüyoruz uzaktan bunu aşmalısın. Sohbet etmeye çalış
Karşımda ki kızlar benim hakkımda ne düşünür bu durum da telefonla oynayıp o ufak odada konuşmayan biri hakkında? Ezik gibi gorunmuyorum tam ama soru sorulmadikca konuşamıyorum ama normalde samimi arkadaşlarımla aşırı gevezeyim
Ramazanda pskiyatri randevu Alicam bu durumu anlatıcam ama pskiyatri ilaç vermemesi lazım ilaç çözmez bu durumu ne yapabilir sence?
Doktorluk iş dğil ki bu aynen dediğin gibi ben de öyleyim bunu konuşarak halledeceksin sen de diyalog kurman gerek başla adım at devamı gelir. Ben hala da zorlanıyorum yani
Üzerine gidip oraya oturmaya gidiyorum az çok konuşmaya başlıyorum hani 1 ay oldu ise gireli daha tam giremiyorum molada ama inadına oturuyorum oraya durduk yere konu acamiyorum hani merak etmiyorum açıkçası bir yandanda
Eee sorun ne peki yine konuşamıyor musun
Şimdi giricem deneme olarak bakalim
Bitcoini konuşuyor 35 yaşlarında 2 abi benim sohbete dahil olmama gerek yok digerleirde dinliyor zaten 😀
Ha bence de saçma ben olsam kaçarım o ortamdan
Peki dedikodu yapanlar hakkında ne düşünüyorsun ulan anlatıyor bana sıkılıyorum özellikle bayanlar çok var bu dedikodu baksa birşey yok konuştuğu onu bunu konuşuyor boyleil insanlar düşük kalitede mi?
Düşük kalitede tabi kendi hayatına bakmayan millette gözü olan seviyesizler işte
Sürekli telefon ile oynarsan sevgilin var zannederler , merhaba de beğendiğin birine kaçamak bakışlar at anlar zaten ilginin olduğunu
Benim kardeşimde tıpkı senin gibi aynı anlattığın gibi. Psikiyatriye gideceğine psikoloja git bence
Para yok pskolog çok fazla al Nazmi 5 seans gitsme. mesela dlei. para gider?
Orasını bilemem
Sesli kitap okumak mı tavsiyen yoksa iletişim kursu mu
Bunlardan ziyade cesaret. İlk önce adım atmalısın zihnini düşüncelerini değiştirmelisin. Kitap okumaktan ziyade de iletişim kursu da mantıklı olabilir ama ilk önce cesaret
yabaniliği bırak evcilleş. ilk işin telefonu bırakmak olsun
Ama ellerimi rahat hareket ettiremedigim için kasılma hissi oluyor birşey anlatıcam mesela ellerim kasılıyor o yüzden çok konuşmuyorum bilgisayar bıraktım telefonla oynamaktan samirim
Bugün adam anlattı 40 yaşında o bana anlatırken ben ellerim kasılma hissi oldu sabır dizimin ustynde tutuyorum kipirdatsam farkedicek utandigimi diye
bir kere cesaret et gerisi gelir
Yüzüne bakarak göz temasi kolay olmuyor kızlara karşı özellikle göz teması zorlaniyorum
zamanla aşarsın deneye deneye korkunun üzerine git
Şuanda o ufak odada susuyorum kadın bana dedi biri korkma insan o diyor şarkı söylüyordu adam sonra bana baktılar korkma insan o diyor 😀😀😀😀
Yabani bir hayvan miyim acaba 😀korkunun üzerine oraya gidiyorum dislamaya başladılar sanırım sigara icmiyorsan niye buraya geliyorsun falan
takılma onlara sohbete katıl sende :)
Bir tane adam geldi 40 yaşlarda temizlikci eski türk futbolundaki şikeyi anlatıyor tam bilmediğim için evet doğrudur tarzı şeyler söyledim acaba cahil olduğum için mi susuyorum fazla yorum yapamadım onun zamanında ben yoktum onun daha iyi bilmesi normal ama yeni futbolda bej daha bilgili yım
bilmediğin konularda gayet normal yorum yapmamaman
Detaylı anlat kanka bende öyleydim salla
Knk olmuyor dusunerek olmuyor adamlar düşünmeden pat pat konuşuyor ben pat pat konuşsam saçmalarim birde sessiz insanim dedikodu en nefret ettgiim şey
Akışına bırak