ahahhhahaaahh bu nedir ya böyle :D :D :D koptum görsele :D :D bizim genler tuhaf biraz ya bi abim uzun diğeri kısa kız kardeşim 1,50 :D :D Aynı site içerisinde malzemelerinden çalınmış konutlar gibiyiz :D :D
Her bakimdan memnunum, genlerimi bozmayacak birini bulursam evlenecem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet ama türk insanının çoğu hep burnundan şikayet eder. Ve evet hakikaten tuhaf burunlarımız var kimisi domuz burunlu kimisi laz burunlu. Harbi niye böyle bizim insanın genotipi? Kusursuz bi burun gyrmedim şimdie kadar ya domuz burun ya laz burun seçenek bu kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ahahhhahaaahh bu nedir ya böyle :D :D :D koptum görsele :D :D bizim genler tuhaf biraz ya bi abim uzun diğeri kısa kız kardeşim 1,50 :D :D Aynı site içerisinde malzemelerinden çalınmış konutlar gibiyiz :D :D
Çok şükür bir tek boyum kısa ama oda ortalama türk erkek boyu sorun yok :D
Her bakimdan memnunum, genlerimi bozmayacak birini bulursam evlenecem
Evet ama türk insanının çoğu hep burnundan şikayet eder. Ve evet hakikaten tuhaf burunlarımız var kimisi domuz burunlu kimisi laz burunlu. Harbi niye böyle bizim insanın genotipi? Kusursuz bi burun gyrmedim şimdie kadar ya domuz burun ya laz burun seçenek bu kadar
Saçlar beni bitiriyor yaa dümdüz, sülalede herkesin düz
21 yaşıma kadar da memnun değildim, ondan sonra da memnun olmadım.
tip iyi de karekter olarak malesef kadına bağlanan, güvenen bir tipiz, üzülen ben oldum
Sağlığım dışında memnunum
Her şeyimden memnunum Allahıma çok şükür..
Beyaz tenli olmak isterdim onun dışında memnumum
Evet tabi halimize şükür😌
Eh yani😂
Memnunum..
değilim
Değilim :(
Her halde menmunuz
Memnunum şükür 😄
Değilim bok gibi genim
Hayır
Tabiki.
Ortalamanın üstünde olduğumu düşünüyorum