+1 yılBunun gerçek olabilmesi bile beni çok üzdü.
Kıyamam 😏 kimin kimsen elinden tutacak destekçin olacak bir insan evladı yok mu?
Kendini bu caninin ellerine bırakma, polise kadın sığınma evlerine git.
Olmadı gel ben seni emniyetli bir yere yerleştireyim.
Sen kendine değer vermez sevmezsen kimse sevmez 😏
Lütfen rica ediyorum kendini mahkum gibi hissetme, unutma biz Atatürk kadını Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız, Atamızın bize tanıdığı haklar savunduğu korudu yasalar var.
Kendine bunu yapma, yapman gereken sadece ayağa kalkmak🙏00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine bakım yap güzel yemekler yap ne derse evet de dovse de git yanına ne hata yaptım de sebebini ogren neyse sorun bidaha yapma te allahik ya napacan bosayacan abla bosanmiyorsa da eline sopayı al ağzını yüzünü dağıt herifin ha tabi bu soru fakr değilse önerim eğer fake se prim için kadına şiddeti kullanan bir pislikle muhattao olduğumdan dolayı çok üzülürüm
00 Yorumla
Kardeşim kendini niye dövdürüyorsun hemen çık o evden dön babanın evine ya da kadın sığınma evine yazık günah ya böylelerini gördükçe erkek olduğumdan utanıyorum ulan o bir kadın be vurulur mu be içim parçalandı yine offf 😓
50 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm gerçekten Allah bunların böyle yapanların belasını versin inşallah biz sevecek kadın bulamıyoruz bunlar kıymet bilmiyor bence darp raporu alın şikayetçi olun çok üzüldüm inan ki
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılSize ziyarete gelebilirmiyim? Kocan ile cok uzun detayli görüşmek cok isterim
Onun ellerini kirmak isterim ama her parmak ayri ayri 😍
o...
C...53 Yorumla- +1 yıl
@kdrogz34 ıyı fıkır vallah
Eminim bu dayağı da kocana bağlı olmandan dolayı çekiyorsundur
Ama kendine yazık etme
Bunun sonu falan da yok
Bugün oldu, yarın olacak sonraa ne olacak?
Şikayetçi ol, ailene yakın arkadaşlarına söyle30 Yorumlazorbarların zayıf tarafı nedir bilirmisiniz 1kere dövdüğünüzde sizden korkarlar teknik öğrenmek istersen seni 1ayda terminatör yapabilirim mesaj kutum açık yalnız sadece savunma için kullanabilirsin unutma
00 YorumlaResim fake ama olay gerçekse kendinizi dövdürtmeyin şikayet edin gerekirse kimse kimseye vuramaz. Kameraya çekin delil olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçek resmi koysam sorum silinir istersen atabilirim
+1 yılkeşke sana bu kötülüğü yapan biriyle evlenmeseydin ülkenin yarısı psikopat zaten..
22 Yorumla
Soran+1 yılBaşta böyle değildi sonra kıskanmaya vurmaya başlafı
- +1 yıl
Kıskançlık çok kötü.
+1 yılEğer bu konuda ciddiysen dövmeyi nasıl bırakır yerine bu adamdan nasıl kurtulurumun cevabını arasan daha iyi olur.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukların olsa bile buna katlanmak zorunda değilsin. Polise başvur kadın sığınma evlerine yönlendirirler darp raporuda alabilirsin.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Bırakmaz kurtul bir an önce bedenine ve ruhuna aldığın darbeler her geçen gün daha da artacak buna sen dur de
10 YorumlaAbla kaç kurtar kendini kurtaramıyorsan kendini soğutmaya çalış ona sevmesin seni zaten bırakır gider
00 YorumlaBenimde kocam bi ara baya dovuyodu ama annesinden cesaret aliyodu Şu an oyle biseu yok ama sinirlenince dovecek diye çok korkuyorum
016 Yorumla- +1 yıl
Çocuğuna böyle yaparak doğru bir hayat vermiş olmazsın o çocuk senin dayak yediğini görerek büyürse oda aynısını yapar yarın ve cocuk çok üzülür psikolojisi bozulur Milletin ağzı ile hayat mı yaşıcaksın sen millet neder diye yaşantı olmaz böyle şeyler düşünme babanla al güzelce konuş tamam derse arkana bakma çalışırsın Aslan gibi çocuğuna da bakarsın
- +1 yıl
Sen bunu kabul edersen bütün kadınlar adına kabul etmiş olursun yapmayın susmayın her zaman yardım isteyin polisten abinizden kardeşinizden babanızdan veya sosyal medyadan sen kadınsın güçlüsün korkma hiç bişeyden hayır de bana vuramazsın de karşı çık güzelce düşün doğru kararı ver
- +1 yıl
annem de senin gibi oğlum babasız kalmasın diye babama katlandı ama sonra herşeyden korkan bi ben oldu. o şiddete gerilime maruz kaldıkça çocuğun da kötü etkilenicek. büyü vs yaptırabilirsin anasına dili bağlansın diye ama onun yerine muska yazdırmanı tavsiye ederim güvenilir bi hocaya
- +1 yıl
@Psişik_Kedicik2834 ben büyüden muskadan korkarım ya ters teperse
- +1 yıl
muska ters tepmez, iyi niyetle yapılan hiçbir şey ters tepmez sadece... değmiyor inan bana.. dövüldüğünle kalıyorsun
+1 yılAbla anasının babasının eğitemediği adamı sende eğitemezsin anca darp raporu al ve boşanıp kadın sı9ınma evine git
00 YorumlaYa polise şikayet etsene hâlâ kocam diyorsun bi yaratıkla berabersin uyanık ol polise git bir daha da o eve dönme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Biran önce polise gitsen ölmeden geç kalmadan döven bir gün öldürür
14 Yorumla
Soran+1 yılMaddi sorunlarım var edemem şikayet
Soran+1 yılÇocuklarım ortada kalıcak? Bendende alırlar onları
Kadına el kalkmaz kadına şiddet edenden kimse ye fayda gelmez
10 Yorumla
+1 yılYuh. O adam dövmeyi falan bırakmaz sen onu bırak. Şikayetçi ol yazık ya..
10 Yorumla
+1 yılAcıma duygusu olmayan merhameti olmayanı sen düzeltemezsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. Şiddetin devam etmesi halinde şikayet edip ayrılacağını söyle bence sana vurmasına izin verme
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşayarak en kısa yoldan çözüme kavuşabilirsin
10 Yorumla Hemen şikayetçi ol dövmeyi nasıl bırakır diye birşey yok
10 YorumlaCanim sen ciddimisin?
Boyle bir soru sorulurmu burda.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi koruyun. Fiziksel olarak dayağa engel olamıyorsanız, evinizi gerekirse terk edin.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDövmek bıraktırılmaz, çözüm buradaki insanların yorumları da değil maalesef. Çözüm şikayet etmek uzaklaştırma aldırma. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla Darp raporu al acilen ve şikayetçi ol bu devam eder yoksa sen bir şey yapmadıkça
00 Yorumla
+1 yılBu kadar acizmi bu adam yahu nedir bu şiddet nasıl bir vicdansızlıktır 😡
00 Yorumla
+1 yılezdirmeyi kendinizi boşan yazık sana dayak yemek zorunda degilsin darp roporu al kurtul ondan
00 Yorumla
+1 yılBunu hastaneden darp raporu ile belgele. Şikayetçi ol boşan
00 Yorumla
+1 yıleline oklava ya da merdaneyi al yer misin yemez misin lappppppp lappppppppsss ya da ıslak odunla bir kere döv bir daha seni dövmeye cesaret edemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞikayet et diyeceğim ama bu ülkede pekte bir işe yaramıyor onu bir güzel dövdürtmek lazım aileden birine bak bakalım ozaman birşey yapabiliyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşan direk ne uğraşcan bana el kaldırsın anında kapıya koyarım
10 Yorumla
+1 yılBu nedir böyle ya ailene haber ver annen baban yok mu
20 Yorumla
+1 yılÇocukların ortada kalmaz saçmalama
Devlet var kadın sığınma var02 Yorumla
Soran+1 yılEniyisi bu olur demi?
- +1 yıl
Başka çaren yok
Ailen sahip çıkmazsa devlet var
+1 yılBu senin sorunun yapacağın şeyi yapmadan dayak demeye devam ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılVe sende böyle bir yaratık düzelir diye çare arıyor sun
20 YorumlaDoğruysa burda paylaşmak yerine polise gitsen sonra kadın sığınma evine gitsen?
00 YorumlaPolise söyle sonra boşa dayak yemek hoşunuzamı gidiyor ya
00 Yorumla
+1 yılYaa nasıl böyle sorunlu erkek buluyorsunuz aklım almıyor
20 YorumlaBende şiddete uğradım darp raporu alıp şikayetçi oldum boşanma davası açtım arkana bakmadan çık evden bugün bunu sana yapan yarın yüzüne kezzap döker.
00 Yorumla
+1 yılayrıl neden dövüyor keşke gizli olmasın istereim konusmak
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlıkdan dolayı eski sevgilim yazdı diye dövdü
Gizli Üye(18-24)+1 yılablacım ne yap biliyormusun sakinleştiriciler var böyle damla onlardan al eve geldiğinde çayına corbasına vs at seni dövmek istese bile canı istemez
20 Yorumla
+1 yılDoktora git rapor al boşanma davası ac bütün varlığını alırsın elinden
00 YorumlaBazilari hastalikli beyinler...
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek görüntü görebilir miyim
12 Yorumla
Soran+1 yılResimdeki gerçek değil koysam sorum silinir ya da iğrenen olurdu ablacım
- +1 yıl
Böyle zor durumda olan birinin görüntüsü igrenilecek değil, önemsenecek ve imkan dahilinde yardım edilecek bir görüntüdür. Üzülmek ve yardımcı olmayı istemek yerine iğreniyorsa o kişi insanlığından utansın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBı insana bu biraktiramazsin birtek ondan kurtulabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇoçuklarım ortada kalır boşanırsam eğer maddi sorunum var
Makyaj tekniği öğren biraz.
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçek resim değil yazdım zaten yorumlara ablacım Milletin miğdesi bulanır sorum silinir diye koymadım makyaj resimi koydum
+1 yılpolise neden gitmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi sorunlarım var mecburum
+1 yılBu devletin polisi hakimi savcısı var
00 Yorumla
+1 yılbırakmaz maalesef kendini uzaklaştırman lazım
00 Yorumla
+1 yılniye polise gitmiyorsunuz?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Doktora git bence kötü görünüyor
11 Yorumla
Soran+1 yılGittim ve resim gerçek değil vucüdum dahabeter halde
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet ederek kurtulmaya bak.
00 Yorumla
+1 yılDövüyorsa nedeni vardır uslu ol alttan al mk o zaman dövmez mk
04 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere vuruyor kıskançlıkdan eski sevgilim bana yazdı diye vurdu
- +1 yıl
O zaman bizde gelip seni dövelim olurmu öyoe ya sizin beyniniz gerçekten yok olmuş
- +1 yıl
Ya bu maminakoduumun hanzosunun hesabi kapatilsin artik mal mal gorusler
- +1 yıl
ppdeki kıza yazık a q ankaralısı!
+1 yılAyrilinca
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılamam maddi sorunum var çoçuklarım ortada kalır
+1 yılAyrılmayı denedin mi
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamam çoçuklarım ortada kalır maddi durumun kötü
Dövme nedeni nedir
02 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilim bana yazdı diye
+1 yılBişi olmaz kocandır döver
06 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere vuruyor dövüyor kıskançlıkdan
- +1 yıl
Ozaman bizde sizi dövelim ne dersiniz
- +1 yıl
@hgtgshv66yvs6ysv Yoo
- +1 yıl
İlk okulda ilk iki yıl insani ders verilmesi şart.
Cahil bağnaz feodel kanka tiplerle, eğitimsiz cahil kültürsüz insanlarla karşılaşıyoruz.
Eğitim şart
+1 yılHemen polise git. Durman kabahat
03 Yorumla
Soran+1 yılMaddi sorunum var o hapise girerse çoçuklarım ortada kalır
- +1 yıl
Hiçbir şey olmaz. Sosyal yarım başvurusu yaparsın. Şu anki durumundan daha iyi olur
Soran+1 yılAnladım eniyi yol bu gibi duruyor senin dedigin
+1 yılBoşanarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBosansam çoçuklarım ortada kalır maddi sorunum var
- +1 yıl
Çocuklarınıda babada bırakarak boşanacaksın. Kendinde yatılı bakıcılık yaparsın.
dövmeyi bıraktırmak ne demek hemen boşan saçmalama
10 Yorumla
+1 yılBoşanarak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılBosan neyi bekliyon
10 Yorumla - Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler