İyi geceler herkesee !! ❤🧡💛💚💙💜 Bence , herkesin kendi tercihi ve bu yüzden bu bireylere saygı duymalıyız diye düşünüyorum 😊
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiç eş cinsel bir hayvan gördünüz mü? Bu yaradılıştan gelen bir özellik olamaz öyleyse. Bu insanlar Allah beni böyle yaratmış bahanesiyle Allah a iftira atmaktadırlar. Onlar lanetlenmiş bir topluluktur. Şimdi sana soruyorum kapı komşunun travesti olması seni rahatsız edermi? Çocuklarının o komşularını görerek büyümesini istermisin? Elbette yaşam hakları vardır hayat veren biz değiliz ki saygı göstermek zorundayız. Ancak kabullenmek başka birşey.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Desteklemiyorum, karşı da değilim. Ama yeni bir bilgi öğrendim bu konuyla ilgili. Genetik okuyorum bunun içinde genetik araştırmaları takip ediyorum tabi ki. Son yapılan genetik araştırmalara göre lgbt bireylerin bir genetik etkiden etkilenildiği düşünülüyor. Araştırmaya göre ailenin ilk çocuğunda bu etkinin olma olasılığı çok az iken doğan her çocukta bu oran arttığı gözlemlenmiş. Eldeki verilere göre bilim adamları şu sonucu çıkarmış. İnsan nüfusunu kontrol altına almak için doğal olarak oluşmuş bir mekanizma olabilir çünkü lgbt bireylerin kendileri çocuk yapamıyor yani nüfus kontrol ediliyor evrimsel olarak.
11 Yorumla
Lgbt den kasıt kurumlaştırılmış örgütlenmeyse saygı duymuyorum. Yok eğer insanlar kendisinin içinde ve bedeninde hisleri farklıysa saygı duyarım. Ancak ilişki kurmalarına saygı duymam. Aile anne baba ve çocuklardan oluşur. Herhangi bir insan cinselliğini istediği gibi yaşayamaz, yaşamamalıdır. Yoksa cinselliğin sınırları git gide belirsizleşir ve sistem çöker. Yani aile çöker. Ve ben böyle bir dünyada yaşamak istemiyorum.
312 Yorumla- +1 yıl
@KızlarSoruyor
@dinlemiyorum asıl siz gerekeni yapın bu kişi lgbt bireylerine nefret ve kin içeren şeyler söylüyor
Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Ben saygı duyuyorum. İsteyen istediği kişiyle sevişebilir. Ama bunu onur kelimesi altında büyük bir mesele haline getirip gözüme sokulmasına karşıyım biraz. Yaşanılan cinselliği onursal bir mesele haline getirmeye gerek yok
22 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
35Cevap
+1 yılbu bir hastalık ve tedavi olmalarını düşünüyorum Allah akıl fikir versin hepsine saygı duymuyorum.
70 YorumlaYorumlara sinir oldum hastalık değil
Tercih değil yönelim
Eşcinsellik ruhsal sorun değil85 YorumlaLanetlenmiş bir şeye saygı duyamam. Kişileri incitmem ama lgbt hakları insan haklarıdır gibi şeylere de destek vermem.
41 Yorumla
+1 yılBen saygı duyuyorum destekliyorumda zaten biseksüelim
82 YorumlaBen destekliyorum kendim öyle değilim ama yargılayanları görünce üzülüyorum biraz normal insanlar normal doğuştan gelen bir yönelim her ne kadar insanlar buna inanmak istemese de
21 YorumlaKimin neyi seveceğine karışamayız kendi tercihleri sonuçta
50 Yorumla
+1 yılBenim inandığım dine göre eşcinsel insanlar lanetlidir, saygı duymam.
30 Yorumla
+1 yılDesteklemiyorum, karşı da değilim. Ama sırf farklılıkları var diye zulme uğrayanları da savunurum. Kısacası başkasına zararı olmadığı sürece, herkes istediğini yapabilir.
10 YorumlaBana Saygı Duymayana Ben Saygı Göstermek Benim Saygımı Kazanmak İstiyorlarsa Adam Gibi Saygılı Olacaklar Olmayana Azdan Az Çokdan Çok Gider...
20 Yorumla
+1 yılHastalığını kabul etmeyen tedaviyi reddeden bağımlılara ne kdr saygı duyuyosam onlara o kdr duyuyorum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saygı duyuyorum isteyen istediğle istediğini yapar.
20 Yorumla
+1 yılTabi ki de saygı duymalıyız :) Herkesin hayatına kimse karışamaz :D
20 YorumlaHayır onlar benim saygı duymayışıma saygı duyana kadar onlara saygı duymayacağım
24 Yorumla- +1 yıl
Saygı duymuyor değilsiniz bariz o. Evladlığı yapıyorsunuz bunu hetero olarak diyorum gidip lgbt bireylerine Bela beddua okuyorsunuz sende onlardanmisin bilmemde nedeni bh
- +1 yıl
Adamlara öl diyen beddua okuyan iğrenç diyen kesime ben saygı duymam kusura bakma Gayde değilim biseksde transda Gidip Onlara hakaret edene bende o edene hakaret ederik
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünecek kadar umursamıyorum iki üç saniye düşündüm lgbt neydi lan diye.
20 Yorumla
+1 yılGelip birisi beni s*kmek istemediği sürece gayet saygılıyım tüm bireylere
10 Yorumla
+1 yılBenden uzak birbirlerine yakın olsunlar aman aman 😨😨
10 YorumlaKim kimi silkecek ona karar verin 😂 hiç bi sekilde saygı duymuyorum en güzel duygu kadın erkek ilişkisidir , 😍 kendinize gelin.
217 Yorumla- +1 yıl
@Alperx14 haa biz kadınların orasına sevgi duyuyoruz diye bi anlam taşımıyoruz, sevgi sadece insanlara gösterilen birsey degil bir karıncayıda seversin agacıda seversin sevginin anlamı çok büyük , -arkadaşınıda seversin ama ahlakınla seversin... dindar ol veya dinsiz ol hiç farketmez yeterki insanlıgını bil
Gizli Üye(25-29)+1 yılDestekliyorum biseksüelim ama lezbiyen tarafım daha baskın
71 Yorumla
+1 yılBu konuda size karşı dürüst ve resmi olacağım.
Ben LGBT'den ezeli ve ebedi nefret ediyorum nefffreeeeett.10 YorumlaSaygı duymuyorum duyarsam bu sefer beni yaparlar.
25 Yorumlaherkes seciminde ozgur ama herkes lgbt olursa ureme cogalma olmaz
52 Yorumla- +1 yıl
@aylin_oz dünyada 7 milyardan fazla insan var herkez lgbt bireyi olamaz ve (bu doğuştan geliyor)
- +1 yıl
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
+1 yılBirsürü arkadaşım var Gay biseks trans vsvs hepsi çok onurlu insanlar heteroyum fakat lgbt destekliyorum
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSapkınlığa saygı duymam.
60 Yorumla
+1 yılİnsanlara genel olarak saygı duymuyorum, ne olduğu beni ilgilendirmez
12 Yorumla- +1 yıl
@Alperx14 Bu seni bağlamıyor :D
+1 yılCinsellik tercihle olmaz saçmalamayin ya
60 Yorumla
+1 yılDesteklemem banane benden uzak size yakın
40 Yorumla
+1 yılBu onların tercihi değil kesinlikle saygı duyuyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız kıza ilişki çok özel. Kendimi erkk gibi hissedip bi kızla olmk istyrum. Bi erkgın kıza yaptgı herseyi yaparım
10 Yorumla
+1 yılBenden uzak Allaha yakın olsun
20 Yorumlaben de biseksüelim. normal mi bence değil ama ben zamanında yokluktan biseksüel olduğum için mecbur destekliyorum.
00 YorumlaAnlamsız ne dusunmem gerekir ki? En az bizim kadar insanlar ve bizden farksiz yani özel muamele gerekmez
00 Yorumla
+1 yılSaygı duyuyoruz o zaman 😂
10 Yorumla
+1 yılBu ulkede insana saygı yok kurban
10 Yorumla
+1 yılAllah belalarını versin
30 Yorumlabazılarını severim bazılarını sevmem
10 YorumlaBence çok yanlış yaa insan cinsine nasıl ilgi duyar anlamıyorum 😂😂😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yıldesteklemiyorum
40 Yorumla
+1 yılSaygı duymuyorum
40 Yorumla
+1 yılGeberir insAllah hepsi 😃
22 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılSaygı duyuyorum.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl🌈🌈🌈🌈
80 Yorumla
+1 yılbisexsual im ben
43 Yorumla- +1 yıl
@Starskyx hayır
+1 yılSaygı duyarım
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Herkesin kendi hayatı kendi istekleri
00 Yorumlateşekkürler... lgbt candır
10 Yorumla
+1 yılSaygı duyuyorum
30 YorumlaDestekliyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygıyı hak etmiyorlar
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Alperx14 Düğünü gözünüze soka soka yapmıyoruz. Kişilerin en mutlu günün de eğlencesi gerdek gecesini abartıp anlatanlara bizde saygı duymayız. Biz olması gereken taraftayız onlar tedavi olursa iyi gelişir olamayanları da bilmem
hastalıkk
20 Yorumla
+1 yılAtalarımız ne demiş a... mın gölgesi yeter 😂
00 YorumlaYönelim ve tercih
10 Yorumla
+1 yılKimsenin tercihi kimseyi alakadar etmez diyorum
10 Yorumla
+1 yılsadece saygı
10 Yorumla
+1 yılUmrumda değl
10 Yorumla
+1 yılBir şey düşünmüyorum