• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

LGBTQ hakkında düşünceleriniz nedir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Birey değilim ama destekliyorum, aşk aşıktır.
LGBTQ hakkında düşünceleriniz nedir?
Nedir Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • olbios_
    olbios_ Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

bizim değil bilimin düşünceleri önemli. bilimde ortak bir şekilde bunun normal bir durum oldugunu söylüyor. ama bizim gibi cahil ülkelerde normal karşılanmaz

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türk insanların kanında homofobiklik yatıyor maalesef

Yorumla
    • olbios_
      olbios_
      +1 yıl

cahiller farklılıklara düşmanca yanaşırlar. tek olma isteği cahillikten gelir. hala bu tür yerlerde kadının doğası bile olduğu gibi kabul edilemiyor. erkekleştirmeye çalışıyorlar ya da kapatıyorlar dışarı çıkarmıyolar vs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yakında arabistan olacağız ellerini yorma reis

Yorumla
    • olbios_
      olbios_
      +1 yıl

olmayız olmayız merak etme :D

Yorumla

En İyi Cevaplar

• derinlerdebiryer
    derinlerdebiryer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

8 sene sonra döndüm bu siteye ve yorumlar beni şok etti. Gelismemiz gerekirken daha da cahillesmisiz, daha da bilimden uzaklasip bağnazlasmisiz. Bu ne ya 8 sene önce bile burada homofobi bu kadar çok yoktu. Ciddi şekilde araplasiyoruz iyice Ortadoğu ülkesine döndük. Şu ahlaktan, aile yapısından bahsedenlere bak her şeyden bir haber beyinsiz yaşıyorlar gerçekten. Hiç mi etraflarına bakıp görmüyorlar gelişmiş ülkeleri ve izinden gittikleri araplari anlamıyorum, anlayamam da zaten. Doğada bir ton canlıda görülen cinsel yönelim çeşitliliğine ahlaksızlık diyorlar, günah diyorlar kendileriyle celisiyorlar bunun bile farkinda değiller. Şimdi buraya dolaşacak homofobiklere peşin peşin bir bilgi vereyim. Araştırmalara göre homofobinin asıl nedeni baskıdiginiz bilinç altınızda eşcinsel veya biseksual olmanız ve bunu kabul edememeniz. Hani buraya doluşanlar çocukluklarını hatırlasın bakalım ilk aşkları hangi cinsmis veya şu an p*rno gecmislerinde neler varmış. :D

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsanlarının fikri anca ucu kendine dokununca ya düzelir ya da kötüleşir Türkiye böyle berbat insanlarla dolu bir yer, Destekleyenlere de bulaşıyorlar Eşcinsel ya da Trans birey olsaydım kazığa bağlayıp yakmaya bile kalkarlardı bu deliler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

IQ'mu düşürdüler valla

Yorumla
  • ZzAllalone
    ZzAllalone Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 101%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.

Bir kaç kendini bilmez yüzünden hepsi bir tutulsada, kendi içinde yaşamaya çalışıyor çoğu. LGBTQ deyince hemen bi sapkınlık, günahkarlık falan. Orası işin farklı bir boyutu. Onun dışında kendi içinde yaşayanlara ne diyebiliriz ki?

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Toplum yüzünden bir çok insan sevdiği insanın elini dışarıda tutamıyor ki bunu hetero bireylere bile yapanlar var Türkiye bir çok konuda cahil ve yozlaşmış bir yer

Yorumla
    • ZzAllalone
      ZzAllalone
      +1 yıl

Toplum içerisinde olması belki dini açıdan, örf ve adetler gereği hoş olmayabilir ülkemizde ama ne bileyim bi insan sevmekten mahrum bırakılmamalı. Bende karşı cins kılığına bürünüp halka açık sergilenmesinden hoşlanmıyorum bazı şeylerin. Ya da heteroda olsa bile aynı şeylerin özel olması ve mahremiyetin sağlanmasından yanayım. Onun dışında biraz bırakmak lazım insanları, kendi haline, kendi içselliğine. Sevmek güzel şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Baby kiss ve el ele tutuşmak sarılmak normal mahremiyet dışı şeyler yapanlarda ulu orta olmadığı sürece normal bence, 21'inci yüzyılda yaşıyoruz millet uzay konuşuyor ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dini açı? Müslüman veya başka bir dine mensup olmayan benim gibi yüz binlerce insan var örf adet olayı da çoktan bitti yakında araçların örf adeti olacak

Yorumla
    • ZzAllalone
      ZzAllalone
      +1 yıl

Dini görüşüne saygım var, ama karşı taraftan saygı bekliyorsak karşı tarafa aynı şeyi verebilmeliyiz. Tabii müslümanım deyip zinanın bin bir türlüsüne girenler de var. Nedense onlar için problem kişinin LGBTQ bireyi olması sanırım. Ama bilinçli bir toplum olmak istiyorsak daha bilinçli hareket etmeliyiz. Araçların örfünü adetini de bilmem, ben araya sıkışanlardanım. Bir yanda inancım, örf ve adetlerim, aile yapım. Diğer yanda sevgiden mahrum yalnızlığım. O yüzden diyorum ya kendi iç dünyasına bırakmak lazım insanları. Böyle söyleyince de evden çıkmayan ben LGBTQ için fazla muhafazakar, diğer taraf içinde fazla eşcinsel taraftarıyım.

Yorumla
    • ZzAllalone
      ZzAllalone
      +1 yıl

Sonuç olarak söylediğin yere çıkıyoruz gene, yozlaşmış ve yozlaşmaya devam eden bir ülkede yaşıyoruz. Kimimiz yaşamıyor bile hayata tutunuyor kenarda kıyıda. Ama üzeri damgalanan herkesi aynı kefeye doldurmakta bu ülkenin bir gerçeği olmuş. Benim sitemim buna. Gene dediğim gibi sevmek güzel şey ama doğru yerde, doğru şekilde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru ülke de kısacası eşcinsel ya da Trans olsaydım hayatımda yediğim zorbalıkların ve şakaların %100'ünü görürdüm cehalet asla geçmez. İnsanın kanında varsa gelecekte ki çocuklarına da aktarıyorılıyor yazık

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

13

Cevap

• DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

+ koymalarından kasıt ne diye düşünüyorum? Pedofili? Ensest? Nekrofili? O + neden var? Özellikle küçücük çocuklara neden aşılanıyor madem doğuştan olan bir şey?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gençler bir çok şeyi örnek olarak Ateizm, Deizm, Taoizm vb düşünceleri de özeniyor ama bu durum olgunlaştıkça geçiyor. Saydıkların psikolojik hastalık Yönelimlere özenenler de dediğim gibi. Bir koyun ne yaparsa bazı genç kitle onu yapıyor

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Ateizm, deizm, taoizm olduğunu sanmıyorum. Bunlar zaten lgbt hakları ile ilgisi olan şeyler değil.

Yorumla
  • harbiyeliii
    harbiyeliii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Desteklemiyorum saygı duymuyorum kendi evlerinde ne yaptıkları beni ilgilendirmez ama onur yuruyuşu altında protesto ederlese ve yasalaştirma adına adım atarlarsa buna karşi tabiki bir tepkim olur

0
    37 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi de yurt dışında insanların haklarına karışılmıyor Türkiye de böyle konularda modernleşse kötü mü olur zaten kaldırdılar knk

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Modernlik anlalayişindaki zihniyetine yazıl modernlik bu değildir modernlik teknoloji ulaşim ve insan hayatını kolaylaştirmak adına yapılan çalişmalardir giyimin ve cinselliğin eskisi veya kötüsü olmaz eş cinsellik her zaman vardı ve bunun yasalaşması modernlik ile hiçbir bağlantısı yoktur aynı şekilde kapalı veya açik giyinmekde boyledir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

En azından mantıklı bir homofobik sağol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Lut kavmini ortaya koymaman iyi yurt dışına gittiğimde onur yürüyüşlerinde bende olacağım eyw asko

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Mantık doğru akla düşünme yetkisidir benim anlatiklarım olan ve olması gereknelerdir düşünmek ve empati yeterli

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Yurt dışındaki onur yuruyuşu beni ilgilendirmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendi fikrin saygı duyarım ama kimse bir insanın fikrine katılmak zorunda değil bende katılmıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yakında ülke Arap ülkesi olacak ona hazırlanın siz :)

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Her fikre saygı duyarmisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saygı önemlidir ama karşımda ki insan saygı duymazsa bende duymam

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Saygı önemlidir insan iletişimi için ama her cinsel yönelime saygı duyarmisin duyamazmisin tek cevap

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Evet veya Hayır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Destekliyorum eşcinsel tanıdıklarım var, nasıl heteroseksuelik normalse eşcinsel olmakta normal kendi fikrim

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

İyi oku biraz uzun olabilir Arkadan (Anal) ilişki insan sagliği için çok zararlı bir durumdur ve bağırsak kanserine neden olur ve sağlığa bu denli zarra olan bir şeye saygı duymak akıl kârı bir mesele değildir ve buna karşi cikmakda araplikla bir alakası yoktur İslam'da yasak olduğu kadar bizim bağzı yobaz sol kesimin çagdaş buldugu hristiyanlikda da yasakdır ve Avrupa'da hristiyan kesim tarafından da tepki gösterilir aynı şekilde yahudi dininde de yasakdır eşcinsellik ve bu senin mantığa bakar isek kendi rizası olan 15 yasındaki bir kızın pedofil biri tarafından taciz edilmesinde saygı duymaya neden olur anayasaya göre 18 yaş kanunu 1995 çıktı şimdi 15 yasındaki bir kız ile 40 yasındaki bir adamın kendi rızaları ile girdikleri ilişkiye saygı duyarmisin

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Anayasayı bir kenara bırakıp

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cinselik olmadan seven insanlar da var örneğin aseksuel bireyler ki birilerinin bu durumdan hastalık kapması beni ilgilendirmez aşk aşktır iki bacak arasında sevmeyenler de var ki lezbiyen çiftlerin öyle bir sorunu yok merak etme :Dd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu arada agnostiğim bağnaz inançlar kategorime girmiyor dindar insanlar açısından haklısın tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pedofili ayrı bir konu o hastalık yönelim değil biraz psikoloji araştır derim yakşamlar

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Evet ne hikmetse fetişler sapkınlık eşcinsellik cinsel yönelim sayılır iken hayvanlara ve çocuklara tecavüzde bulunmak hastalık sayılıyor madem hastalık neden cezai yaptırımlar var bunu duşundunmi hiç

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Evet tıpda hesatalık olarak geçsene adamım cinsel y9nelimi budur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cezai yaptırım? Bir çok masum insan gereksiz yere hapislerde çürüyor suçlu tecavüz, hırsız, katiller ülke de dört dönüyor türkiye de adalet yok merak etme

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Lezbiyen ilişkide bakteriyel, viral ve protozoal cinsel yolla bulaşan enfeksiyon (CYBE) riski vardır hepsini tek tek yazmak istemedim anlarsın diye nafile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gözlerini aç, ülke de adalet yıllar önce bitti. Bir kaç şeyle göz boyuyorlar senin gibi masum insanlar da inanıyor

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Bir insan hastalıklı ise neden cezaya tabi tutulsun diyorum hani hastalık diyorsunuz pedofil için

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Adalet neden bitti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Heteroseksuel bireyler de Bel soğukluğu Aids gebelik gibi durumlar var. Wikipedia'yı önüne mi seveyim illa

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Açıklayabilir misin bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her yönelim de hastalık var olay bu değil canım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu an gereksiz tartışıyoruz ülke zaten bitti, cinsel hastalık konuşuyoruz aq JZJZJZ

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Tartişma gereksiz değil ama neyse iyi geceler sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Millet uzaya çıkıp duruyor biz bunu konuştuk anlamında neyse yaksamlar

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Cinsel durumlar saglıkla bağdaştır yani buda bir nevi bilimdir ve ülke gündeminide etkiler tekraradan iyi akşamlar

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Ve sen benim tam zıttımsın mümkünse birdaha tartişmaya girmeyelim çünkü boşa kürek cekmiş olucam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fikirlerine katılmıyorum diye boşa kürek okay, eksi ile artı da yan yana gelmez ama bu bir hastalık değil yönelim hani bil diye dedim nokta

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Son yazdigna katılıyorum zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

He tamam xjsjjz bende daha çok araştırma yapacağım ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, bu tür konularda bilgi verdigin için sağol Eşcinsel olsaydım dikkat edebilirdim ama işte dhhd

Yorumla
    • harbiyeliii
      harbiyeliii
      +1 yıl

Rica ederim tabiki bir konuda herşeyi her konuda temel bilgileri öğrenmek gerekir

Yorumla
  • Derinmavi27
    Derinmavi27 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Hiç ağzını Bozan değilim.. bi... s... n gidin beeeee

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yapıcı eleştiri nerede? Küfür etmen düşüncelerini belirtmiyor

Yorumla
    • Derinmavi27
      Derinmavi27
      +1 yıl

Bu sapkınlık.. ne yapıcı eleştirisinden bahsediyorsun Allah aşkına yaaa... güzel bir şey ise destek olurum. sapkinkga değil..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Heteroseksuelik de yönelim o da sapkınlık o zaman erkeklerden hoşlanan her kız ve kızlardan hoşlanan her erkek için. bende sapkınım, dediklerin bunu savunuyor

Yorumla
    • Derinmavi27
      Derinmavi27
      +1 yıl

Onlar da aynı biri diğerinden farklı değil.. yani hetero vs vs... farketmez biri diğerinden az sapkın vs değil yani.. bu genel anlamda bir eleştiri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman aseksuel olmak normali sana göre

Yorumla
    • Derinmavi27
      Derinmavi27
      +1 yıl

Cinsel istek eksikliği evet bu normal herkes istekli olmayabilir bundan doğal ne var.. olabiliyorsa olmayabilir de... Senin dediğin şeyle aseksuel çok alakasız bir şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eksiklik değil o da yönelim, doğuştan gelen bir şey olduğu için. Demek istediğim çoğu yönelime sapkınlık diyorsun ya bu yönelim cinselikten haz etmiyor fikrine uyuyor

Yorumla
    • Derinmavi27
      Derinmavi27
      +1 yıl

Erkek erkeğe kadın kadına lgbtnin topu sapkınlık.. a seksüel cinsel istek eksikliği demek diye biliyorum ben.. daha ileri bir açılımı varsa. da bilemiyorum.. sonuç olarak Allah'ın lânet ettiği kavimlerin yıkan birşeye ne saygı falan duyamamm.. kimse bunu normal bir durum gibi gösteremez.. cinsel yönelim dediğin seyim yüzde 99 u ozentiden doğuyor. Kimsenin içinde falan değil istemeden de değil.. doktor araştırmalari. mevcut aç oku biiii.. bilim dalına araştırmayi dene..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1 Ocak 1993 tarihinde Dünya Sağlık Örgütü (WHO) eşcinselliği "Uluslararası Hastalıklar Sınıflandırması"ndan çıkarmıştır. ICD-10 maddesi "cinsel yönelim, tek başına, bir rahatsızlık/hastalık olarak kabul edilemez" şeklindedir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gey veya lezbiyen kimlikli ve eşcinsel deneyim yaşayan kişilerin sayısını ölçmek araştırmacılar için çeşitli nedenlerden dolayı zordur. Bu nedenlerin arasında eşcinsel kişilerin homofobik ve heteroseksist ayrımcılık yüzünden kimliklerini açık olarak belli etmemeleri de yer almaktadır.] Eşcinsel davranışlar aynı zamanda birçok hayvan türünde gözlenmiştir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Wikipedia da uzun kaynaklar var cehalet güzel şey ama kafa rahat

Yorumla
    • Derinmavi27
      Derinmavi27
      +1 yıl

Ya bi git cahilmis... sen mi zekisin aaa kültürlusun medenisin.. sapkınlıgi normal kabul edip Allah'ın lanetledigi şeye destek veren sen misin.. sana sadece gülüyorum. uzun uzun yazmicam sana sen işine gelen yeri almış çekmiş koymuşsun.. sana laf anlatmam ben.. yürü git.

Yorumla
  • Voong
    Voong Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı.

desteklemiyorumda saygıda duymuyorum , sonuna kadar karşıyım.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Takımdan iğrenir gibi JZJZJZ

Yorumla
    • Voong
      Voong
      +1 yıl

Skdmwkskdjej

Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

ne desteklerim ne de saygı gösteririm. Onlar benim saygı göstermeyişime saygı göstersin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İçgüdüsel olanlara saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum ve destekliyorum

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tanrıçasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sağol canım 🤗💞

Yorumla
  • mceviz
    mceviz Takip Et
    Master Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı.

Kimin ne yaptığı beni bağlamaz. Ama desteklemiyorum.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eyw asko

Yorumla
    • mceviz
      mceviz
      +1 yıl

👍

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Toplumun ahlakını bozuyolar , onur yuruyu felan filan , otur evinde

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türkiye de kalktı yurt dışında milyonlarca insan hakkını aramak için yürüyor merak etme boomer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne hakkı , saçma sapan sebepler için hak arayacklarina , mantıklı şeyler için arasinlae

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela mültecileri ülkeden yolamak gerek, yine o iş yattı sağ olsun ülkeden koyun kaynıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yakında Arapça öğrenirsiniz ben gidiciyim ablacım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yollamak gerek , haklısın , bunun parti vb. İle alakası yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım afrikaya benzemez Türkiye de 5 yıla batacak o da var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sanmıyorum batmaz bu ülke , ne ekonomiler hangi ülkeler ayakta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir su 50 lira olduğunda ekonomi tamamen bitecek batmak dediğim hem mülteci hemde ekonomik olarak umarım iç savaş çıkmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Umarım

Yorumla
  • esmerimbiciiim
    esmerimbiciiim Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Desteklemiyorum sapiklik
    Aile yapisini bozuyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi de hiçbir birey ailelerin arasına girip bana özenin demiyor JZJZJ ne alaka sokakta el ele tutuşan hetero bireylere bile dadanan insanlar var türkiye böyle bir yer

Yorumla
  • ölMÜşSünAQ
    ölMÜşSünAQ Takip Et
    Guru Yaş: 120 , eic 98%
    +1 yıl

Desteklemiyorum ama saygı duyuyorum.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşksın

• Hypeos
    Hypeos Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.

Bi zararı yok özgürlük

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cansın

Yorumla
  • Ramoness
    Ramoness Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Gereksiz ve hastalık yoksunluk

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden böyle düşünüyorsun?

Yorumla
    • Ramoness
      Ramoness
      +1 yıl

Çünkü normal dışı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sana göre evet

Yorumla
    • Ramoness
      Ramoness
      +1 yıl

Hislerin seni cehenneme goturucek haberin olsun iyi geceler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Agnostiğim, eyvallah mümin kardeşim :D

Yorumla
    • Ramoness
      Ramoness
      +1 yıl

Umarım bir gun doğru yolu bulursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten doğru yoldayım umarım sizde doğru yolu bulursunuz

Yorumla
    • Ramoness
      Ramoness
      +1 yıl

Her neyse ben ne kadar doğruyum ki de seni eleştiriyorum. Sadece kim olduğunu bilmediğin biri arkandan gelip seni bayıltıp bir odaya koysa gözlerini açtığında senin kendine soracağın soru ne olucak nerdeyim ve beni buraya kim koydu diyeceksin normal olarak. Yani bu dünyaya insanlık nasıl geldi ki birinin bizi bu dünyaya getirdiği çıkmıyor mu ortaya nerdeyim ve beni kim getirdi buraya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim kardeşim

Yorumla
  • KaplanBeyyy10
    KaplanBeyyy10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.

Nefret ediyorum iğrençler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Desteklerim ve saygı duyarım

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Getir alnını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Buyur getirdim

Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Desteklemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Damızlık-Erkek_
    Damızlık-Erkek_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Saçmalık one lgbt a. g

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Desteklemiyorum

0
    0 Yorumla
  • nescafeee_
    nescafeee_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Q ne demek

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

LGBTQ kısaca L bir kız bir kızdan hoşlanır lezbiyen denir, G Gay bir erkeğin bir erkekten hoşlanması, B Biseksüel iki cinsiyeti de seven, T Transeksuel kızım ama kız gibi ruhen hissetmiyorum ameliyat ile erkek olursam Trans diyebiliriz ya da tam tersi, Q Pan sapsyoseksuel Aseksuel vb Pan da her cinsiyeti seven, Sapyoseksuel zekaya aşık, Aseksuel cinselliği asla sevmeyen bireylere denir

Yorumla
  • sSormadantTakılan
    sSormadantTakılan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Saygı duymuyorum

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > LGBTQ hakkında düşünceleriniz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

LGBTQ hakkındaki düşünceleriniz ne? 7 cevap verildi
LGBT hakkında düşünceleriniz nedir? 34 cevap verildi
LGBT hakkında düşünceleriniz nelerdir? 13 cevap verildi
LGBT Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? 20 cevap verildi
LGBT hakkında ne düşünüyorsun? 8 cevap verildi
LGBT hakkında ne düşünüyor sunuz? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨