Ailemin baskısı beni intihara sürükleyecek?

Arkadaşlar ben üni 2. Sınıf öğrencisiyim malum üniler kapalı evlerdeyiz o kadar bunaldım ki ailemin baskısından sürekli evdeyim hiç arkadaşım yok (arkadaş edinmeme karşılar) dayanacak gücüm kalmadı ve bende yediklerimi kusma durumu oluştu şu son zamanlarda kendimi durduramıyorum bu konuda. Ailem bilmiyor bu rahatsızlığımı bugün sağlık ocağına gitmiştim aileme belim ağrıyor diye anlattım. durumu doktora söyledim bana acil psikiyatriden randevu Alman gerek dedi bende anneme herhangi bir doktordan randevu almam gerektiğini söyledim annem bana seni baban götürür dedi bende anneme çok sinirlendim çünkü ihtiyacım yok birinin beni götürmesine, elim kolum tutmuyor mu benim Ya da bir özelim olamayacak mı allahım. O kadar nefret ediyorum ki hepsinden... üniversiteler eğer açılmazsa ailemden uzaklaşmazsam gene mahvedecekler beni çünkü kurtulduğumda ben kendim olmuştum ve çok mutluydum nerede ne yapacağımı biliyordum ama ailem beni bakkala dahi yollamıyor kız çocuğuyum Ya ben. O kadar utanıyorum ki kız çocuğu olmaktan ne kadar lanetli bir şey 😢😢 bugünde abim İstanbul sözleşmesine atıfta bulundu gülerek artık kadınları dövmek serbestmiş dedi ve ben çok korkuyorum artık. Evde bunalımlar geçiriyorum kimse bilmiyor görmüyor dışarıdan davulun sesi güzel gelirmiş... intihar edeceğim bu gidişle, bir işte çalışmak istiyorum ama bilgisayarım yok tabletten izleyemiyorum ders tekrarlarını o yüzden saati saatine girmek zorunda kalıyorum ☹️ nereye dönsem mahvolmuş durumdayım. Bazen ailemi zehirlemek aklıma geliyor sonra allah korkumdan ve geleceğimi mahvetmeme korkusundan yapmıyorum diyorum kızım saçmalama.
Ailemin baskısı beni intihara sürükleyecek?