Aile & Toplum Yasal kendini savunma aletleri önerisi? thestrangerr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sokakta kendimi yasal olarak kısa sürede koruyabileceğim bir alet önerebilir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar biber gazı yasal değil Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ısrarla anlamak istemiyor musunuz YASAL diyorum BİBER GAZI YASAL DEĞİL Yasal kendini savunma aletleri önerisi? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartQueen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bıçak biber gazı vb şeyler yasal değildir. Terlik ayakkabı bile silah sayılıyor ama ortalığa güven yok mecbur taşınacak 1 5 Yorumla thestrangerr +1 yıl Evet ısrarla biber gazı diyorlar ama Yorumla HeartQueen +1 yıl En güzeli git savunma sanatı öğren hem spor hem de güvenlik için iyi. Ne olursa olsun yaralama varsa o silahtır Yorumla thestrangerr +1 yıl Babam yollamıyor küçüklükten beri yalvarıyorum ya ben nasıl korunucam sokakta Yorumla HeartQueen +1 yıl Bir iki güzel haraket bilsen bile yeter Yorumla thestrangerr +1 yıl Atabilir misin bildiğin varsa video Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 1. Siyasi tanıdık2. para3. psikopat çevreEğer bu üçünden birine sahipsen sokakta bomba çek at sana kimse birşey yapamaz 0 2 Yorumla thestrangerr +1 yıl Hiçbiri yok Yorumla Cmn24 +1 yıl Ozaman ağzını açsan suçlusun bu devir böyle Yorumla
FalanFıstık41 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Valla yasal masal değil ama can tatlı kelebek veya biber gazı tavsiyem 0 5 Yorumla FalanFıstık41 +1 yıl Bizde diyoruz ki öyle bişi yok, ve de neden diss like attın :(( Yorumla thestrangerr +1 yıl Yasal değil adam hapis yemeyecek olan bana olacak Yorumla thestrangerr +1 yıl Siyasi tanıdığım yok Yorumla FalanFıstık41 +1 yıl Çoğu kimsenin yok hımm o zaman dövüş teknikleri öğrenmeni tavsiye ediyim Yorumla FalanFıstık41 +1 yıl Çünkü yasal kendini savunma aleti diye bişi yok yanii Yorumla
Dilanizmx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Şok cihazı taşıyabilirsin 1 2 Yorumla thestrangerr +1 yıl Serbest mi Yorumla Dilanizmx +1 yıl Yes annem kaç senedir taşıyor ki google'a yazabilirsij Yorumla
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ben çakı taşıyordum ama biber gazı daha iyi. 0 8 Yorumla x-Lucia-x +1 yıl çakı taşı Yorumla thestrangerr +1 yıl Biber gazı yasal değil çakı da nefsi müdafaa sayılmıyor Yorumla x-Lucia-x +1 yıl ben korkutmak için taşıyordum bir durum olursa falan Yorumla thestrangerr +1 yıl Çakı nefsi müdafaa sayılıyormuş ama tuşlu olanlar değil Yorumla x-Lucia-x +1 yıl seni rahatsız eden biri mi var bu arada? Yorumla thestrangerr +1 yıl Hayır yok ama İstanbul Sözleşmesinden geri çekilince atılan tweetleri okudum. En iyisi şehirlisi olurmuş acaba hangisini sevsek sonunda iptal oldu diyip seviniyorlar. Yorumla x-Lucia-x +1 yıl ben tacize uğramıştım. ondan sonra çakı taşımaya başlamıştım. gerçi taşısak bile ona da güven olmuyor. ülkede can güvenliği kalmadı maalesef.. Yorumla thestrangerr +1 yıl Kendimizi korumamız lazım özellikle bugünden sonra Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Bıçak falan taşı 0 4 Yorumla thestrangerr +1 yıl Nefsi müdafaa sayılmıyor Yorumla Lubricant +1 yıl Sen boşver biber gazı taşı Yorumla thestrangerr +1 yıl O da yasal değil Yorumla Lubricant +1 yıl O zqman kefen taşı yanında Yorumla
Senideseverimmm Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 53% +1 yıl Biber gazı sustalı 0 3 Yorumla thestrangerr +1 yıl Nasıl Yorumla thestrangerr +1 yıl Yasal mı? Yorumla Senideseverimmm +1 yıl Yasal Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Biber gazı 0 1 Yorumla thestrangerr +1 yıl Yasal değil Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Biber gazı 0 1 Yorumla thestrangerr +1 yıl Yasal değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bıçak biber gazı vb şeyler yasal değildir. Terlik ayakkabı bile silah sayılıyor ama ortalığa güven yok mecbur taşınacak
Evet ısrarla biber gazı diyorlar ama
En güzeli git savunma sanatı öğren hem spor hem de güvenlik için iyi. Ne olursa olsun yaralama varsa o silahtır
Babam yollamıyor küçüklükten beri yalvarıyorum ya ben nasıl korunucam sokakta
Bir iki güzel haraket bilsen bile yeter
Atabilir misin bildiğin varsa video
1. Siyasi tanıdık
2. para
3. psikopat çevre
Eğer bu üçünden birine sahipsen sokakta bomba çek at sana kimse birşey yapamaz
Hiçbiri yok
Ozaman ağzını açsan suçlusun bu devir böyle
Valla yasal masal değil ama can tatlı kelebek veya biber gazı tavsiyem
Bizde diyoruz ki öyle bişi yok, ve de neden diss like attın :((
Yasal değil adam hapis yemeyecek olan bana olacak
Siyasi tanıdığım yok
Çoğu kimsenin yok hımm o zaman dövüş teknikleri öğrenmeni tavsiye ediyim
Çünkü yasal kendini savunma aleti diye bişi yok yanii
Şok cihazı taşıyabilirsin
Serbest mi
Yes annem kaç senedir taşıyor ki google'a yazabilirsij
ben çakı taşıyordum ama biber gazı daha iyi.
çakı taşı
Biber gazı yasal değil çakı da nefsi müdafaa sayılmıyor
ben korkutmak için taşıyordum bir durum olursa falan
Çakı nefsi müdafaa sayılıyormuş ama tuşlu olanlar değil
seni rahatsız eden biri mi var bu arada?
Hayır yok ama İstanbul Sözleşmesinden geri çekilince atılan tweetleri okudum. En iyisi şehirlisi olurmuş acaba hangisini sevsek sonunda iptal oldu diyip seviniyorlar.
ben tacize uğramıştım. ondan sonra çakı taşımaya başlamıştım. gerçi taşısak bile ona da güven olmuyor. ülkede can güvenliği kalmadı maalesef..
Kendimizi korumamız lazım özellikle bugünden sonra
Ruhsatlı silah yeğenim
Elektroşok çok iyi
Biber gazı olabilir
biber gazı ya da göz yakan parfüm
bok öyren
Bıçak falan taşı
Nefsi müdafaa sayılmıyor
Sen boşver biber gazı taşı
O da yasal değil
O zqman kefen taşı yanında
Biber gazı sustalı