Olay şu : 1-2 ay önce müşteriye satış yapılıyor toka satışı gelen kişi gizli müşteri ilgilenen benim daha sonra satış sırasında kameradan bakıldığında ben müdürü çağırıyorum satış ekranda kalıyor düşmüyor. Kasaya parayı bırakıyorum. ( müdüre arada sırada ayırıp eksik ürünleri tamamlıyordu) neyse maliye geliyor denetleme yapıp ogün düşülen faturayı soruyor ama ürünün çıkışı yok faturada yok. Neyse ben suçlu tutuluyorum ama kameralar izlendiğinde müdürün geldiği vs geliyor işte herkes bana bir gardını alıyo açıkcası neyse o gün ben müdüre mesaj atmışım tokanın satışını düştünüzmü hayır geçmedim yazmış. Mesajları bunlara atıyorum. Hemen beni arayıp onları sil onları karıştırma vs deniyor. Üstelik ben izinliyken bunlar yaşanıyor ve o gün tutulmuş gibi tutanak tutuyorlar ama ben tek kişi kapanışım iki kişi kapatmışız gibi tutuluyor. Ve savunma alınacak deniyor ne yapmalıyım bu durumda
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
savunmanı yaz elimde mesajlarımızın ekran görüntüsü mevcuttur tüm sorumluluk yöneticim … Bey/Hanım a aittir. kendisi hatırlattığım halde işlem takkibi yapmamıştır olarak ekle sonuna hicbisi olmaz seni yakmaya calisani sen yak ben de magazaciyim böyle bi tutanak tutulamaz bi kere hangi magaza
ayriyetten tutanak tarihi degistirilemez o gün tutulmayan tutanak o tarihteyymis gibi tutulamaz bunu da ekle
Ay rahatsız etmiş olacağım sizi ama şimdi cahil kalmakta istemiyorum bu durumda. Şirketten kimse beni arayıp sormadı ama müdüre hanım beni o gün 5-6 defa aradı böyle böyle diyeceğiz diye işte bana sonra bende seni savunuyorum umarım üstüne gitmezler konun bir savunma tutabiliriz gibi işte yarın konuşalım düşelim tokayı filan dedi yarın mesela savunmamı istediklerinde ne yazmalıyım? Bu iş sonu hali olur mu? Şimdi müdüre hanım şöyle söylememi istedi o gün sistemde bir sorun oldu düşmedi sistemden kasaya bıraktım parayı daha sonra unutuldu kapanıştada kasa fazla tutanağı tutuldu ama mail atılmadı.
Tutanağı ben görmedim ama işte o gün kasa fazla verilmiş şeklinde seninde imzanı atıyoruz dedi diğer arkadaşında imzasını atmış ama o arkadaş o gün izinli bana sonra diyoki acaba işte o kız izinlimiydi tutanağın fotoğrafını attık izinli değildir inş emin değilim vs dedi bende ne yapacağımı şaşırdım
hayır burada bir hata var ve o mağaza müdürünün hatası bu şekilde kendisi de temize çıkacak değer verdiğin biri değilse eğer sorumluluğu ona yükle tokayı düşmeyen tutanağı tutmayan maili atmayan o iken sen neden kendi savunmanda onu da temize çıkarasın ki tüm sorumluluk yöneticim x… kisisine aittir kendisi görevi oldugu halde ürünü stoktan düsmemis tutanak tutmamıs ve mail bilgilendirmesi yapmamıstır elimde konusmalarımızın ekran görüntüsü de mevcuttur yaz geç annem
yani daha az profesyonel calisan cok az yönetici duydum senin adına imza falan atılmıs bunlar ciddi evraklardır cok büyük usulsüzlük yapmıs hangi firma müdür bunu uapabiliyorsa kurumsallıktan uzak herhalde
mümkünse imzayı senin ve arkadaşının imzayı atmadığını kanıt olarak shift örnegi sunabilecegini ve usulsüzlük yapıldıgını belirtebilirsin
Avmde çoçuk giyim mağzası ve öyle hani küçük mağazalardanda değil. Kendisiyle depremden 5ay önce çalışmaya başladık depremden sonra haziranda girdi çıktı oldu avm açıldı derken ayınn20 sinde bir yılım dolucak normaldede 2 yıldır ordayım kendisinide çok sever değer veririm ama kendimde zarar görmek istemiyorum açıkçası peki savunma alınmayabilirmi? Yani nasıl ilerliyor bu durumlarda?
calıstıgın firmayı magaza müdürün daha iyi tanıyordur her firma da süreç farklı ilerler birçok yerde sorumluluk direkt magaza müdürünündür personele sorumluluk yüklenmez eğer güvendiğin ve sevdiğin biriyse sorunu onun yöntemmleriyle çözmeyi dene dediğim gibi her firma farklı o yüzden bişi diyemiyorum senin iş akdine son veremezler böyşe bisey yüzünden bence
ama anladığım kadarıyla mağaza müdürü çok usulsüz davranmış ben 22 yaşındayım muhtemelen benden büyüktür ama çok toy davranmış
😂 ben 24 müdürüm iki ay sonra 41 yaşına girecek tamamen sorumsuzluk müdür ve yardımcım tüm gün depoda çay içiyorlar
yani cok sacma yaptigi müdürün o yasında kimbilir ne kadar deneyimi var ama bi o kadar da profesyonellikten uzak ben senin yerinde olsam onları postalar kendim müdür olurum :F
6-7yıldır şirkette müdürüm çok iyi biri ama keşke yardımcı gönderebilsek kgjjg
haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır hakkını savun neticede azdan az çoktan çok gider onlar düşünsün ndnd
Kendini dusun is yerini felan dusunme sana yikmaya calismasinlar