Aile & Toplum Kardeşimi nasıl reddete bilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar kardeşimi nasıl reddedebilirim resmi olarak benle bağlantısı olmasın nasıl yapabilirim? Güncellemeler+1 yıl Şuraya bir avukat yönlendirirseniz sevinirim Güncellemeler+1 yıl UP Kardeşimi nasıl reddete bilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AtesSacan1339 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sen veya kardeşin soyismini değiştirsin böylece aynı soyisimden olmazsınız nasıl mantık ama :))) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantık muq 😂 Yorumla
Liliłh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hahshhdhahssh harika ya öğrenirsen bana da söyle 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenirsem tabiki söylerim Yorumla Liliłh +1 yıl Ciddi bi mesele mi Yorumla Soran +1 yıl Yok sadece düşünüyorum hayattan soğuttu kardeşim ama fırsat olursa reddederim büyük ihtimal Yorumla Liliłh +1 yıl Kesin mi emin değilim ama reddetme diye bi şey yokmuş diye duymuştum Yorumla Soran +1 yıl Bende bağlantımı keserim ne zaman adam oldu o zaman gelir yanıma o sürede de araba çarpsın diye dua ederim Yorumla Liliłh +1 yıl Olay ne anlatır mısın Deme öyle ya yazık Yorumla Soran +1 yıl Şimdi onun yaptıklarını yazarsam hayattan sogursun yani boşver 😂 Yorumla
Dila7334 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Neden ki kardeşlikten red mi etmek istiyorsun 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Tabi reddetmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum Yorumla Dila7334 +1 yıl Yok diye biliyorum ama araştır yine de Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
karpuzcekirdegii Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Öyle bir şansın yok 🥺 1 5 Yorumla Soran +1 yıl O zaman Adam olana kadar dayak yiyecek Yorumla karpuzcekirdegii +1 yıl Nasıl abisin ya ahahahs korktum 😅 Yorumla Soran +1 yıl Valla 4 4luk abiyim sen benim yerimde olsan evi terk edersin o derece Yorumla Soran +1 yıl Korkma 😂 Yorumla karpuzcekirdegii +1 yıl Bi kardeş bu kadar ne yapabilir ki ya 😂 bende de var ama max ne yapar diye düşünüyorum bulamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen veya kardeşin soyismini değiştirsin böylece aynı soyisimden olmazsınız nasıl mantık ama :)))
Mantık muq 😂
Hahshhdhahssh harika ya öğrenirsen bana da söyle
Öğrenirsem tabiki söylerim
Ciddi bi mesele mi
Yok sadece düşünüyorum hayattan soğuttu kardeşim ama fırsat olursa reddederim büyük ihtimal
Kesin mi emin değilim ama reddetme diye bi şey yokmuş diye duymuştum
Bende bağlantımı keserim ne zaman adam oldu o zaman gelir yanıma o sürede de araba çarpsın diye dua ederim
Olay ne anlatır mısın
Deme öyle ya yazık
Şimdi onun yaptıklarını yazarsam hayattan sogursun yani boşver 😂
Neden ki kardeşlikten red mi etmek istiyorsun
Tabi reddetmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Yok diye biliyorum ama araştır yine de
Teşekkür ederim
Öyle bir şansın yok 🥺
O zaman Adam olana kadar dayak yiyecek
Nasıl abisin ya ahahahs korktum 😅
Valla 4 4luk abiyim sen benim yerimde olsan evi terk edersin o derece
Korkma 😂
Bi kardeş bu kadar ne yapabilir ki ya 😂 bende de var ama max ne yapar diye düşünüyorum bulamıyorum