Bir ay durup bir ay sonra farklı hesaplardan yazıyor terbiyesiz şeyler. Kaç defa uyardım yuva da büyümüş Ankara bakanlığında çalışıyormuş bilmem ne illa ben onunla konusacakmisim. Gitmiş benim Instagram'da arkadaşlarımı ailemi bulmuş mesajları atmış onlara konuşmaları galiba her hesabını engelledim halen bana çok uygunsuz şeyler yazıyor sizce nereye şikayet edebilirim. Elinde bı kaç resmim var nereden de konuştum bilmiyorum. Yani beni resmen tehdit ediyor
Güncellemeler
+1 yıl
Kendi İnstagram hesabını kapatmış ben bulamayayim diye ya da engellemiş şikayette bulunacaktik
Birisi var 5 ay olacak bana uygunsuz mesajlar atıyor?
Sende inandın attın ah be kardeşim nasıl kanıyorsunuz bunlara inşaallah internetin hoş olmayan mecralarına yaymamıştır fotolarını herifin niyeti belli zaten attığın nudelerle seni elde etmek amacı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl resimlerin var ki senin resimlerle tehdit ediyor
Nude atmıştım at silecem bidaha istemeyecem aramyacam dedi
İnsta hesabındaki arkadaşlarımi hep bulmuş hasta onlara atmış 😭
Sende inandın attın ah be kardeşim nasıl kanıyorsunuz bunlara inşaallah internetin hoş olmayan mecralarına yaymamıştır fotolarını herifin niyeti belli zaten attığın nudelerle seni elde etmek amacı
Yuva çocuğu benimle ilgilenen diyor Ankara bakanlığında memur bide nasıl alıyorlardı artik
Yuva çocuğu diye sana mı söylüyor
Evet yuvada biyumuş
Yetiştirme yurdundan bahsediyorsun herhalde ben öyle anladım kendini masum göstermiş bu yolla doğrumu
Evett
Acil olarak savcılığa gidip şikayet etmelisin.
İnstagramdaki arkadaşlarımı bulmuş onlara yolladım diye foto attı ben görüntülemeye cesaret edemedim. Durup durup yazıyor
Hiç vakit kaybetme ve asla şantaja tehdite prim verme. Yarın bile nöbetçi savcılığa şikayet edebilirsin.
Nasıl fotoların varmış?
Nude istemişti peşimi brakmak için bende atmak zorunda kaldım😭
Keşke şantaja izin vermeseydin ancak yapacak birşey yok. Savcılığa gitmelisin.
Başkalarına atmışmı nude fotolarını?
Atmış
Bana instadaki atığı mesajları yollamisti
Nasıl fotolar?
Göndere basmamis benimle konuşmassan atarım dedi
3 ay önce bende 1 2 gün konuşup engelledim sonra bugün bans fake hesaptan mesaj atmış uygunsuz fotolar diyor acilmiyor
İnşallah birilerine yollamamistir
Savcılığa suç duyurusunda bulunacağını.
Ömrünün 5-10 yılını hapiste geçirmek istersen, ben tutmayayım seni hemen göndere bas de.
Öyle kaç kez konustum
Dinlemedi dalgaya aliyor
Rahat ol
Nude foto hayatın sonu değildir.
Sende dalgaya al
Fotolar tam olarak nasıl?
Savcılığa ver pisliği
1 sene önce aynı boyke biri başıma bela oldu. Savcılıktan da utanıyorum okutacam kendimi anlamadım niye oluyor boyle
Resim derken sen mi attın resimleri
Sende onu tehdit et polise şikayet edicem diye
Sibere git
Sibere gideyim de ben konyadayim ora emniyetten ayrı bir yerde mi
bela millet
Sorma delisi peşimi koymaz akıllısı beni bulmaZ
nasıl bulaştın ki buna
Ben bulurlar 1 sene önce bunun aynısını başka birj yaptı okutacam kendimi ya
atma kız millete nude :D