Göbek deliğimde siyah şeyler var fakat bi türlü banyoda vs. dokunup ta iyice temizleyemiyorum. Yanlış anlaşılmasın vücut temizliğine dikkat ederim ama göbek deliğime dokunamiyorum çok huylaniyorum. Ailemden birine de söyleyemiyorum utancımdan küçük te değilim sonuçta sizce nasıl temizlerim düşününce bile elim ayağım boşalıyor sanki
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fobin var değil mi? Seni çok iyi anlıyorum çok kötü bir his biliyorum canın acıyor sanki bende de vardı şu an biraz daha hafifledi
Önce lifle vs başka bi cisimle dokunmaya çalış yavaş yavaş bunu aş, daha sonra elinle dokun. Ben şu an elimi değdirebiliyorum ama daha fazlasını yapamıyorum
Evet çok kötü bisey ya sendede mi var. Dediğin gibi yapmaya çalışırım o zaman umarım atlatırım ya çok zor geliyor bana parmağımı içine sokamiyorum
Evet mesela küçükken doktor göbeğime dokununca felçli gibi iki büklüm şekilden şekle girerdim 😂 ben de yeni yeni aşıyorum. Sana ne kadar zor gelse de dokunmaya çalış yavaş yavaş çok zorlanırsan bırak daha sonra tekrar dene, sürekli kendini zorla umarım alışırsın
Güldürdün yaa😂😂evet mecbur öyle yapicam artık başka çare yok gittikçe daha kötü oluyor çok sağoll
O hissi bilirim. d Küçükken dokunamazdım ama yavaş yavaş alışmaya başladım. Kulak çöpü ile temizleyebilirsin tabi onu da dokunduramıyorsan sorun var demektir sjddk
Onu denerim bi yarın umarım dayanırım yaa
Umarım😅
başka ayak koltuk altı gibi yerlerine de dokunduğunda gıdıklanıyorsan psikiyatriste git şizofreni hastası olabilirsin
Hayır ya sadece göbek deliği ayrıca gidiklanma değil huylaniyorum oraya biseyin değmesine
Ulan nasıl bi fobiymiş bu insan kendi vücuduna dokunamaz mı manyak mısın kızım zuahahahah ayrıca göbek deliğindeki pislikleri temizle leş gibi kokar o şimdi her duşa girdiğinde yıka ve sabunla hey allahım ya
O kadar pislik falan değil tabiki temizliyorum ama çok fazla dokunamıyorum
Birisi dokunsa peki tepkin nasil olur?
Aynı şekilde aşırı huylanirim dayanamam daha kötü olurum hatta
Yani bu huylanma cinsel mana da mi yoksa sadece hoşlanmiyosun mu?
Ya ne cinseli Allah aşkına göbek ten zevkmi alicam. Hoşlanmıyorum
😅😅😅😅😅
Selam, vücut temizliğine dikkat ediyorsan orayı da temizlemen gerekir ne biliyim eldiven tak odami olmaz.
Elimi bastiramiyorum yani parmaklarımla falan destek veremiyorum kötü oluyorum
Neden dokunamıyosun duş alırken duzenlı temızlıkte duzelır
Sebebini bilmiyorum açıkçası kötü oluyorum ama zorlarım kendimi mecbur
Şöyle yapabılırsın
İstersen özelden konuşalım bılgı vereyım sıze
İçinde ki şeyi sakın ama sakın tamamen temizleyim deme 🥺
ben temzledm nolduki?
Nedenki
Bende birinde temizledim yer yara oldu ve bir hafta böyle iltihabli yara akıntı şeklinde yara oldu. Sanırım bu durum çoğu insanda var giyilen elbiselerin kazaklarin pamuk falan oluyor bazen onlar alınması normal ama içini fazla kurcalarsan benzer durumu yaşarsın ben bir hafta o kısma su degirmedim öyle zorla geçti. pamukvarsa temizle detaya girme
allahım yarabbim yaradan nolcak
Ciddi misin oha ya çok kötü olmuş aaay zaten huylaniyorum daha kötü oldum oradan şu falan gelse ben kesin bayılır kalırım agdfafa
Yara dediğim bildiğin iltihabli sarımsı akıntı.. şu an ki halinden 10 kat daha beter. Çok fazla abartma ya gerek yok pamuklar dışında kurcalamaya gerek yok
vışş midem bulandı
Haklısın valla çok bastırmamak ta gerek sanırım
Hiç sorma o yüzden ne yapıyoruz fazla kurcalamak yok kızlar😌😌 kişisel bakım. Yeter. Birde bıyıksızsaniz güzelsiniz🤗🤗
Lifle vs temizleyemiyor musun? O siyah şeyler kıyafet pamukları vs. dir sanırım.
Evet öyle onlar. Hayır mesela bastırmam falan gerekiyor illaki parmağımla destek vermem gerekiyor dayanamıyorum
Neden o kadar huylandığını anlamadım ama annene söyleyebilirsin aslında. Tamam sen küçük değilsin fakat annen için hala çocuksun.
Bende anlamıyorum neden böyle olduğumu. Utanıyorum ya koskoca kızsın dicek 😂
Bence demez ya. Ne kadar büyürsek büyüyelim ebevenler için hala küçük çocuklarız :)
Evet genel olarak öyle davranıyor aslında da vücudumla ilgili bi konu olunca utanıyor insan 😂
Sen de amma utangaç çıktın ya :D
Göbek deliği bu, özel bir bölge değil ki utanacak bir şey yok. Duştan önce bir ıslak mendille silse bile giysi pamukları gider sanırım.
Afsgsg bakarım neyse önce bi kendim zorlim kendimi duruma göre 😂
Dene ve sonucu bildir :D
Hahaha peki unutmazsam 🤣
Peki bakalım :)
göbek deligine dokunmaman gerekiyor.
ben dokunup temzledm noldu
Çok zekisin
asiri zekadan basim agriyor yeminle 😤
Ağrı kesici iç knka
kalsın öyle herkeste var
Çok kötü görünüyor
dokun bişe olmaz
Gıdıklandığın için mi
Hayır ondan da kötü bi his geliyor saçma gelecek belki ama boğuluyor gibi oluyorum sfgscsc
Başkası dokununca da aynısı oluyor mu
Evet
Benim kuzenim de öyle arada kızdırmak için iki parmağımla yuvarlak yapar sonra başka parmağımla dokunurdum bu senin gebek deliğin derdim huylanrdi
Kulak çöpü.
Evet mantıklı
hassas bişeyler al dokunamıyosan onla temizle
Öyle yapmaya calisicam
Göbek deliği fobisi.
Yes🤣
Tahrik mi oluyosun
Daha neler a. yav
A ve q