Annem garip biri oldu bana karşı ?

Annem bu son 3 yıldır çok değişti eskiden beni çok severdi hissettirirdi yanında olmamı isterdi güzel hitaplarda bulunurdu fakat sınava hazırlanmaya başladığımdan beri ablamın kıskanç dolduruşuna gele gele bana düşman kesildi karşımda 2 tane aynı ablamdan var gibi, ablam beni aşırı kıskanır bunu herkes bilir çünkü çok belli eder ve sinsidir herşeyi alttan alttan haleder ağzı iyi laf yaptığı için kendini kurtarmasını iyi bilir annemde ona benzedi bana düşman kesildi ev ve ailemle çok ilgilenemiyordum sınav senemde ablam da fırsat bu fırsat diyip dolduruşa mı getirdi büyü mu yaptı anlamadım kadın 360 derece döndü beni her gördüğünde suratı asılıyor ablamla kavga etsek veya tartışsak annem araya girip beni azarliyor suçsuz olsamda haklı olsam da hep ben azar işitmeye başladım hatta bir gün 2 si birleşip benimle inatlasiyorlardi ve komik bisey olmuş gibi gülüyorlardı psikoloji şiddet yapıyorlardı babamı kışkırtıyorlardı adam her geldiğin ceviz kabuğunu doldurmayacak sebeplerden kavga eden ablam yüzünden bana kızardı nefes alsam sorun olurdu hep. annem ablama çok düşkün olmaya başladı ablam ağladı mı dünyası başına yıkılmış gibi sanki kendisi ağlamış gibi dertlenirdi ablam güldümü oda gülerdi bu hep böyle olmaya başladı artık ben yokmuşum gibi davranıyorlardı fakat yaptığım her hareket ablama batmaya başladığı için anneme de batardı gerçekten ablamın bana karşı yaptığı plan cok güzel işliyor annemin öyle bir güvenini kazanmis ki asla hata yapmayan sütten çıkmış ak kaşık gibi görmeye başlamış ablami annemle konuşuyorum bak anne ben ablamla tartışınca aramıza girip onu savunma senden yüz bulup saçma sebeplerden kavga çıkarıyor ben artık huzursuz olmak istemiyorum bi kere mutlu olayım diyorum ablan hata yapmaz tabi onu savunacam sen yalancısın falan diyor ki bunu bir düşmanım söylese bu kadar canım yanmaz anneme Hayatım da of demeyen ben 3 yıl içerisinde annemin gözünde yalancı , berbat, sorunları sadece ben çıkarın karşıdaki çıkarsa da suçlu ben olan bir insanım buda benim özgüvenimi yitirtti artık sebepsiz yere insanlara kin tutmaya başladım psikolojim bozuldu gece yatmadan önce aklıma hep geliyor ve üzülüyorum neden diyorum sebep bulamıyorum annemden ve ablamdan o kadar nefret ediyorum ki bulamadigim huzuru hic bir zaman bulamazlar inşallah bana yaşattıklarını yaşamaları dileğiyle ki bunlar yarısı anlattıklarımın , anlatamayacağım çok şey var ne yapicam bilmiyorum artık çok yoruldum ve bunaldim bazen intihar etsem de kurtulsam diyorum sonra vazgeçiyorum tabiki etmem ama gerçekten cok bunaldim :-(
Annem garip biri oldu bana karşı ?