Zina yapmanın dünyevi zararlarını biliyor musunuz? Bir bakınız kesinlikle?

Ahiretteki cezayı herkes biliyor zaten , peki dünyevi olarak ne gibi zararları olabilir?
İşte birkaç örnek ;
  • -Zina yapan kişi ve kişiler bencilleşir. Öyle ki normal bencil yapısında olan bir insanı katlarıyla çarpar. Zina yapma imkanı çoksa ve sık sık yapıyorsa artık onun esiridir ve başka birşey düşünemez hale gelir.
  • -Unutkanlığa neden olur. ( Sürekli bel altı düşünmesi ve karşı cinsi görünce hipnozite olması )
  • - Nasılsa biriyle yaptım düşüncesi hasebiyle , başkalarıyla da yaparım diyip vefasız , riyakar , teşhirci ve SADAKATSIZ kişiliğe bürünüp toplumda büyük yaralara neden olunur. Sonra sevgilim beni terk etti sorulur KizlarSoruyor gibi yerlerde :D...
  • -Utanma duygusunu kaybettiği için artık yapılmaması gereken normları bile normal görüp meşrulaştırır ve gelenek görenekleri , dini kuralları hiçe sayıp büyük çoğunluğu bunları reddeder...
  • - Bebek katili olur ! İstemeden de olsa zina sebebiyle kürtajlık durum hasıl olur ve büyük bir tereddüte düşülür.
  • - AİDS gibi bulaşıcı virüs hastalıklara davetiye çıkarır ve birçok insanın hayatını yok eder.
  • -Fuhuş veya zinayla bu kadar içli dışlı olan nesiller üretemez , yeteri kadar okumaz. Belden aşağı çalışan beyinlerin belden yukarısı fonksiyonel olarak büyük tahribata uğrar.
  • -Bütün sözler , cümleler , şarkılar , eylem - fiiller hep cinse. llik üzerine nakış edilip işlenir.
  • Zira tiyatrosundan , filmine , müziğine ve hatta en az 2 kişinin olduğu mecliste bile hemen bu mevzular konuşulur.
  • -Duyarlılığını tamamen kaybetmez , pek tabi bir insana yardım edebilir veya bir kediyi besleyebilir ama zina yapmayan " İYİ KARAKTERLİ BİR İNSANA " göre aslında pek bir faydası yoktur topluma ve kendisine de...
  • -Zina yuva yıkar. Geride faydasız pişmanlıklara gömülen, aldatmanın veya aldatılmanın verdiği acıyla yaşayan erkekler ve kadınlar , birbirinden kopmuş anne ve babanın ilgi ve şefkatinden yoksun büyüyen evlatlar kalır.
İşte yasak ve günahlar bu yüzden vardır !
İşte evlilik bu yüzden vardır. Boşuna hayırlı iş değildir ve boşuna İslam kuralları gelmedi...
Zina yapmanın dünyevi zararlarını biliyor musunuz? Bir bakınız kesinlikle?