Bence en iyi çaylak kız grubu everglow itzy loona izone
Erkek stray kids Atezz bunlar fav çaylak gruplarım
Erkek stray kids Atezz bunlar fav çaylak gruplarım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ateez artık veteran olmuştur. Ne çaylağı djhdjdjd txt, treasure iyi çaylaklardan. Kızlardan da itzy öne çıkıyor. Dalla ile başlayan serüvenleri wannabe, not shy la baya yüksek seviyelere çıktı. Birkaç seneye bp twice ile aynı ligde olurlar heralde
Everglow bence çokiyi baya harcanıyorlar özellikle la di da harcandı ve Atezz çaylak diye geçiyor diye biliyorum ve itzyde çokiyide sanmam yetişemez Blackpinke Anca twicea yetisir oda zor
Yeni gruplara çaylak diyorum. Fandomların tabirlerini pek bilmiyorum. Ateezde başarılı 2-3 senelik bir grup. Kpop dinlemeye başladığımdan beri var. Ondan eski geliyor bana. Evg falan da öyle. Yeni gruplar değiller. Benim için yeni kurulmuş 2019 sonrası gruplar çaylak oluyor. Bu sadece öznel bir yaklaşım. Itzynin şarkıları tarzları bp den daha iyi birçok yönden. Hep farklı temalarla şarkılar çıkarıyorlar. Bp yeniyken bu kadar değişik temalarla şarkı çıkarmıyordu. Twiceta da benzer şeyler var hep öyle. Kızlar çok yetenekli olduğu için o potansiyeli görüyorum. Özellikle o ryujinin omuz dansı için ölene kadar fanları olabilirim hdhdjdklr
Sanmam Blackpink dünyaya açılmış grup heryerde fanları var kpop dinlemeyenlerin bazıları bile dinliyor twiceı yakalayabilir ama şarkıları patlarsa
Wannabe 300 milyon izlenmiş. Yeni bir grup ve 1 senelik şarkı. Bp neredeyse 5 senelik bir grup. 2 sene öncesine kadar şarkıları 500 milyonlarda değildi. Şimdilerde kpop daha popüler oldu diye önde gelen gruplardan diye şarkıları 800 milyon 1 milyar arasına çıkmaya başladı. Zamanla kızların gençliği gidince bp dağılacak. Onların yerine diğer kızlar geçicek
Vaktinde ne gruplar vardı dağıldı. Hepsinin kaderi öyle
gerçek taste sahipleri loona dinler. kore ya 3 büyüklerle ya da 3gen lider gruplarının çaylaklarıyla ya da izone gibi proje gruplarıyla ilgileniyor. tamamen popüleritenin kölesi olmuş. bpi de dünyaya açılana kadar dinlemiyorlardı. birkaç sene sonra idalso diye gezecekler.
diğer gruplara bir sözüm yok bu arada. bu sadece loona ve kore yorumumdu.