Ben erkeklerden; boğa, aslan, başak
kadınlardan ; terazi, yay, başak, akrep
Not: inanmıyorum yazmayın inanıp inanmadığınızı sormuyorum.
kadınlardan ; terazi, yay, başak, akrep
Not: inanmıyorum yazmayın inanıp inanmadığınızı sormuyorum.
Boğa burcu kadınları çekici geliyor bana her yönden.. ve bir ikizler olarak iyi anlaşıyorum. Arada bi ani çıkışlarım oluyor ama aramız iyidir boğa burcuyla... ama tanıdığım 2 tane yengeç burcu insan var ikisinin de huyu batsın hiç anlaşamıyorum. Biri çok aşırı yalancı gördüğümü bile inkar ediyor diğeri de en ufak şeyden olayı büyütüyor... yani insan gibi oturup konuşmak için yürrk ister Herkeste aynı olmaz ama bir yengeç le ikizler yan yana ateş ve barut gibiler bana göre.
Bir boğa kadını olarak teşekkür ederim. İkizler kadınlarını ben de beğeniyorum. İkizler kadını olup çirkin olan hiç görmedim bu zamana kadar, sadece cogu seyi yönetmeyi istedikleri için birazcık çok küçük anlaşamıyorum :D Yengeç insanları birazcık garip oluyor
Ne demek rica ederim... tanıdığım boğa burçları hep iyiydi. Ben biraz anlaşılması güç gibi insanım. Burçlara pek inanmam ama tüm özelliklerini de taşıyorum yani.
Biraz sert açık sözlü olduğumdan çoğu kişi çekemez. Bi de kararsız yanım var. Bişeyi yaparım sonra pişman olurum. Sinirliyim de çoğu şeyde . Ama iyiyim yaa o kadar da kötü değilim🙃
Dediğim gibi şu yengeçleri varya suya atasım geliyor bazen. Herkes alınmasın tabi
Boğa burcu ile her türlü anlaşırım. Yengeçleri de severüz.
burcun ne
Oğlak
Oğlak burçları bana çok sevecen, güzel geliyorlar masum geliyorlar ama içinde şeytan var
Doğrudur var. Ama kontrol edebiliyoruz o şeytanı 😄
sizinle düşman olunmaz ahaha bu arada ben boğayım
Hıı o zaman sıkıntı yok sana göstermeyiz şeytan tarafımızı asdfsdsk
<3 <3 <3
💛💛
Cevap
12Cevap
ben direk karakterine ve huylarına bakıyorum. burcuyla alakalı olmayan o kadar insan var ki.
Kova burcuyum ilk defa en son sevgilimin burcunu öğrenmiştim ve net olarak söylüyorum; Bir kova ve bir yay asla olamaz arkadaşlar sakın denemeyin. Gezmeyi çok ama çok seven yay kadınının erkeğinin çalışmasına tahammülü yok.
Kova burçları bana çok eğlenceli geliyor bayılıyorum
Ben de yay erkeklerinden nefret ediyorum ne itici bir şeyler ya aşırı gıcık oluyorum
İnanmıyorum ajshdhsun.
Biliyordum böyle yorum geleceğini..
yaa ben de boğayım <3
Erkekte ikizler kadında ise kova
Ben boğa yim sanirim boğa benim icin en ideal burç
Akrep boğa ve koç kadını
Şu burçlarıni çok severim
ben de ya çok eğlenceli geliyorlar bana
Bna göre şu Burçlari çok iyi oluyorlar
Uyumluymuşum herkesle 😂
Biri boğa mı dedi 😏😂
evett