İs ilanlarına bakıyorum %70 i bayan eleman ariyor neden Türk esnafı bayan işçiye meraklı firmanın biri bayan dağıtım elemanı yazmış biri inşaat şirketine bayan eleman yazmış tamam çalışsın bayanlar ama bence bayan eleman arayan çoğu esnafa güvenmiyorum erkeğe geçiremedigi sözü bayana geçirerecek daha çok çalıştıracak gibi geliyor hele bazıları daha çok müşteri çekmek için bayan eleman arıyor...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada 25 erkeğin çalıştığı yere bayan eleman arıyor o inşaat şirketi nereye gidiyoruz..
Ama seninle aynı durumda olmayan binlerce kişi var mesela bir bulaşıkçı vardı bayan işyeri sahibi bunu çok çalıştırmış tam 14 saat 70 TL para vermiş kadın hasta oldu sonraki gün işyerinin önünde polis vardı gittiğimde kadının eşi işyeri sahibini dövüp komalık etmişti sen ses cikarabilirsin belki ama sendeki cesaret başka birinde olmayabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen erkek elamanmı alırsın? Bayan daha savırlı müsterilere karşı bakışı erkeklerden farklı bence bayanda lazım erkekte
Bazıları ihtiyacı olduğu için almıyor onu kastettim
çünkü kadınlar dikkat çekici daha çok müşteri çekiyorlar
Aynen onu anlatmaya çalışıyorum düşünsene 25 erkeğin çalıştığı yere tek bayan eleman bu durum sana sakıncalı gelmiyormu
aynen kadınlar tatlı konuşuyor erkekler saf biraz
iş konusunda kadının sesi erkekten daha çok çıkıyor rahat ol👍🏻
Yazdığım yazıyı okuyup anlaman dileğiyle bb
"erkeğe geçiremediği sözü bayana geçirecek" sen önce sorduğun soruyu bil. 🤪
Evet çoğu esnaf öyle yapıyor biraz piyasaya girince görürsün zaten
piyasaya girdim gördüm. yanımdaki erkekler patrona sesini çıkaramazken beni kimse susturamadı. 👍🏻😂
Ama seninle aynı durumda olmayan binlerce kişi var mesela bir bulaşıkçı vardı bayan işyeri sahibi bunu çok çalıştırmış tam 14 saat 70 TL para vermiş kadın hasta oldu sonraki gün işyerinin önünde polis vardı gittiğimde kadının eşi işyeri sahibini dövüp komalık etmişti sen ses cikarabilirsin belki ama sendeki cesaret başka birinde olmayabilir
hayatın her alanında içine atan, sesini çıkarmayan kendisini hasta eder bu bir gerçek.
Staj yaptığım firma vardı onun yanindaki isyerinde oldu bu olay
Aynen ses çıkarmak içinde devletin işçiye sahip çıkması lazım ama çıkmıyor
Bayanlar için teşvik var. Vergi indirimi o yüzden