Merhaba arkadaşlar elti sorunlarindan anlayanlar bana bir akıl verebilirmi canım çok sıkkın?

Şimdi arkadaslar biz üç eltiyiz birisi köyde ben ve diğer eltim İstanbul'dayız İstanbul'da olan eltimle biz bir sebepten dolayı aramız bozuldu 4 sene boyunca konuşmadık bunu fırsat bilen köydeki eltim İstanbul'daki eltim için sözde ben millete yalan yanlış şeyler söylemişim o öyle bilmiş hep ve ben bunu duydum 4 sene sonunda İstanbul'da ki eltime dedim vallahi senin adını bile ağzıma almadım kimseye senin hakkında konuşmadım dedim bana inanmadı bende bunu ispat edicem dedim başladım köydeki eltime iyi davranmaya sonra onu normalden aradım ses kaydedici yükledim onu bir konusturdum oda İstanbul'daki eltim için kötü şeyler dedi ve benim İstanbul'daki eltim için hiç birşey konuşmadığımi itiraf etti sonra ben köydeki eltime hicbirsey demeden İstanbul'daki eltime vatsaptan sesi attım sonra köydeki eltim hicbirsey demeden beni vatsaptan engelledi sonra aradan yarım saat sonra İstanbul'daki eltim de beni engelledi çok sinirim bozuldu sonuçta onun hakkında konuşmadığımi ispatladim neyse aradan bı saat geçti bı baktım İstanbul'daki eltim beni engelden çıkarmış ama yinede bişey yazmadi bende yazmadım şimdi benim hakkımda ne düşünüyor sizce ve ben nasıl davranmaliyim bu süreçte? En çok merak ettiğim neden engelledi ve engeli kaldırdı?
Merhaba arkadaşlar elti sorunlarindan anlayanlar bana bir akıl verebilirmi canım çok sıkkın?