elbetteki bilmeli... yoksa bir ömür sırtina yük ruhuna baglanmiş taş gibi durur... mitlu olsa da mutlulugu hep bi kursaginda hisseder... uni de kiz arkadasimdan zorla agzindan almistim.. biraz benim de piskolojim mabvolsa da seviyorsam onu bu acisini atlatmak icin elimden geleni yapmistim.. şükürki atlatmistik...
şayet ben kadın olsam ve tecavüze uğrasam eşime söylerim veya babama bunu bimeye hakları var çünkü beni sahipsiz sanmasınlar ve polise söylerim hatta televizyona çıkar haykırırım herkese anlatırım ki hiçbir kadın o erkeğin yanına gitmesin diye onunla birtlikte olmasın diye
Merhabalar🙏 Tabii ki, bizdeki durum farklı olduğu için görüşlerimi de buna göre dile getirdim. Malum; taciz-tecavüze uğramıyoruz ama ilişkiye giriyoruz.
Açıklama pek yapamayan biriyim ama söyleyebileceğim kadarıyla
Mantık olarak yanında olmam gerekir ama geçmişinde yaşadığı bir ilişki değil geçmişi beni ilgilendirmez diyip atayım benimleyken olan bir durum bu suçlu bulamam kızamam zaten ama yakınlaşamam da o tecavüzü bir tek o yaşamaz o durumda bende öğrenince o durumda olmuş olurum