Abimin eski karısı tarafından tehdit ediliyorum napabilirim? Nasıl başa çıkabilirim?

Abimin eski karısı akpli bir avukatın üvey kızı. Bu kıza abimle evli olduğu sürece melek gibi davrandik dünyanın en iyi kaynanaligini ve gorumceligini yaptık. Kız abimi aldattı ve abimden nafaka alıyor. Nafaka dışında abimden 100 bin lira alıyor ve özel üniversite okul ücretini odetiyor (tıp okuyor). Neden nafaka dışında para alıyorsun diye sorduğumda bana hakaretler ve tehditler etti. Şimdi de abime kardeşini gece uyurken şafak operasyonuyla aldiricam içerde çürüyecek tum savcılar hakimler polisler benim emrimde diyor. Sayemde abimle kaynasmislar tabi babam aradı bana küfürler yagdirdi abim geldi bana küfürler yağdırdı abim eski karısına benim için attir içeri şu k*hpeyi bıktım bu o*rspudan psikolojisi bozuk seni annemin de allah belasını versin seni uzmelerine izin vermem aşkım ben senin hep arkandayim hayatım boyunca hem maddi hem manevi yazmış. Sizce ne yapmalıyım? Bu kızı twitter da eksi sözlük de ifşa edeyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kıza tek bir küfür ve hakaret etmeme onun bana etmesine rağmen gece uyurken beni safak operasyonuyla evden aldiracakmis. Sırf cici babası akpye yakın bir avukat diye.
Abimin eski karısı tarafından tehdit ediliyorum napabilirim? Nasıl başa çıkabilirim?