Lütfen yardım edin oğlum oldu ikiz birinin adı Evren Garanti diğeri hala isimsiz ne yapacam bilmiyorum şimdi çok kararsızım uyuyamıyorum Ensar mı Arden mi Ertuğrul mu
EnsaR mi
Arden mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
boşver böyle isimleri. Sen Muhammed Tuğrul koy Davud Çağrı koy OSMAN koy ORHAN koy şöyle heybetli MÜSLÜMAN TÜRK isimlerinden iyi olur tavsiye
Musa da koyabilirsin benım çocuğum olsa isimleri hazır musa-muhammed tuğrul-orhan-osman-çağrı-isa
Yorumun siyasal görüşü var 💡
@LeydiStark yinemi sen hem laik hem müslüman olan aklı bulanık insan maide 44 ün son satırını oku sonra kemalin neler yapmış onları oku bak bakalım maide 44ün son satırına göre kemalinin hükmü ne
🤢 çok cahilsin
@LeydiStark başkalarını cahil kendını bılgılı gormek nefsin tehlikeli oyunudur dikkat et
Ya inanın hic yükselmeyin lütfen burda herkes özgür herkes isteğini sevebilir sevmeyebilir anket bu yüzden var ben ikinizin de kararına saygılıyım ikinzide haklısınız sorun yok gerçekten çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin lütfen
bende size saygılıyım bu arada ertuğrul ismi mükemmel MÜSLÜMAN TÜRK DEVLET BÜYÜKLERİ isimleri çok yakışır çocuğunuza ALLAH SAGLIK VERSIN
Allah razı olsun
Arden tabi ki Ensar vakfı geliyor aklıma sakın koyma ya
Evet ya birde o var vukuat li
Kesinlikle vukuatlı yazık çocuğa
Haklısın ilerde çok büyük problem de olur eşim başka seçenek sunmuyo ki bana
Bu dediğimi söyle
Ben olsam Timur ile Beyazıt koyardım. Ama ensarı seçmezdim
Evren i eşim istedi Ensari da rüyasında görmüş tutturdu sinir oldum birşey begenmiyo psikolojim bozuldu ne desem hayır diyo Ensar çok mu kötü
arden’i ben hiç sevmiyorum nedense ama benim ikizim olsaydı biri ömer biri hamza olurdu🥰
Çok güzel isim gerçekten benimde elimde olsa keşke ama eşimi ikna etmem lazım peki şöyle diyeyim Arden yerine Ensar mı olsun peki ensar çok mu kötü kulağa hoş gelmiyor mu sahabe ismiymis yardım edenler demekmiş
Aşağıda yorumlarda biri arden ermenice yazmış ama bir yakınımızın çocuğunun ismi de arden ordan biliyorum ermenice değil yani ensar mı arden mi sorusuna gelirsek arden bana kalırsa ensar kulağa sanki daha yaşlı birini çağırır gibi geliyor. Ama çocuklarınıza sürekli seslenen kişi siz olucaksınız gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu koyun, Allah bağışlasın ikisini de
Dünya ya da eş değer feza olabilir bence kaç ayliklar
Turhan da güzel isim düşünürseniz
kuzey guney✨✨
Ensar iyidir :)
Özge kim peki
Özge benim
Anladım evrende profildeki çocuk mu
Hayır yigenim o benim
He anladım sen yenimi evlendin ilk çocuğunda ikizmi oldu
Evet ikiz oldu isim konusunda kafayı inanılmaz takıyorum bilmiyorum herkes karışıyor aileden hiç kimse menmnun değil biseylerden
İkiside erkekmi peki ve kac aylık hamilesin
Çocuklar doğdu iki aylık biri isimsiz rezillik diz boyu
Sor evet
arden? ermenimisiniz
Aaa hayır elhamdülillah müslümaniz. bir dakika Arden Ermeni ismimi?
ARDEN ERMENİ İSMİ Mİ GERÇEKTEN EĞER ÖYLEYSE YOK HANİ
ermeni arkadaşım vardı adı ardendi ama bende bilmiyorum farsşçada olabilri ama ermeniler kullanır bunu biliyorum
Ermeni ismi demek... internet te kökeni belirtmemis öyleyse bana gerçek ten çok yardımcı oldunuz... anketi iyiki yapmışım o zaman çok teşekkür ederim
farsçaymış kökeni baktım ama ermenierde kullanıyor çünkü ermeni dili farsçyla aynı kökten hint avrupa dili akrdeşim ama biz Türklerde yeni bebeklere koyuyor bu ismi ben tasvip etmem ama herkesin kendi tercihi kardeşim
Doğru diyosunuz , çok teşekkür ederim birden bir duruldum yani işte eşim de çok farklı bir zihniyet olmaz bu olmaz diyor 1000 isim saydım hiçbirini beğenmedi hepsine kulp taktı ensar Arden ikisini beğenmiş ha birde Ertuğrul dedi seç dedi artık çocuk 2 aylık oldu daha isim yok
ALLAH analı bablı büyütsün kardeşim saglık ömür versin bebekelrinize
Allah razı olsun çok teşekkür ederim