Arkadaşlar kırıcı olmadan fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Kafaya takıp üzülüyorum. İsmim Erencan lakin benim hoşuma gitmiyor ciddiye alamıyorum sizce instagrama Erencan diye mi koysam yoksa sadece Eren isminimi kullansam? profil fotoğrafım yok fakat istek attıklarım geri takip sağlamıyor acaba ismimi ciddiye mi almıyorlar.. komik mi veya değişik mi kötü mü? Tanıştıklarıma eren mi desem? Kimlikte erencan.
Güncellemeler
+1 yıl
Fikirleriniz için herkese teşekkürler vede saygılar...
Niye erencan Eren Can daha iyi duzelttirsene kimlikte
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kimlikte bitişik. Erencan diye niye böyle yaptılar bilmiyorum😅 instagramda da kullanıcı adım erencan sonunda da yaşadığım şehrin plakası 😏 instagramda erencan mı kalsa yoksa eren mi kalsa sadece artık noktayla sayıyla kaplıycam.. fikriniz önemli benim için. Tesekkürler ve saygilar..
Bence ismin gayet iyi böyle bir şey düşünmene şaşırdım adaşız :)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Adaşım senin ismin sadece eren değil mi 🙂 benim erencan ama sadece erencan mı desem herkese gerçek adımı yani yoksa instagramda eren mi yapsam canı kullanmayıp herkesede eren diyerek vs. ( fikirleriniz ve yorumunuz icin saygılar...
Anladım ama Erencan sevmiyorsan Eren de geç kimse seni bundan dolayı yargılamaz bana gayet iyi geldi ismin ama sana Eren iyi geliyorsa Ereni kullan için nasıl rahat ederse çok küçük bir detay bu çok düşünmene gerek yok bol şans :)
Eyvallah adaşım yorumun için teşekkür ederim. Adamsın sen👍 sanada bol şans umarım her şey gönlünce olur.. kendine iyi bak yolun açık olsun🙏 ( teşekkürler vede vede saygılar...)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ona yapacak bisi yok, unvan ya da lakap ile gecitirebilirsin resmi krumlar haric
Eyvallah😐
Niye erencan Eren Can daha iyi duzelttirsene kimlikte
Kimlikte bitişik. Erencan diye niye böyle yaptılar bilmiyorum😅 instagramda da kullanıcı adım erencan sonunda da yaşadığım şehrin plakası 😏 instagramda erencan mı kalsa yoksa eren mi kalsa sadece artık noktayla sayıyla kaplıycam.. fikriniz önemli benim için. Tesekkürler ve saygilar..
Benim fikrimce Eren Can diye degistir kimlikte ondan sonra instagramda da boylr yap saygilar 👻
teşekkür ederim🙏👍
Sevmiyorsan can yazmana gerek yok yani senin kararınnn
Teşekkür ederim
Bence ismin gayet iyi böyle bir şey düşünmene şaşırdım adaşız :)
Adaşım senin ismin sadece eren değil mi 🙂 benim erencan ama sadece erencan mı desem herkese gerçek adımı yani yoksa instagramda eren mi yapsam canı kullanmayıp herkesede eren diyerek vs. ( fikirleriniz ve yorumunuz icin saygılar...
Anladım ama Erencan sevmiyorsan Eren de geç kimse seni bundan dolayı yargılamaz bana gayet iyi geldi ismin ama sana Eren iyi geliyorsa Ereni kullan için nasıl rahat ederse çok küçük bir detay bu çok düşünmene gerek yok bol şans :)
Eyvallah adaşım yorumun için teşekkür ederim. Adamsın sen👍 sanada bol şans umarım her şey gönlünce olur.. kendine iyi bak yolun açık olsun🙏 ( teşekkürler vede vede saygılar...)
Değiştir
Sağol👍
Takma
Ok 😐
Garip olan ne kral. Herkesin ismi nasılsa öyle
Eyvallah