Sebebe bakan yok sonuç odakli hepsi o adamı 1.5 liralık ekmek çalacak duruma kim ya da kimler getirdi acaba yapana değil yaptırana bakacaksın birde buyuk iş başarmış gibi adamı kafa kola almışlar çok üzücü ve aynı zamamda düşündürücü bir durum maalesef
Büyük çalanlar vatandaşın cebindeki kuruşa kadar okkasıyla alanlar peygamber gibi görülürken ekmek çalmak namussuzluk olmuş memlekette çok acı.. hemde çok
Bu ülkede adalet garibana işliyor malesef hepimiz biliyoruz başımızdakiler 128 milyar doları hiç etti bir tane yargı mensubu hesap sorabiliyor mu hayır? Gelde bu adaletin olduğu ülkeden ümit bekle..
İnanamıyorum!! Şunların duruşuna bakışına bak.. Sanki mükemmel bir şey başarmış edasıyla ve kendilerinden pek emin gururlular. Nerde o eski hoşgörülü Türk insanı? Gerçekten kan dondurucu bir toplum olduk. Ekmek sırasında birbirini öldürenler, sırf açlıktan 2 liralık ekmeği çaldı diye terörist muamelesi görenler.. Ekmek bu ya ekmek. İnsanlara şu kadarcık şeyi ne ara hor görür hale geldik bilmiyorum ama sonumuz hiç iyi yerlere gitmiyor ona eminim. Kafamıza bir şeylerin dank diye düşmesi mi gerekiyor birlik olabilmemiz için?
Birlik olmak kelimesi bence biz saf türklere uygun bir kelime değil ülkecek soyuluyoruzda hala alkışlayan ciddi anlamda büyük bir topluluk var halen gelde umut besle..
Kaçmak isterdim bende imkanım olsaydı keşke.. ama mecburum bu ülkede rezil olmaya daha bu iyi günlerimiz cidden suriyeliler 15 20 milyon olduğunda gör sen ülkeyi birde
Yav he verirler böyle diyosunda isteseydi verirdik diyolarda isteynce vermiyolar ben ekmek 1 lirayken 1 tane ekmek istedim yarın vereym dedim mahallemdeki fırın bile 1 ekmek veresiye vermedi ne diyosun sen?
Kardeş o firinciyi zi ker ler. Ben ekmek alirken bir tane de askiya at diyio5 parasını verdiysem adam da askida ekmek. Umaratorine bastiysa verneyen firinci askiya ekmek odeyenjn hakkini yiyor demektir. Kaldi ki bu ekmek kebap değil
Kardes hirsizligin buyugu kucugu olmaz. Hirszlik hırsızlıktır. Ams is ekmege gelince. Bunun hakkında ayet de var hadis de var yoksulu yetimi gozeteceksin diyor.
Hırsızlık değil demiyorum zaten ama böyle muamele edilmez birde poz verilmez yazık.. bu ülkede suriyelisi bile yardım alıyor bizim verhilerimizle ama vatandaşımızın jaline bak yazıklar olsun allah belalarını versin
Kardeşim vekil kime denir güçlü olana benim belli bir cevrem yok kendi hakinde maasli calisan biriyim jangi parti beni vekil adayi gostersin. Guclu olan zaten haram yemeden oraya gelmemistir. Yameye de devam eder. Vekilden hele heleki iktidarin vekilin medet unulmaz. Muhtara git. Kaymakamliga git ama vekule gitme