Ailemden çekiniyorum ne yapmalıyım?

Ailemden çok çekiniyorum normalde istediğim hiçbir şeyi ailemin yanında yapamıyorum evde yalnız kalmayı bekliyorum istediğim şeyleri yapmak için onlar varken de odama kapanıyorum önceden bana şiddet de uygulamışlardı belki bundandır diye düşünüyorum annem de bazen diyor sen niye hep evde oturuyorsun diye ama elimde değil mesela film izlesem annem veya babam gelince değiştiriyorum aksi halde burnumun dibine kadar gelip napıyorum diye bakıyorlar dakikalarca filme bakıyorlar özellikle de babam izleme öyle şeyler diyor ve gidiyor belki takma diyeceksiniz ama elimde değil bir süre sonra canımı sıkıyor. Ya da müzik dinlemek istesem iş yaparken şarkı açamıyorum çünkü benim dinlediğim tarz onlarınkinden çok farklı belki benim hakkımda bu ne biçim şarkı çok erotik gibi şeyler düşünürler diye şarkı bile açmıyorum maske yapcam mesela mutfağa giriyorum babam ayaklanıp yanıma geliyor napıyorsun ne gerek var buna yüzünü yıkasan yetmiyor mu belki saçma geliyor size ama canımı çok sıkan bir durum bu yüzden neredeyse hiçbir şey yapmıyorum sporla uğraşıyorum evde alıştırma yapmak istesem gözleri üzerimde olur diye çekiniyorum zamanım gidiyor ve bu durum çok canımı sıkıyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Ailemden çekiniyorum ne yapmalıyım?