amaan o beni sevmemiş ben niye seveyim. Manevi desteği yok zaten sadece maddi var. Ben maddiyat ile huzur bulmuyorum maneviyat daha çok ön planda benim için de işte onda da o yok.
Bizde yine annem hakkından geliyor ya ama ben hiç sevmiyorum mutfakta yemek falan yaparken gelse ben çıkıyorum aynı ortamda bulunmak çok geriyor görünce cinlerim tepeme çıkıyor babalığını s*ksnler onun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Babadan babaya değişir tabi kimi babasının gelmesini dört gözle bekler kimileride hiç gelmesin ister...
Baba zaten yok ama işte annem gelince huzursuz oluyorum evin sakinliğide kaçıyor zaten.
erkekler genelde anneyi sever ama...
amaan o beni sevmemiş ben niye seveyim. Manevi desteği yok zaten sadece maddi var. Ben maddiyat ile huzur bulmuyorum maneviyat daha çok ön planda benim için de işte onda da o yok.
aynısı benim için babada geçerli. çok iyi anlıyorum seni.
inşAllah düzelirsiniz ne diyeyim. Bu hayata bir kere geldim onu da anneme yedirmem.
Babam eve gelmiyor gelse çok ilginç olur artık yghjkk
neden ki
Öldü
allah rahmet eylesin
Amin
ben hep diyorum, aile yapımız cok bozuldu. çoğu ailede böyle malesef. genclik psikolojik sorunlarla boğuşuyor
evet :(
Neden huzursuz oluyorsun, rahat rahat hareket edemiyor musun ondan mı?
Evet. Keşke hiç gelmese
keşkeee
Bizde yine annem hakkından geliyor ya ama ben hiç sevmiyorum mutfakta yemek falan yaparken gelse ben çıkıyorum aynı ortamda bulunmak çok geriyor görünce cinlerim tepeme çıkıyor babalığını s*ksnler onun
evet ve ekonomik özgürlüğüm henüz olmadığı için onun evinde yaşamak çok zoruma gidiyo.
Ben çok mutlu oluyorum
ne mutlu sana o zaman
Geçer zamanla merak etme
Ergenlik zamanlarımda olurdum
Ben de huzursuz oluyorum
ben de :(
Şey yap ya kendi odan varsa kendi odana çekil orda otur orda takıl babanın yanına gitme ben öyle yapıyorum ve kafam rahat ediyor
ben de öyle yapıyorum da anneme acıyorum çok suratsız adam ağzından güzel bi laf çıkmıyo
Neden huzursuz oluyorsun?
sevmiyorum
Gecmiste biseyler mi yasadin babanla ilgili
Asıl gelmezse huzursuz olurum
keşke benim de böyle diyebileceğim bi babam olsaydı
:(.
Huzursuzluğunun sebebi ne
çok suratsız sürekli annemi bizi aşağılıyo ağzından güzel laf çıkmıyo geri kafalı bi de
Neden huzursuz oluyorsun
Neden