Aile & Toplum Laz Erkeklerimi Yoksa Kürt Erkeklerimi? Cemree06 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor merak ediyorum sizce lazmı kürtmu? Laz Erkekleri Kürt Erkekleri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Laz Erkeklerimi Yoksa Kürt Erkeklerimi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GAMZEX_MEDA Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl eğer sadece bu 2 ırk için diyorsan tercihim laz erkekleri olurdu 1 11 Yorumla Cemree06 +1 yıl Neden peki Yorumla GAMZEX_MEDA +1 yıl yürekden severler ve mert olurlar Yorumla Şenol1903 +1 yıl Bende Lazım 😂😂 Yorumla GAMZEX_MEDA +1 yıl @Şenol1903 tipi olan laz dedik demi hade ordan Yorumla Şenol1903 +1 yıl Ben tipsiz miyim Yorumla Cemree06 +1 yıl @Şenol1903 kapak fotomdaki çocuk gürcü size benziyormu Yorumla Şenol1903 +1 yıl Evet ama benim soruma cevap vermedin Yorumla Cemree06 +1 yıl @Şenol1903 ne sorusu Yorumla Şenol1903 +1 yıl Tipsiz miyim ben Yorumla Cemree06 +1 yıl @Şenol1903 yuzun belli olmuyor Yorumla Cemree06 +1 yıl Kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor sence tahmin et bakalım Yorumla
sweetdreams2569 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl tabiki laz çok sevimli oluyorlar ayrı çekiciliyi var 1 1 Yorumla Cemree06 +1 yıl Kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor sence tahmin et bakalım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eşit değil ki bu ikisi Lazı bilerek cok yakısıklı olandan seçmişsin kürtü normal yoksa kürtler lazları cebinden cıkarır. 4 3 Yorumla Cemree06 +1 yıl Resimle ilgisi yok Yorumla Şenol1903 +1 yıl La kalk Lazlar daha delikanlı olurlar Yorumla Cemree06 +1 yıl Kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor sence tahmin et bakalım Yorumla
0busra___ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Önemli olan kişiliği bu tarz bir ayrım yapmayı doğru bulmuyorum insan olsun her şeyden önce 0 1 Yorumla Cemree06 +1 yıl Kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor sence tahmin et bakalım Yorumla
seçilrüzgar Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl laz erkek tabi ki. candır o can. 1 4 Yorumla Cemree06 +1 yıl Nerelisin Yorumla seçilrüzgar +1 yıl Trabzon Yorumla Şenol1903 +1 yıl HeyyaşaaBende Trabzon Yorumla Cemree06 +1 yıl Kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor sence tahmin et bakalım Yorumla
SHADows01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Malesef bilemediniz Rus kadınları doğru cevap.🇷🇺 1 2 Yorumla Cemree06 +1 yıl Ne alaka Yorumla SHADows01 +1 yıl Senin saçma sorunla uğraşmak istemedim. Yorumla
SinemVrijbergheE Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Elbette Laz. k*rt’ler hep terörist. Milletin hakkına giriyorlar 1 12 Yorumla Cemree06 +1 yıl Profilimdeki arkadaşım sence nerelilere benziyor Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Irk mı olarak? Yorumla Cemree06 +1 yıl Evet Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Ukrayna Polonya Kızı gibi Yorumla Cemree06 +1 yıl Ne diyorsun ya ben kapak fotomdaki çocuktan bahsediyorum profilimdeki erkek Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Soldaki Türk ve sağdaki K*rt gibi Yorumla Cemree06 +1 yıl Hayır profilimdeki erkek 😂 profilime gir kapak fotoğrafıma bak arkadaşımın resmi var 😂😂 Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Off ciğerin yanmasın😅. Türk erkeği bence yaa Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Angaralıya benziyor Yorumla Cemree06 +1 yıl Gürcü 😂 Yorumla SinemVrijbergheE +1 yıl Aman. K*rt olup da vatana ihanet edecek olacağına, Gürcü olsun daha iyi (: Yorumla Kürdoo1356 +1 yıl Kürtler senin ananı sevsin ne diyon Yorumla
TakkeliKedi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Düzgün erkek. 2 2 Yorumla Cemree06 +1 yıl Bisey sormak istiyorum kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor Yorumla TakkeliKedi +1 yıl Bilemedim. Yorumla
Love_Piston Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sert ve iyi s*kebilen erkekleri tercih etmeli bence kızlar 0 2 Yorumla Cemree06 +1 yıl Pislik Yorumla Love_Piston +1 yıl Valla senin bu cins sorularını görmekten gerçekten bıktım, o yüzden hep böyle cevaplar vericem sana. Ne laz ermeni kürt sevdalısıymışsın arkadaş... Yorumla
lovelyhairy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Laz tabiki 1 2 Yorumla Cemree06 +1 yıl Kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor sence tahmin et bakalım Yorumla lovelyhairy +1 yıl Laz usagu Yorumla
Ahmetcann1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl laz tabiki 1 11 Yorumla Cemree06 +1 yıl Nerelisin Yorumla Ahmetcann1 +1 yıl sakarya/ giresun Yorumla Cemree06 +1 yıl Karadenizliysen sayılmaz Yorumla Ahmetcann1 +1 yıl niye Yorumla Cemree06 +1 yıl Kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor sence tahmin et bakalım Yorumla Ahmetcann1 +1 yıl Uyyy trabzonlu Yorumla Cemree06 +1 yıl 😂😂 Yorumla Cemree06 +1 yıl Degil gürcistanli Yorumla Ahmetcann1 +1 yıl Hmm. Profilindeki kızda abdli Yorumla Cemree06 +1 yıl Hayır o benim italya turundaki fotoğrafım Yorumla Ahmetcann1 +1 yıl Ooooo Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı. Neden toplumu ayrıştırıp otekilestiriyorsun 0 4 Yorumla Cemree06 +1 yıl Profilimdeki arkadaşım sence nerelilere benziyor hayır hepimiz insanız Yorumla iSLaNDBaZaRr +1 yıl Soruda herkes insanmış gibi bir eğilim yok iki milleti kiyasliyorsun Yorumla Cemree06 +1 yıl Alakası yok soruma cevap verirmisin kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor Yorumla iSLaNDBaZaRr +1 yıl Benim için neye kime benzerliğinin bir önemi yok ne kadar insan olduğunun önemi var Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl iğrenç bi soru hdjwkslmexlmflsmw 0 2 Yorumla Cemree06 +1 yıl Neden Yorumla Şenol1903 +1 yıl Nedenn Yorumla
bayameraklibirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Biz erkekler 1 2 Yorumla Cemree06 +1 yıl Biz derken Yorumla bayameraklibirisi +1 yıl Ikiside degil demek istedim Yorumla
Little_princesss Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Hiç biri 0 4 Yorumla Cemree06 +1 yıl Neden Yorumla Little_princesss +1 yıl Karadeniz erkekler inatçı ve aksiler biraz, diğerleride genel olarak kaba Yorumla Şenol1903 +1 yıl Bak orda haklısın 😂😂 Yorumla Cemree06 +1 yıl Kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor sence tahmin et bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
eğer sadece bu 2 ırk için diyorsan tercihim laz erkekleri olurdu
Neden peki
yürekden severler ve mert olurlar
Bende Lazım 😂😂
@Şenol1903 tipi olan laz dedik demi hade ordan
Ben tipsiz miyim
@Şenol1903 kapak fotomdaki çocuk gürcü size benziyormu
Evet ama benim soruma cevap vermedin
@Şenol1903 ne sorusu
Tipsiz miyim ben
@Şenol1903 yuzun belli olmuyor
Kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor sence tahmin et bakalım
tabiki laz çok sevimli oluyorlar ayrı çekiciliyi var
Eşit değil ki bu ikisi Lazı bilerek cok yakısıklı olandan seçmişsin kürtü normal yoksa kürtler lazları cebinden cıkarır.
Resimle ilgisi yok
La kalk Lazlar daha delikanlı olurlar
Önemli olan kişiliği bu tarz bir ayrım yapmayı doğru bulmuyorum insan olsun her şeyden önce
laz erkek tabi ki. candır o can.
Nerelisin
Trabzon
Heyyaşaa
Bende Trabzon
Malesef bilemediniz Rus kadınları doğru cevap.🇷🇺
Ne alaka
Senin saçma sorunla uğraşmak istemedim.
Elbette Laz. k*rt’ler hep terörist. Milletin hakkına giriyorlar
Profilimdeki arkadaşım sence nerelilere benziyor
Irk mı olarak?
Evet
Ukrayna Polonya Kızı gibi
Ne diyorsun ya ben kapak fotomdaki çocuktan bahsediyorum profilimdeki erkek
Soldaki Türk ve sağdaki K*rt gibi
Hayır profilimdeki erkek 😂 profilime gir kapak fotoğrafıma bak arkadaşımın resmi var 😂😂
Off ciğerin yanmasın😅. Türk erkeği bence yaa
Angaralıya benziyor
Gürcü 😂
Aman. K*rt olup da vatana ihanet edecek olacağına, Gürcü olsun daha iyi (:
Kürtler senin ananı sevsin ne diyon
Düzgün erkek.
Bisey sormak istiyorum kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor
Bilemedim.
Sert ve iyi s*kebilen erkekleri tercih etmeli bence kızlar
Pislik
Valla senin bu cins sorularını görmekten gerçekten bıktım, o yüzden hep böyle cevaplar vericem sana. Ne laz ermeni kürt sevdalısıymışsın arkadaş...
Laz tabiki
Laz usagu
laz tabiki
Nerelisin
sakarya/ giresun
Karadenizliysen sayılmaz
niye
Uyyy trabzonlu
😂😂
Degil gürcistanli
Hmm. Profilindeki kızda abdli
Hayır o benim italya turundaki fotoğrafım
Ooooo
Neden toplumu ayrıştırıp otekilestiriyorsun
Profilimdeki arkadaşım sence nerelilere benziyor hayır hepimiz insanız
Soruda herkes insanmış gibi bir eğilim yok iki milleti kiyasliyorsun
Alakası yok soruma cevap verirmisin kapak fotomdaki arkadaşım nerelilere benziyor
Benim için neye kime benzerliğinin bir önemi yok ne kadar insan olduğunun önemi var
iğrenç bi soru hdjwkslmexlmflsmw
Neden
Nedenn
Gönül bu yeğenim
Biz erkekler
Biz derken
Ikiside degil demek istedim
Mikici mi diye soruyonn
Hiç biri
Neden
Karadeniz erkekler inatçı ve aksiler biraz, diğerleride genel olarak kaba
Bak orda haklısın 😂😂