Eşim tarafından darp edildim, ben de kolunu çizdim rapor almış sonucu ne olur?

arkadaşlar eşimle tartıştık şiddet uyguladı (daha öncede defalarca yaptı resimleri var) bende kendimi korumaya çalıştım tabii ki, darp raporu aldım ifade verdim. ifademde kafam o kadar karışıktı ki, ağlamaktan zaten olayı doğru dürüst anlatmamıştım. zaten amacım darp raporu almaktı, şikayetçi olmamıştım. ama yine de devlet kamu davası açıyormuş, ifademde eşimle tartıştiğimi, bağırdığımı üzerime yürüdüğünü boğazımı sıktığını bende kolunu çizdiğimi söyledim. yüzeysel olarak, hakeret tehdit yok dedim, halbuki söylemediğini bırakmadı bana. birde kolunu çizdiğim içn ifadesini almadan hastaneye götürüp ona da darp raporu almışlar. ama benimki meşru müdafaydı, ne yapayım oturup beni dövmesini mi bekleyeyim. kaç defa yaptı bunu, canıma tak etti. onun yarısı kadarım. bu arada o darp olmadı kesinlikle ve şikayetçi değilim demiş. şimdi bana devlet kamu davası açacak, ne olur sonucunda beraat mi ederim, yoksa hiç bana dava açmaz mı. açılırsa sicilime işler mi çünkü eğitim fakültesi öğrencisiyim. gelecek sene mezun olacağım, sicilime işlenmesinden korkuyorum. lütfen bu konuda bilgisi olanlar yazsın. 3 gün önce olan bu olay için karakola gitsem iffademe ekleme yapabilir miyim, doğru olur mu? yanlış bir izlenim mi olur
Eşim tarafından darp edildim, ben de kolunu çizdim rapor almış sonucu ne olur?