Hiçbir türlü mutlu değilim?

Erkeğim. 1.66 boyum 55 kilom var. Önceden sevgililerim oldu fakat 2 senedir sapım. Düzenli bir arkadaş ilişkim yok. Daha doğrusu arkadaşım yok. Futbol oynadım iki dizimi sakatladım ameliyat oldum artık onu da oynayamıyorum kendimi riske atıp. Düzenli bir ailem yok. Babam kanser hastası. Konuşamıyor, yürüyemiyor. Annem aşırı cimri bir kadın. Duş almama bile kızıyor, fön çekmeme kızıyor, bana harçlık vermiyor. 5-10 TL yi çok görüyor. Abim iki yüzlü, ağzından çıktığı şeyi kalbinden düşünmüyor. Akranlarım çok güzel bir hayat yaşarken ben yaşayamıyorum. Ehliyet aldım daha yeni. Sen acemisin diyip araba bile sürdürmüyorlar arabamız da var. Süre süre alışacağım halbuki. Tamam çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde fakat dünyaya bir kere geliyoruz. Ekonomik durumumuz kötü değil çok şükür. Ben de diğer akranlarım gibi arabayla tek başıma gezmek, arkadaşlarımla eğlenmek, ciddi bir kız arkadaşım olsun istiyorum. Bazen intihar bile etmeyi düşünüyorum içimden. Bu düzeni bu aileyi nasıl aşabilirim? Kendime nasıl çeki düzen verebilirim? Teşekkürler..
Hiçbir türlü mutlu değilim?