Hiç mutlu değilim?

Merhaba evleneli 4 yıl oldu. Benim biraz mantık ve aşk eşit şekilde evliliğiydi. Ailesi beni istemedi hep sorun çıkardılar özellikle kaynanam. Buraya yazıyorum çünkü paylaşabileceğim kimsem yok. Eşim maddi konuda sıkıntı çıkarmamıştı herşeyi birlikte yaptık. Ama malum ekonomik kriz bizi de vurdu. Tüm birikimimiz gitti. Kayınpederim vefat edince eşim kardeşi kaynanama yazlık 2 daire arda araba kalmıştı. Kayınvalidem ben araba kullanamam deyip sattı. Fakat kendisi Ankara’da biz İstanbul’da olduğumuz için vekâlet istedi çocuklarından art niyet düşünmeden verdiler. Araba satılınca haklarını verdi inkar etmiyorum. Ama şu an ihtiyacımız olduğu halde satılsın istemiyor. Neymiş kendisinin ailesinden kalan mirası varmış da teyzeleri ikna olursa satılacakmış o zaman verecekmiş. Ama bizim şu an ihtiyacımız var. Kendisinin hem yazlığı hem kışlığı var. Ben konuşmadığım için kendisiyle yazlağa gitmiyorum. Dün eşimden yardım istedim ev işlerine azcık destek olsun çocukla yapamıyorum zor hiperaktif bir çocuk. Neymiş kardeşiyle annesin gelmeyen mal davasını ne yapacaklarını konuşuyorlar. O kadar saflar ki Kadın mal vermek istese vekâlet alır mıydı bunlardan. Haksız mıyım siz söyleyin. Gerçekten çok yoruldum eşimden soğudum. Ben herşeyi dört dörtlük yaparken o annesiyle para mevzusunu çözemesi gözümden düşürüyor yetersiz görüyorum evde bir işe yaramaz tadilatı dahi kendim yaparken bi yapacağı ev geçimi ben neden evlendim diye sorgulatıyor bana. İş bakayım destek olayım dedim çocuk kreşe veremem dedi. Onla beraber gideceğim iş bakacakmışım. Ya ben kendime zor yemek yapıyorum çocukla nasıl çalışayım kaldı ki kim kabul eder bunu ayrıca ne iş yapacağım. Sıkıştım kaldım öyle. Cuma doğum günüm hediye ne alayım diyor. Al desen ay sonu sıkışcaz yüzüme vuracak biliyorum. Ailem güçlü bir aile olsa bir dakika durmam ama değil ne yapacağımı bilmiyorum çok mutsuz üzgünüm evliliğin de bu denli zor olduğunu düşünmemiştim😒
Hiç mutlu değilim?