Bir kadinin kimseye muhtac olmadan , evlere temizlige gitmesi onu degersiz biri yapar mi?

Temizliğe gitmenin ayıp olmadığını sende biliyorsun 👍 Bak sana ayıp olan bir soru göstereyim

İşte bu kadının kocasının maaşının yarısına göz koyması ayıp bence! Bu Ne be Şeyma nafakabaşı gibi?
O kadının eli öpülür. Her insan dilediği şekilde geçimini sağlamalı ve buna herkes saygı duymalıdır. Bana biri şu işi yapma diyorsa, o işe gitmemem için bedelini ödemeli. Çalışmak gurur vericidir, çalışanı aşağılamaya çalışanlar ise asalaktır.
EİG için teşekkür ederim.
Niye ayıp olsun ki. Bu kadın kendini helal kazancını kazanıyor istese daha kolay paralar kazanmak için kötü yola da giderdi. Bence çocuğu ondan utanıyorsa çok yanlış yapar helal yoldan kazanan insanlar her zaman benim için ayrıdır ya.
Hayır, o da normal diğer meslekler gibi bir meslek
Cevap
28Cevap
Ayıp mı diye soru mantıklı mı diye cevap verilmeli hayatını idame ettirmek için etik değerlerinden çıkmadan yapılan her iş mubahtir bunu soru olarak düşünmek sormak nasıl mantıktır onu anlamak lazim
Eli öpülesi fedakar kadındır o, ayıp diyenler garibanlığın önüne geçip ayıbı örtsünler madem...
Neden ayıp olsun
Yövmiyemi verirsen bende gelirim
Hem stres atıp para kazanırsın temizlik yapmak terapi gibi
Tabii ki ayıp değil. Emeği karşılığında geçimini sağlıyor. Aferin o kadına...
Evlere temizliğe giderek çocuklarını okutan da var, o annelere selam olsun.
Hayır, aksine gurur duyulacak bir aktivite... Kimseye muhtaç olmadan, bu cümle zaten her şeyi açıklıyor...
Alın teri ile yapılan her iş değerlidir. Değersiz görenler en adi mahlukattir.
Neden ayıp olsun? Alnının teriyle para kazanan her kesim baş tacı.
çalışmak ayıp olur mu,
gurur duyulacak bişey,
aksini düşünenin insanlığından şüphe ederim.
Asla ayıp değil tam tersi alnın teriyle kimseye muhtaç olmadan ayaklarının üzerinde durması gurur verici.
neden olsun ki insan onurlu bir şekilde ihtiyaçlarını karşılaması kadar onurlu ne olabılırkı
hayır helaliyle kazanmanın hiç bir türlüsü ayıp değildir
asla ayıp değil. namusunla helal para kazanmak neden ayıp olsun
bende bır kac kere gıttım yaptım guzel bırsey aslında
Onun değersiz olduğunu düşünenleri, değersiz yapar.
Asla alın teriyle yapılan her iş ve o işi yapan değerlidir sonuna kadar saygıyı hak eder.
Hayır yapmaz önemli olan hakkıyla alın teriyle para kazanmak.
namusuyla para kazanıyor, bundan güzel ne olabilir ki..
Neden ayıp olsun. Helal para ve alın teri, emek var sonuçta.
yo ne alaka ya para kazanmak için çabaladıgını gösteriyor
iş imkanı ve çalışma koşulları uygun değilse yapacak bişey yok. mecburiyetten çalışabilir fakat bence iş yerinde veya fabrika gibi yerde çalışsada olabilir
Aksine bence saygı duyulacak bir şey bu
Neden ayıp olsun tabiki değil
Baş tacı kadındır ne ayıbı
Emeğiyle para kazanıyor neden yapsın
Alın teriyle ekmek kazanılıyorsa ayıp bir şey yok
Değil elbette
Neden ayip olsun
Çok değil.
Ay nesi ayıp ben de giderdim nolacak bundan
Hayır değil
değil
Mahremiyete dikkat ediliyor sa ayıp değil
Anlamadim?
Yani sana haram olan erkek varsa o varken senin temizlik yapman doğru değil. Mahremiyet nedir diye yaz öğren.
Hmmmmm!!!
Evet. Müslüman değilsen herşeyi yapmak sana serbest
Değerli yapar
neden olsun
haır canım ne alaka
Tabiki yapmaz..
Neden ayıp olsun
Güzel olgun bayan sizin ile tanışmak mümkün mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?