Büyüden bahsetmiyorum. Diyanet'in açıklamasına göre konuşuyorum. Bunlar dua işlemi Allah'ın isimleriyle vs. Yapılıyor ve sadece iyi niyetli işlemler için. Eşleri barıştırmak gibi
Dualar ve esmalar var cok zeki olsaydin , talepini farkli aliridin. Rahmani islem denince , rahmani saf temiz olunmuyor, onlar sadece büyüye maruz kalanlar koruma yaparke. Ak büyü <= rahmani yolldan yapiorlar. Zanetmeyin hocalar büyü yapmiyor. Sadece ve sadece öyle yapan hoca , cok cok nadir, vebali büyük, evlenmen lazim o kisiyle, sizi birlestirisede düsün yank...
İyi niyetli işlem falan olmaz, biri geri gelmiyorsa vs gelmiyordur bu kadar basit Başkalarının iradesini etkiliycek şeyler yaptıktan sonra geri gelse ne hayır bekliyosunuz
@therosse +1. Eskiden kendimde eksiklik arardım ama işin suçlusu ben veya bir başkası değilmiş. Isteyen insan koşa koşa geliyor, bir yol bulup sarılıyor. Bu tür şeylere gerçekten gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu işlemin büyüden farkı olduğunu düşünmüyorum çünkü biri büyü diğeri de bu işin laciverti bence yaptırma
Büyü cinlerle şeytanlarla yapılıyor bu dua ile
nerden biliyorsun? her hocayım diyene inanamayın
Kanka diyanet diyor ben demiyorum
kanka bende diyorum ki bana göre doğru değil :))
Bu işlerin rahmanisi olmaz büyü fal gibi işler tamamen haramdır.
Büyüyü diyorsan büyü rahmani bir şey değil ve haram
Büyü değil bunlar dua ile yapılıyor kur'an dan ayetlerler
İşlemin adını söyler misin?
Bağlama geri getirme vs.
Onlar büyü işte gayet de günah
Büyüden bahsetmiyorum. Diyanet'in açıklamasına göre konuşuyorum. Bunlar dua işlemi Allah'ın isimleriyle vs. Yapılıyor ve sadece iyi niyetli işlemler için. Eşleri barıştırmak gibi
Ben de diyorum ki sonuç olarak onlar "büyü"dür. Ve günahtır. Soruyorsun söylüyorum. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış.
Dualar ve esmalar var cok zeki olsaydin , talepini farkli aliridin. Rahmani islem denince , rahmani saf temiz olunmuyor, onlar sadece büyüye maruz kalanlar koruma yaparke. Ak büyü <= rahmani yolldan yapiorlar. Zanetmeyin hocalar büyü yapmiyor. Sadece ve sadece öyle yapan hoca , cok cok nadir, vebali büyük, evlenmen lazim o kisiyle, sizi birlestirisede düsün yank...
başına rahman koyunca sevap mı olacak bacım silkelen kalk namaz kıl
O ne işlemi oluyor öyle
Bağlama geri getirme işlemleri oluyor iyi niyetli işlemler
Dua büyü rutiel gibi şeylerse inanmıyorum ben... metafizik boşa zaman kaybı. Isteyen kişi ne yapar ne eder sana sahip olur o yüzden uğraşma
İyi niyetli işlem falan olmaz, biri geri gelmiyorsa vs gelmiyordur bu kadar basit
Başkalarının iradesini etkiliycek şeyler yaptıktan sonra geri gelse ne hayır bekliyosunuz
@therosse +1. Eskiden kendimde eksiklik arardım ama işin suçlusu ben veya bir başkası değilmiş. Isteyen insan koşa koşa geliyor, bir yol bulup sarılıyor. Bu tür şeylere gerçekten gerek yok
O ne demek şimdi
Bağlama, geri getirme işlemleri oluyor.
Geliyomuymuş öyle
Geliyormuş
Geldimi
Hoca buldunuzmu
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
oneymiş ki
Bağlama geri getirme işlemleri oluyor
o daha çok şeytani olmuyor mu
Büyü değil bunlar dua ile yapılıyor kur'an dan ayetlerler
o ne