Aile & Toplum Dolandırıldık Gitti Para Dolandırıldık Mı sizce ? Xxkado81 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 4 nescafe içmeme rağmen patlamadı 1 saat geçti 🤣 Güncellemeler+1 yıl ... Dolandırıldık Gitti Para Dolandırıldık Mı sizce ? Cevapla Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Depresifimarkdslr Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Burundan çekeydin kadooo 0 2 Yorumla Xxkado81 +1 yıl Sitt çaktırma 🤣🤣 Yorumla Depresifimarkdslr +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
hazir_cevap Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kafasi yok dedikten 5 dk sonra 😁😁😁 1 9 Yorumla Xxkado81 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla hazir_cevap +1 yıl 😂 😂 😂 Yorumla Xxkado81 +1 yıl Az önce evdeydik şimdi neydeyiz cezs yemesej baro Yorumla hazir_cevap +1 yıl Ah ah gençlik zamanlarım geldi aklıma 😂 Yorumla Xxkado81 +1 yıl Çokta yaşlı değilsin be ortalama benim yasimdasin dır profil güncelse Yorumla hazir_cevap +1 yıl Yaşım 25 kardo önceden güzeldi herkes 😂😂😂😂 Yorumla hazir_cevap +1 yıl herşey Yorumla Xxkado81 +1 yıl Vay sen benden 3 yaş büyüksün 25 gostermiyon ya da ben göremiyorum şu an 😂😂 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Ahahah 😂 😂 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Noldu kanka anlat baqqim 0 1 Yorumla Xxkado81 +1 yıl Dedim ya başlıkta Yorumla
Beyza-_-_- Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kimse anlamadı 1 35 Yorumla Xxkado81 +1 yıl Sende anlamasin Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Bence olmuş bak yazamıyosun Yorumla Xxkado81 +1 yıl 🤣🤣🤣 normal halimde böyle Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl O zaman niye neskafeye para veriyon ki sütünü iç uyu 😂😂 Yorumla Xxkado81 +1 yıl 🤣🤣 sıcak sıcak iyi geliyormuş Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Şifadır şifa 😂 Yorumla Xxkado81 +1 yıl Tabi ya 😂😂 Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl 😂😂 Yorumla Xxkado81 +1 yıl Havada ayrı bir sıcak 😂😂 terleten hava Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Kahve sıcaksa terletir 😂 Yorumla xtatlıbela +1 yıl Ben hiç bişey anlamadım be kahve dolandırılmak ne alaka ne patlamıyor masum değildim ben bu kadar 😂 Yorumla Xxkado81 +1 yıl Aynen sıcak kahve 😂 Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Kahve almış çin malı çıkmış 😂😂😂 Yorumla Xxkado81 +1 yıl @xtatlıbela büyüyünce belki anlarsın 😂😂 Yorumla xtatlıbela +1 yıl Kahve neyi patlatıyor ama normelde Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Kafein bağımlılık yapar sen çay iç bence 😂😂😂 Yorumla xtatlıbela +1 yıl Beyza sen anladinmi Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl İçinde kafein var ya kuzum o işte beynini bozuyor sen bulaşma bence çay en iyisi diyim ben sana Yorumla xtatlıbela +1 yıl Cinsel güç mu artırmak istemiş Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Evet kuzum ama partneri onu terketmiş Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Bekleyemem demiş Yorumla Xxkado81 +1 yıl 😂😂 Yorumla xtatlıbela +1 yıl Patlamayan ne Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Allah cezanı vermesin gülme ağlanacak haline gülüyon yaaa 😂😂😂 Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Offf başa döndük yaa Yorumla Xxkado81 +1 yıl Duygusal olmaya gerek yok şu an sabaha kadar ağlarız yoksa 😂😂 Yorumla Xxkado81 +1 yıl Beyza da bizden belli oldu 😂😂 Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Yoo hiçte bile ayrıca ben kahve sevmem 😋😋😂😂 Yorumla xtatlıbela +1 yıl Bende kahve içerim ama birşeyi patlamaz erkeklere mi özel o Yorumla Xxkado81 +1 yıl Sen de soda iç beyza sade oda iyidir 😂😂 Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Amerikan kahvesi bu yaa İsrail oyunu hep işte öyle derler yoksa bende içmem kahve Yorumla Xxkado81 +1 yıl Bende normelde içmem bazen faydası dokunuyor 😂😂 Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl Meyveli soda güzel giderdi ya aynen 😂 Yorumla Beyza-_-_- +1 yıl 😂😂hhhaaa Yorumla Xxkado81 +1 yıl 😂 jsjs Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ne diyon kanki 0 1 Yorumla Xxkado81 +1 yıl Patlamadı diyom Yorumla
grişehir_06 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Seni patlatırlar birazdan 0 1 Yorumla Xxkado81 +1 yıl Buyursunlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Burundan çekeydin kadooo
Sitt çaktırma 🤣🤣
😂😂😂
Kafasi yok dedikten 5 dk sonra 😁😁😁
🤣🤣
😂 😂 😂
Az önce evdeydik şimdi neydeyiz cezs yemesej baro
Ah ah gençlik zamanlarım geldi aklıma 😂
Çokta yaşlı değilsin be ortalama benim yasimdasin dır profil güncelse
Yaşım 25 kardo önceden güzeldi herkes 😂😂😂😂
herşey
Vay sen benden 3 yaş büyüksün 25 gostermiyon ya da ben göremiyorum şu an 😂😂
Ahahah 😂 😂 😂
Noldu kanka anlat baqqim
Dedim ya başlıkta
Kimse anlamadı
Sende anlamasin
Bence olmuş bak yazamıyosun
🤣🤣🤣 normal halimde böyle
O zaman niye neskafeye para veriyon ki sütünü iç uyu 😂😂
🤣🤣 sıcak sıcak iyi geliyormuş
Şifadır şifa 😂
Tabi ya 😂😂
😂😂
Havada ayrı bir sıcak 😂😂 terleten hava
Kahve sıcaksa terletir 😂
Ben hiç bişey anlamadım be kahve dolandırılmak ne alaka ne patlamıyor masum değildim ben bu kadar 😂
Aynen sıcak kahve 😂
Kahve almış çin malı çıkmış 😂😂😂
@xtatlıbela büyüyünce belki anlarsın 😂😂
Kahve neyi patlatıyor ama normelde
Kafein bağımlılık yapar sen çay iç bence 😂😂😂
Beyza sen anladinmi
İçinde kafein var ya kuzum o işte beynini bozuyor sen bulaşma bence çay en iyisi diyim ben sana
Cinsel güç mu artırmak istemiş
Evet kuzum ama partneri onu terketmiş
Bekleyemem demiş
😂😂
Patlamayan ne
Allah cezanı vermesin gülme ağlanacak haline gülüyon yaaa 😂😂😂
Offf başa döndük yaa
Duygusal olmaya gerek yok şu an sabaha kadar ağlarız yoksa 😂😂
Beyza da bizden belli oldu 😂😂
Yoo hiçte bile ayrıca ben kahve sevmem 😋😋😂😂
Bende kahve içerim ama birşeyi patlamaz erkeklere mi özel o
Sen de soda iç beyza sade oda iyidir 😂😂
Amerikan kahvesi bu yaa İsrail oyunu hep işte öyle derler yoksa bende içmem kahve
Bende normelde içmem bazen faydası dokunuyor 😂😂
Meyveli soda güzel giderdi ya aynen 😂
😂😂hhhaaa
😂 jsjs
Ne diyon kanki
Patlamadı diyom
Seni patlatırlar birazdan
Buyursunlar
Olay ne noldu