Öğrenilmiş bir şekilde ve yakalandık param var istesem paramla alırdım durumumda iyi ama arkadaşa uyup bir aptallık yaptım. Gratisten arayıp ödemediğiniz bir ürün varsa ödemesini yapın sıkıntıya girmeyelim dediler. Bende ertesi gün gelip ödeme yapacağımı bildirdim. Ödeme yaptıktan sonra polislik gibi bir durum olur mu?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir genç kızın hırsızlık yapması iğrenç birşey ya harbiden Niğde bulandırıcı ama yorumlarını okudum fazlasıyla pişmansın ve kötü biri değilsin arkadas kurbanı olma o arkadaşlarınızda ele engelle sakın muhatap olma yok arkadaşsız kalırım deme paran varsa al yoksa gitme kimseyle
06 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. aynen öyle hayatımda ilk defa berbat utanç verici birşey yaptım ama bu durumu düzelteceğim
- +1 yıl
Ders oldu sana sakın yapma artık lütfen 🙏 git konuş oranın sorumlusu ile hatalı olduğunu söyle pişmanım de borcunu öde çık rezillik duyulmasın hırsızlık yaptığını babanın duyduğunu çevrenin duyduğunu düşünsene iğrenç bir durum
Soran+1 yılTabikide berbat bir durum ayni sekilde dediginizi yapicam insallah bu kadar iyi niyetimin uzerine polislik olmam
- +1 yıl
İnşallah olmazsın ailen mahçup kalmaz umarım
Soran+1 yılumarım çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim iyi günler
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz merak etmeyin
169 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim sonuçta bedelini ödüyorsunuz aldığınız ürünün ama böyle şeyler bir daha yapmayın gerçi hepimiz bir şekilde yapmışızdır :)
Soran+1 yılValla sormayin bu yasimda cok utanc verici olduğunu biliyorum ama birdaha asla tabi ki ilginiz icin gercekten tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim aramızda kalsın bende arkadaşlara uyup yapmıştım ama bizimki büyük bir markette içerdeki ürünleri içmemiz ve boş kutularını ürünlerin arkasına atmamızdı hala unutamam o günü :)
Soran+1 yılCok cok kotu birsey heyecanli degisik birsey diye mi uyup yapiyoruz seytan mi durtuyor bilemiyorum ama gercekten yapilmamasi gereken bir durum ya
- +1 yıl
Aynen öyle bencede bir anlık adrenalin gibi bir şey zaten mağazalarda bunun farkında ama sizin numaranızı nerden biliyorlardı kartla mı ödemiştiniz?
Soran+1 yılDaha once kartla odeme yapmistim zaten bizi biliyorlarmis ya belli oldu simdi arkadas odemeye kalksa parasi yok ben tek mi gitsem acaba ya kendim ne aldiysam diyim odiyim seytana uyduk diyim ozur diliyim arkadas daha napiyim ki iyilide yakaladiniz bizi diyim
- +1 yıl
Kameradan yakalamışlardır ya da bu tür mağazalarda müşteri gibi dolaşan gizli takipçiler vardır bunlarda görüp rapor etmiş olabilir ama çıkarken müdahale ederlerdi. Büyük ihtimal kamera yakalamış sizi. Sonradan emin olmak için görüntüleri izleyince çıkmıştır ortaya. Görüntü saat ve dakikasındanda sizin kart bilgileri ve telefonunuza ulaşmışlardır.
- +1 yıl
Onlar bir şey sormadan konuşmayın derim çok konuşmak daha çok kendinizi ele vermek olur. Sadece beni ne ile suçluyorsunuz diye sorun kanır gösterin deyin.
Soran+1 yılYa yaptigim bariz ortada evet bir urun unutmusum geliyim odeme yapiyim dedim sadece bir urun degil dediler digerlerinide biliyorlar arkadasiniza ulasalim ozaman gelir hepsinin odemesini yaparsiniz dediler bu kadar ne arayan var ne soran bugun bende aramadim gitmedimde arkadasa gel gidelim desem hepsini odeyecek param yok arkadasta hic yok napicam bilmiyorum parasiz zamanima denk geldi
- +1 yıl
Neler almıştınız bedellerini hatırlayabiliyor musunuz? Yuvarlak bir rakam yani bunu neden soruyorum aklınızda bir rakam olsun ona göre pazarlık edersiniz mağazada. Onlar zararın neresinden dönersek kardır diye düşünürler çünkü. Zaten sizi aramalarının sebebi aramızda çözelim demek.
- +1 yıl
Ayrıca sizi arayan kimdi yani yetkisi neydi müdür müydü? O numaranın gerçekten Gratise ait olduğunu fişlerden kontrol edin.
Soran+1 yılEvet gratise ait bir numara beni arayan magaza muduruydu sirf benim aldiklarim yuvarlak rakamla 280 tl civari ama onu odeyebilirim arkadasinkileri bilmiyorum o benden oncede yapmisti cunku
- +1 yıl
O arkadaşınızın sorunu siz onu ödemekle yükümlü değilsiniz. Sakında ödemeye kalkmayın. Onu sizden alamazlar. Ayrıca giderseniz sakın ola mağaza müdürü ile bile olsa yanlız konuşmayın yanınızda başka biride olsun. Akıllıca davranın, sanırım aldığınız ürünler güzellik malzemeleri. Onlarında suçu var aslında ürünlerine alarm sistemleri koymak zorundalardı.
Soran+1 yılEvet hepsi guzellik malzemeleri Şu an nasil bir yol izlemeliyim onu kestiremiyorum onlardan arayanda yok gelin odeme yapin diye iste dun arkadasinizla beraber gelirsiniz dedi ama bilmiyorum gidip konussam orayada tek gitmeye cesaret edemiyorum iyice cikmaza girdim resmen
- +1 yıl
Dediğim gibi güvendiğiniz biri ile gidin konuşun derim ben. asla tek başına gitmeyin. Benim anlamadığım nokta aldığınız ürünlerin içinde barkod tarzı olan ama içinde özel bir metal olan alarm sistemi olması lazımdı. Yani çıkış kapısında ötmesi gerekirdi. Gratisten bu şekilde çok şeyler olmuş. Aşağıdaki linkden okuyun lütfen.
Ama siz suç üstü yalanmamışsınız yani bunu ispat etmek zorundalar ellerinde kanıt olması gerekiyor.
Soran+1 yılBiliyorum baktim amabenin durum farkli kanitlarlar kanitlamasalar nerden bilicekler aldiklarimizi
- +1 yıl
Yani işte oraya gidince öğrenirsin bu durumu anca
Soran+1 yılTekrar telefonla gorustum urunlerle beraber arkadasla gidicez odemeyi yapicaz herhangi bir sorun yok :)
- +1 yıl
Ohh çok sevindim valla banada dert olmuştu ya :)
Soran+1 yılDimi ya birde beni dusun bakalim insallah gidince herhangi bir sorun olmaz gerci mahkemeyle falan ugrasmak istemiyoruz lutfen gelin odeyin dediler sorun olmiycak herhalde bende inkar etmemize gerek yok artik hersey ortada dedim ve itiraf ettim herseyi
- +1 yıl
Tamamdır ama yanlız gitmeyin sakın olur mu ama çok sevindim ya cidden :)
Soran+1 yılYa cok tesekkur ederim bende cok mutluyum suanda parayida bulduk sayilir onuda tamamladik mi tamamdir :) yok ikimiz beraber gidicez cok tesekkur ederim sizede gercekten odedikten sonrada bilgilendiricem sizi mutlaka :)
- +1 yıl
Tamamdır o zaman bugün güzel geçti her şey için :)
Soran+1 yılTam guzel sayilmaz ya telefonda almadigimiz urunlerede almissiniz diyorlar daha halledemedik cildiricam kameradan belli oluyomus ne aldigimiz gidince resmen teyit ettiricem iyice rezil olduk
- +1 yıl
Bak gördün mü başka ürünleride size yüklemeye çalışacaklar benim korkumda oydu ortak bir rakamda anlaşın derim ben :( O konuda ısrar ederseniz başarılı olursunuz.
Soran+1 yılYa acicaz kameralari madem belli oluyor hepsini teyit edicez aldiklarimizin disinda gozumle aldigimi gorursemoderim zaten
- +1 yıl
Tamamdır ya çok geçmiş olsun cidden :(
Soran+1 yılTesekkur ederim tesekkur ederim bakalim gidiyorum 15 dakikaya orda olucam neler olucak
- +1 yıl
Tamam Allah yardımcınız olsun :(
Soran+1 yılHallettik :) ama yarin birdaha gitmemiz gerekiyor kamera kayitlarina bakicaklar almadigimiz urunler icin bize birsuru urun kakalamaya calistilar ya
- +1 yıl
Dedim ya sana ben oyuna gelmeyin diye :)
Soran+1 yılYok gelmedik ne aldiysak burda dedik iste odedik fişini aldik yarin birdaha gidicez illa aldiniz diye israr ederlermi bilmiyorum. Almis olsak oderdik zaten yaptigimiz pisligi temizlemeye geldik niye arkamizda bidaha pislik birakalim dedik
- +1 yıl
İyi demişsiniz ya ne kadar ödediniz?
Soran+1 yıl320 tl odedik ama gerizekali bunlar ya aldigimiz bir urunu okutmamislar gecmemisler fise. Sonra birtane aldigimiz urunu iki kez okuttular yanlislikla yani elleri ayaklari dolandi yarin gidicem gecmedikleri urunude gecirticem odeyecegim. Gerci fazladan urun gectiler daha onun parasini iade alicam birde ya
- +1 yıl
Kesinlikle fazla para ödemeyin 200 TL da anlaşmaya bakın
Soran+1 yılBiz aldiklarimizin hepsini soyledik ama urunleride goturduk tek tek okuttular kasadan ne tuttuysa onu odedik
- +1 yıl
O zaman iyi ya fazladan okuttuklarını geri al kapansın o konu.
Soran+1 yılAynen geri alicam Şu an tek sıkıntımız almadigimiz urunleri illa aldiniz diyorlar yarinda onu halledicez insallah. Kameralara bakicaklar bakalim
- +1 yıl
Sizde bakın kameralara
Soran+1 yılAynen yarin gidince bizde bakmak istiyoruz dicem
- +1 yıl
Evet bakmanız gerekiyor zaten.
Soran+1 yılBakalim yarin gidip gorucez ne olucak ama buyuk sorunu atlattik cok sukur ki. Biraz uyumam lazim beynim cok yorgun yarinki son durumuda bildiririm. İlginize gercekten çok ama çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim için rahat etmiştir en azından tabiki dinlen görüşürüz çok geçmiş olsun :)
Soran+1 yılSorunu tamamen hallettik cok şükür
- +1 yıl
Ohh çok sevindim anlatsana
Soran+1 yılİşte bugun gittik baska bir magza müdürü geldi. Dedim ki aldigimiz urunler bunlar dün ürünlerle beraber geldik ödememizi yaptik. Birtane ürünü okutmamışsınız kasaya dedim onu okutturdum onunda odemesini yaptik. Fazladan okutulan ürünün iade parasinida aldik. Daha sonra almadığımız ürünleri aldınız ödemeniz gerekiyor denildi dün dedim. Kameralari iyice kontrol edin aldığımız başka bir ürün yok olsaydi getirir onlarida oderdik sonucta bunlari odedik size verdigimiz zarari kapatmaya calisiyoruz dedim. Kadinda kameralara ben baktim zaten siz urunun deneme urunu olanina bakmışsınız, baktiginiz reyondada boş kutu gorunce kutunun icinden urunu siz aldiniz zannedilmiş dedi. Toplam aldiginiz urun 8 tanemi dedi evet dedik. Eger 9 olursa urunler hakkinizda adli islem gerceklesicek dedi. Tamam dedik aldigimiz sadece bunlar diger boş kutulardan sorumlu degiliz onlari almadik dedik
Soran+1 yılMerkez kameralara farkli açıdan bakıyor dedi müdür bizde tekrar bakin dogru acidan o halde dedik. Çıktık geldik. Tek korkum almadgimiz seyler icin polise falan vermeleri yoksa diger meseleyi hallettik. Fişimizi geri aldilar iade oldugu icin telefondan fotografini cektim iste yinede. Olay boyle
- +1 yıl
Eee sonra
Soran+1 yılYazdim ya bir yorumdan sonra tekrar attim tekrar bir bak :)
- +1 yıl
Ahh tamam o zaman :)
Soran+1 yıl:) okudunuz mu
- +1 yıl
Evet okudum sevindim adınıza atlattınız artık :)
Soran+1 yılEvet tamamen halloldu ya :) nasil rahatladik anlatamamm
- +1 yıl
Aynen ya çok sevindim adınıza :)
Soran+1 yılCoook cok teşekkür ederiz:)
- +1 yıl
Merakt etim ama siz kimsiniz :)
Soran+1 yılBosverin ya merak olarak kalsin :)
- +1 yıl
:(:(
Soran+1 yılMaalesef kendimi aciklayamam
- +1 yıl
Haklısın tabiki
Soran+1 yılÖyle yani :)
- +1 yıl
Anladım :)
Soran+1 yılİyi geceler :)
- +1 yıl
İyi geceler :)
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim :)
Soran+1 yılNe demek rica ederim hakkettiniz :) :)
- +1 yıl
Riva ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Soran+1 yıl:) oyle tabiki
+1 yılbenim anlamadgm numarani nerden buldular cok ilginc cidden 😄
111 Yorumla
Sorandaha önceki ödemelerden numara kayıtlı oluyor ya biliyorsundur
- +1 yıl
Iyide sen calmissin senin oldugunu, hangi numaranin senin oldugunu nerden biliyolar
Soran+1 yılbir şekilde bulunmuş işte kamera kayıtlarından olabilir.
- +1 yıl
Ne alaka bunlar müneccim mi ya sen yalan soyluyon ya baska bisey var bu isin icinde
Soran+1 yılYok ya keske yalan olsa dogru maalesef
- +1 yıl
Umarım polislik sonuçlanmaz bu durum, gecmis olsun.
Soran+1 yılUmarim polislik olucak olsak şimdiye olurduk gerci ama ben odemeyi yapacağımı bildirdim onlara
- +1 yıl
Yok tutanak tuttukları oluyo genelde boyle olaylarda sicile isleniyo yani ödesen de o yuzden dedim.
Soran+1 yılHerhalde oyle bir durum olmaz ya korkutuyorsunuz
- +1 yıl
Gercekler ama umarım olmaz diyorum bende olsun demiyorum ki 😊
Soran+1 yılCok teşekkür ederim umarim olmaz
+1 yılArkadaş ortamını değiştir. Bir daha da yapma.
06 Yorumla
Soran+1 yılilişiğimi tamamen kesicem zaten. yok ya ben hayatımda ilk defa yaptım nasıl uydum nasıl yaptım bilmiyorum
- +1 yıl
Bu sekilde anlatirsan sorun olmaz herhalde
Soran+1 yılödemeye gittiğimde bu şekildemi söylesem onu bilemedim hiçkimselerede anlatamıyorum ki :( çok kötüyüm
- +1 yıl
Akisina birak. Her şeyin bir bedeli var. Odeme yaparsan sorun olmayacağını soylemis. Iyi tarafından bak. Gec olmadan da git
Soran+1 yılyani ödemeyi unuttugunuz bir ürün varsa ödeyin bizde sıkıntıya girmeyelim sizde dediler herhaldde öderseniz sorun olmaz demek istemişlerdir :(
- +1 yıl
Evet.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Polislik durum olsa aramazlar şikayette bulunurlardı. Gidip ödemeyi yapıp ortada ki hatayı düzeltin bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet bugün içinde gidip ödemeyi yapacağım. neler aldığımı tek tek oraya gittiğimde söylesem mi onu bilemedim. çokta utanıyorum :(
Soran+1 yılDogru diyosunuz ne aldiysam itiraf edip ödeyeceğim
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAferin size ne gerek var böyle bir şey yapıyorsunuz.. ödeyin parasını ne aldıysanız sonrasında yaşınız kaç bilmiyorum ama sıkıntı çıkmaz umarım.
07 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşımız işte ödeyeceğim tabikide nasıl bir aptallık yaptım inanamıyorum hala biraz arkadaşların gazına gelen bir tipim..
- +1 yıl
Arkadaşlarının gazına gelme asla bu durum seni iyi olacağı yerde kötü bir duruma sokar böyle ! 19 yaşındasın 15 felan da değil öde elbette ne yaptığını neden yaptığını arkadaşlarının buna sebep olduğuysa da belirt onlara.
Soran+1 yılBelirticem bir anlik seytana uydum :(
- +1 yıl
Bir anlık seytana bir daha uyma.. gençsin daha bir hata yaparsın o hata hep karşına gelir ömrünce.
Soran+1 yılAynen oyle tovbe edicem birdha asla ve asla ya nasil bir salaklik inanamiyorum hala
- +1 yıl
tamam hatanı sen çok iyi anlamışsın zaten tövbe etmişsindir de bu konu üzerinde fazla durup kendini negatif duruma düşürme artık parayı öde hatanı anlat onlara ve bir daha asla bu duruma düşecek şeyler yapma 😊
Soran+1 yılEvet oyle tesekkur ederim
+1 yılparasını odemeyı unutmuşum de dalgındım buyrun ucreti de sorun çıkmaz polıslık bır durumda olmaz sonuçta ücretini odemıssın
01 Yorumla
Soran+1 yılücretini daha ödeyeceğim herşekilde ücretini öderim ürünün kusura bakmayın dalgınlıkla cebime atmışım dedim gidip ödeme yapıcam ne kadar tutucaksa
+1 yılAklima otomatik portakal geldi.. aferin güzel bir zihniyet
02 Yorumla
Soran+1 yılo ne ki ya
- +1 yıl
Kitap. Anthony Burgess nin kitabı. Girişimde bulunduğum namussuzluğun benzeri bir durumu anlatıyor. Anlaşmanı beklemiyorum zaten dikkate almasan da olur.
+1 yılNiye böyle yaptın. özür dile. iade et. mahçup olduğunu söle. polislik bı durum olmaz.
07 Yorumla
Soranürünleri kullandık salağım çünkü ben niye nasıl yaptım inan bilmiyorum çalışıyorum ve maaşımda yüksek
- +1 yıl
Hemen gıt öde. hırsızlık yüz karası bir şey. borç al. aç kal ama hırsızlık yapma.. sen bunu yapıosan zor durumdaki insanları düşün. onlar karınları yarım doyduğu halde çalmıyorlar. onlarmı insan biz mi insanız diyede kendine bir sor.
Soran+1 yılaynen öyle ben insan değilim zaten hiç yapmayacağım birşeydi bu arkadaşıma uydum diyelim ilişiğimi kesicem zaten onunla ve gidip ödeyeceğim ne aldıysam
- +1 yıl
Tamam. ne güzel. yapma bir daha.. herşey affedilir. çocukluğuna verirler. korkma. deli kız
Soran+1 yılyaşım 19-20 civarı sizce çocukluguma verirler ve başıma birşey gelmezmi :( bana birde diğer arkadasına ulaşalım onunla beraber gel ödemeyi öyle yap dediler ya
- +1 yıl
Bişey olmaz korkma. ama yapma. sana yakışmaz hırsızlık tamam mı deli kız.
Soran+1 yılyakışmıyor evet çok teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakkınız da yasal işlem başlatılır.. Kamera kaydindan bulmuşlardır
014 Yorumla
Soran+1 yılbeni aradıklarında ödeme yapacağımı bildirdim ama
Cevap sahibi+1 yılİyi tamamda suç olduğu birşeyi yaptın.. Diyelim? Ozaman tüm hirsizlar ceza evinde yatana kadar çaldığı seyin parasini ödeyip ayni gün ciksinlar hapisten degil mi? Hırsızlık suçu sabıka na işlenirse unutsen o yüksek maaşlı kariyerli işleri bir daha
Soran+1 yılçok yüklü bir miktar değil ama sonuçta televizyon bilgisayar çalmadık
Cevap sahibi+1 yılTamam içindeki sıkıntıyı anlayabiliyorum.. Onlar farkina vardığı icin çok para olmadigi için sizi arayip uyarmış.. Ama ben senin başına açabileceği sebebleri söylemek istedim.. Ben olsam şimdi gider öderim. Özürse dilersin.. Ve sana bunu teşvik eden arkadaşı da hayatimdan tamamen silerim..
Cevap sahibi+1 yılAma unutma kamera görür. görmez.. Vicdanın dinle.. Arkadaşını değil zaten böyle pis insanlar yüzünden başına gelir bunlar
Soran+1 yılözürümü dileyip teşvik eden arkadaşımıda hayatımdan hiç görmemek üzere silicem bu bir kesin. daha gitmedim işte arkadaşınada ulaşalım öyle gelir ödeme yaparsınız dedi daha önceki aldıklarımızıda öğrenmişler bende peki gelirim ödememi yaparım herşekilde dedim bu kadar. şimdi gitsemmi gitmesem mi nasıl yapsam arkadaşta zırnık para yok gerekirse onuda ödeyeceğim sorun yok
Cevap sahibi+1 yılGit hepsini öde.. Maddi sorun neyse ben öderim de.. Olsun bitsin
Cevap sahibi+1 yılSende dersini böyle almış olursun. Maddi kayip gelir. Ama sicil hırsızlık damgasi yersen dedigim gibi iş güç itibar gelmez..
Soran+1 yılevet öyle yapacağım ama gidince ödesende polislik olucaksın diyecekler diye bir korku var içimde
Cevap sahibi+1 yılYok olmazsin.. Benimde başıma geldi. Öncesinde aynını yaşa san belki direk yaparlarda insanlik bir anlik seytana uyma işi maddi zararlarinin pesindediler onlarda
Soran+1 yılaynen öyle şimdiye veirirlerdi zaten verecek olsalardı çok teşekkür ederim ya ilk defa başıma geliyor çok kötü bir durum
Cevap sahibi+1 yılRicaederim.. Dedigim gibi o arkadaşı sil.. Yoksa bu işin sonunda.. Hayatta dilerim dürüst insan olarak kalman dileğiyle
Soran+1 yılteşekkürler zaten o arkadaşı silmezsem başıma daha neler gelecek..
Cevap sahibi+1 yılRicaederim👋👋
+1 yılHayır git öde. Ödemezsen polislik durum olur
10 YorumlaDiğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. arkadaş insanı veriz de eder rezil de.
10 Yorumla
+1 yılFişini aldıysan olmaz.
10 Yorumla
+1 yılolmaz ama mallığa da gerek yok
020 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok ama bariz mallik yaptik
- +1 yıl
valla biraz değil çok yapmışsınız tamam heycan aramışsınız anladım ama gerek yok bence
Soran+1 yılAy heyecani batsin telefonla tekrar gorustum urunlerle beraber gidip odeme yapicazsorun yok
- +1 yıl
bir düşüş bin öğreniş geçmiş olsun sorun çıkmaz merak etme ödediklerinin faturasını sakla sadece
Soran+1 yılEvet oyle yapicam isten cikayimda direk odemeye gidicem tabikide durduk yere basimizi agrittik buyuk bir ders oldu artik igne dahi alamam
- +1 yıl
ya bari unuttuk daldık felan de :)) yemezler ama olsun
Soran+1 yılValla izinsiz aldik urunlerinizi dedim hersey ortada itiraz etmenin bir manasi yok dedim ben acigimdir caldiysak caldik geride goturup odicez iste
- +1 yıl
ya :) süpers, n direk adam böyle deme yine de büyüklük sende kalsın :)
Soran+1 yılYok oyle demedim tabikide ama suc bizde onlarin hicbi sucu yok
- +1 yıl
ya tamam bir heycandı geçti üüzülme bnce
Soran+1 yılUzulmemek eldemi ya rezil olduk ama olsun buyuk bir ders oldu artik heycan meycan aramam aramayiz
- +1 yıl
:))) bişey olmaz
Soran+1 yılBilemiyorum artik bizi magzadan iceriye almicaklar ya gururlu hirsiz olduk resmen :D
- +1 yıl
ahaha cesue ol sen basarablilirisn adamlara tirip atma da ;)
Soran+1 yılYa o degil telefonda almadigimiz urunlere aldiniz diyorlar ona ayar oldum
- +1 yıl
ya tabi adamlar hakli. ama. kamera kayiti varsa ispat olur
Soran+1 yılKayit var almadigimiz urunleri odetmeye calisiyorlarya
- +1 yıl
ne yaptin sonuc?
Soran+1 yılAldigim urunlerle beraber gittim hepsini tektek okuttular odemesini yaptim fişimi aldim
- +1 yıl
hadi gecmis olsun
Umarım polise şikayet ederler..
03 Yorumla
Soran+1 yılben dersimi aldım..
Soran+1 yıldaha önceki ödemelerde telefon numarası oluyor ya ordan bulmuşlar tabiki o numara başkasının üzerine kayıtlıydı fakat bana aradıklarını söyleyince şuanki telefonumdan hemen aradım. oraya gidip iyi ki farkedildik yoksa büyük bir alışkanlık yapıcaktı sizden çok özür dilerim deyip ne kadar tutuyorsa ödeyeceğim..
+1 yılHayır
10 YorumlaOlmaz herhalde
10 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır olmaz.
10 Yorumla
+1 yılDemek ki ondan çıkmıyorsunuz içerden
00 YorumlaOlur tabi mahvoldun
00 Yorumla
+1 yılya saçmalık ya
06 Yorumla
Soran+1 yılBasli basina ben sacmaligim zaten
- +1 yıl
durumunun olduğunu da belirtmişsin yani bu bir rahatsızlık biliyorsun değil mi
Soran+1 yılBilmiyorum ilk defa boyle birsey yaptim acaba rahatsizlik baslangicimi var hstalik mi bilmiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
en mantıklısını yaparsın
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
- +1 yıl
önemli değil
+1 yılNeden yaptınız peki
012 Yorumla
Soranniye yaptıgımın hiçbir açıklaması yok çünkü bilmiyorum aptalım ben salağım çünkü param var yani git paranla al sen niye çalıyorsun böyle bir rezilim işte
- +1 yıl
Ne aldınız peki
Soran+1 yılruj maskara gibi şeyler ya 2 kez yaptık birde sonuncuda aradılar tek bir ürün almıştık ödeyeeyim geleyim dedim daha öncekileride söylediler öderiz hiç sorun yok dedim bende
- +1 yıl
Hımm ne oldu şimdi yakalandiniz sonra
Soran+1 yıltelefonla arayıp bildirdiler arkadaşınada ulaşalım o zaman gelir ödemeyi yaparsınız dediler bilmiyorum ki nolucak
- +1 yıl
Hımm bir an önce gidin sorun olmasın
Soran+1 yılgidicem tabiki ama arkadaşım gelmem diyor onu nasıl yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Sen kendi aldıklarını götür ona soylediysen gelmezse onun peşine düşerler
Soran+1 yılöyle yapacağım bir şekilde halledeceğim çok teşekkür ederim :(
Soran+1 yılbirde daha önceki aldığım bütün ürünleri bir bir söyleyeyim değil mi onlara? ne tutuyorsa ödeyeyim
- +1 yıl
Tabi canm hepsini söyle Vicdanın rahat olir en azından bir daha yapmazsın
Soran+1 yılAsla yapmayacağım zaten yapamam iyikide yakalandik..
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası