Güncellemeler
+1 yıl
Olay şu arkadaşlar.1-Şimdi mülakatta kaçıncı sırada olduĝumuz yazıyordu resmi kaĝıtta 24. Sıradan 65 koymuşlar ilginçç2- sabahtır içeri girenler en az yarım saattir içerdeler. Napıyolar sizce yarım saattir?3- Sonlara doĝru bekletilen bu kişiler 2-3 dk mülakatta kalıyor.4 NERDE ADALET LAN MILLETE ADALETLI DAVRANSANIZA. O YARIM SAAT 1 SAAT KALANLARIN NE AYRICALIGI VAR. HERKESE EŞIT SÜRE VERIN BARI BUKADAR OLMAZZZ!!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapılıyor ya mk mülakatlarından elenmekten bıktım en son hayvan gibi çalıştım 5 sorunun 5ini bildim yedeğe bile giremedim
Belalarını versin allah. Ön ayak olanında yapanında gireninde
Batı adliyesi var özellikle oranın versin 😂
Aha Ankara aynen oyleee orası varyaaa
Evet Ankara ya
En son batı adliyesinde başıma benzer durum geldi ya sabah 10:30 dediler akşam 18:40 da girdim ayakta beklemekten zaten perişan olduydum bir saatte on kişiye bakanlar sonlara doğru 30 kişiye baktı..
Aaaynenn bu basimiza geldi. Allah bilir icerde kahvemi icildi caymi icildi. Haram zikkim olsun. Bari elencekleri en başa alin gonderin onlarda işine baksin.
Başta da girdiğim olduydu çay kahve içilmiyor sadece önce kendini tanıt deniliyor ailen işin okulun yaşadığın şehir askerlik soruluyor sonra sorulara geçiliyor ve düşünebilirsin deniliyor..
Ama sonlara doğru direkt hoş geldin deniliyor adınla hitap edip soruya geçiyorlar bilemezsen iki soru sorulup çıkabilirsin deniliyor
Hocam o çay kahve olayı ben torpili olanlar için dedim. Çok tesekkur ederim duygularima tercuman oldunuz. Birgun insallah atanirsiniz sizde🙏
Torpili olanda olsa çay kahve memurlukta ikram edilmiyor..
Kayıt altına alınıyor mülakatlar :)
Anladimm tesekkur ederimmm😊 ama hiç umudum yok
Umut bu topraklardan gideli çok oldu
Çok haklisiniz ama umutsuz yapamayız yaşanmaz...
Hayırlısı kardeşim umarım gönlünce olur
Amin çook tesekkur ederim. Sizinde insallah guzel gonlunuze gore verir🙏 iyi aksamlar dilerim
Dayin var mi ondan haber ver.. yoksa cok zor bi is sahibi olman..
Çok haklisiniz😣
Kendi başarısızlığınızı başkasına atmak kolay şey zaten
Saygı duyarım başarısızlık deĝildi
Herkes senin gibi düşünür
Yav yazma yuru git sinir etme beni.
İşine bak çocuk
Yaz bakim sana ozelden. Atip tutuyon mert olda gizli yazma.
Ne diyorsun ya? Birilerine olan öfkeni niye başkasına yansıtıyorsun? İlla senin gibi düşünen yorumlar mı yazmak gerek? Bir sürü insan ben yapamadım demez yaptırmadılar der yalan mı? Biraz geniş bak
Sen yaz özelden hacı😂 allah askina yaz bi😂
Ya işine bak ciddiye alıp da cevap veren de hata zaten.
Ha ayrıca şunu da ekleyeyim temiz niyetli bir insansan ve hak ettiğini düşünüyorsan inşallah başarılı olursun
Ahahaj çokk guldumm😂😂 allah senide guldursun GIZLI KULLANICIIIIII😂😂😂
İyi niyetle bir şey söyledim ona da mı gülüyorsun 😀
Tesekkur ederim hocam. Yazsaydinizda size kotu davranmayacaktim buna hakkim yok zaten. Insallah tesekkur ederimm sizlerde iyi yerelere gelin🙏 iyi aksamlar dilerim
Yok sadece gormemistim😂 iyi aksamlar dilerim tekrardan
Yahu yok ondan değil. Aslında benim tepkim sana da değil benzer bir olay gördüm de geçen onu düşünerek yorumladım biraz sert oldu o yüzden üzerine alınma. Ama dediğim gibi umarım gönlünden geçtiği gibi sonuçlanır. Keyfini bozma sen
Sağolasın iyi akşamlar:)
. Hocam evet biraz sert soylediniz hemde çok uzgun bir durumdayken yaptiniz. Ama helalleselim birbirimizi tanimiyoruz etmiyoruz ne gerek var kirikliga satasmaya. Ben kendi adima butun kalbimde ozur dilerim. Çook tesekkur ederimm umarim guzel olur🙏
Ya elbette bende biraz tepkiliydim ama afedersin sahiden sana has değildi. Nahif yaklaşım için teşekkür ederim ayrıca. Ama ne olursa olsun modunu düşürme bence. Cidden hani yaklaşıma bakıyorum da temiz niyetli bir insansın. Eninde sonunda iyi olan olur. Lütfen keyfini düşürme
Rica ederim ne demek. Hayat kisa kalp kirmaya deger mi😊 olabilir oyle seyler ne demek. Size katiliyorum kalpten istemek lazim inanmak lazim kendimize. Tekrar çok tesekkur ederim
Ayrıca kabalığa rağmen nahiflik için sahiden teşekkür ederim şimdi de ben üzüldüm öyle giriş yaptığım için:) Bu arada ne mezunusun
Hocam iste o yuzden ozelden yazin dedim. Oyle sert tepki vermez sizin yaslarinizdaki insanlar. ergen olsaydiniz hic cevap vermezdim. Boyle sert bisey yazdiniz ki basiniza bisey gelmis anladim onu ogrenmek istedim. Iciniz rahat olsun onemli degil insanlik hali bu😊 on lisans mezunuyum ben
Anladım hayırlısı olsun inşallah. Umarım dilediğin gibi olur. Bol dua bol tevekkül inşallah sonu da tebessüm olur
Aminn insallah hayirli olsun hepimiz için. Hayirli akşamlar🙏
Kuzenim ana okulu öğretmeni oldu 24 yaşında zorlanmadı hiç
Başka türlü nasıl alsınlar kendi adamlarını
El altindan yapilsaydi bari göz göre göre nasıl yapılır. Bu saygısızlıĝın nirvanası
Bunlar hak hukuktan bahsederler bide
Deliricem ya bu yüzden
Lan olayı anlatmadın awq.
Anlatayım güncelleyim tamam
Paran olsun basarlar torpili maalesef boyleler.
Bukadar olmaz olamalıydı milletin gözünün önünde. Sehir disindan gelenler vardi ya
Kesinlikle. Hak hukuk var ama onlar aç gözlülüklerinden dolayı böyle davranıyolar. Gerçekten hiçbir şey yapmamış mülakatın ne olduğunu dahi bilmeyenler, onca ay çalışılan ailesinden mahrum kalan insanların önüne geçip atanıyorlar. Acı bir durum..
Aynen oylee yaa. Bide bu mulakat yapan memurlar zamaninda kpss olmadan atanan. Insan daha çok deliriyo bunu dusundukce. Mulakatin ne oldugunuda bilmezler dediginiz gibi. dediginiz gibi çok acı bi durum. Çok tesekkur ederim duygularima tercuman oldunuz
Anlarım.. Rica ederim ne demek fazla kafaya takma elinden bir şey gelmez şikayet edeyim dersin yine işe yaramaz adamların arkası sağlam. Hayırlı akşamlar.
Kesinlikle katiliyorum size🙏 iyi aksamlar efendimm🙏
😊💜
Yapılır
Hocam ama bukadarda insan aptal yerine konulmaz bu nasıl vicdan. Madem alınacaklar belli başta al gönder. akşama kadar ne bekletiyorsun ya
Prosedür
Boyle isin benn...
Torpil