Raporum %65 oranında enfeksiyon riskim çok yüksek o yüzden çalışamıyorum. Benim sorum hakkında merakınız dışında yardımcı olabileceğiniz bir konu varsa lütfen ona göre yazınız
Yanlış anlama diye bir ekleme yaptım bana biraz cikistin oysaki durum sandığın gibi değildi senin için biraz araştırma yaptım asgari engel en az 40 ila 69 arası olan bir engelli birey için 537 lira bir maaş verilebiyormus tabi şartları ve başvuru yapacağın müdürlükler şu şekilde sıralayacak olursak Enggeli birey yüksek maaş ve mülk sahibi ise maaş alamaz ki senin durumundan ötürü işten cikmistin ve ailenle atan kötü kirada oturuyorsun bu hak sana müsait Reşit olmayan birey için başvuruyu sadece ebevenyleri yapabilir Alınan rapor güncel olmak durumundadır Başvuru sydv mudurluklerine yapılabilir ki şayet engelli birey başvuruya gidemeyecek durumda ise vesayetin verdiğin kişi senin adına başvuruya gidebilir götüreceği evraklar şu şekilde Engelli maaş talep beyanı 2 adet vesikalık fotoğraf kimlik fotokopisi mülk ve gelir belgesi bu şekilde gerçekleşen başvuru yüzde 65 engelini göz önünde bulundurmak 537 TL maaştan yararlanabilirsin teşekkür eder iyi akşamlar dilerim...
Bu siteyi ve genel kitleyi baz alarak verdiğim bir tepkiydi kusura bakmayın özür dilerim. Malum biliyorsunuz devletin malı deniz bi sen mi kaldın yemeyen şeklinde yorumlara çok maruz kaldığım için ve de konu hassas bir konu olduğu için böyle bir tepki verme durumunda kaldım. Araştırmanız ve yardımınız için çok teşekkür ederim
Seni anlıyorum bundan dolayı sana kizamam zaten böyle bir hakkım da yok sitede ki kitlenin farkındayım ama gerçekten temiz dürüst bilgili seviyeli insanlarda mevcut gerekli araştırmaları yapabilirsin ama bir kaç site kaynağından yaptım bu araştırmayı umarım faydası olur sana teşekkürün benim için yeter de artar sağlıklı kal 🙏🙏
Peki gelip bakıyorlar diye biliyorum pandemi döneminde çok riskli bir durum yine de gelip araştırma yaparlar mı? Enfeksiyondan korktuğum için bir başıma yaşıyorum
Çok kötü devirdeyiz ya bende akciğerimin bir kısmı alınmıştı 2017 de o yüzden kronik rahatsız oldugum İcin her işe de giremiyorum corona bulassa gidiciyim cünkü 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ailene ait bir evde neden kirada oturuyorsun onu anlamadim
Ailemle aram iyi değil ayırca pandemi yüzünden istifa ettim
Peki yanlış anlamaz isen engelin nedir?
Raporum %65 oranında enfeksiyon riskim çok yüksek o yüzden çalışamıyorum. Benim sorum hakkında merakınız dışında yardımcı olabileceğiniz bir konu varsa lütfen ona göre yazınız
Yanlış anlama diye bir ekleme yaptım bana biraz cikistin oysaki durum sandığın gibi değildi senin için biraz araştırma yaptım asgari engel en az 40 ila 69 arası olan bir engelli birey için 537 lira bir maaş verilebiyormus tabi şartları ve başvuru yapacağın müdürlükler şu şekilde sıralayacak olursak
Enggeli birey yüksek maaş ve mülk sahibi ise maaş alamaz ki senin durumundan ötürü işten cikmistin ve ailenle atan kötü kirada oturuyorsun bu hak sana müsait
Reşit olmayan birey için başvuruyu sadece ebevenyleri yapabilir
Alınan rapor güncel olmak durumundadır
Başvuru sydv mudurluklerine yapılabilir ki şayet engelli birey başvuruya gidemeyecek durumda ise vesayetin verdiğin kişi senin adına başvuruya gidebilir götüreceği evraklar şu şekilde
Engelli maaş talep beyanı 2 adet vesikalık fotoğraf kimlik fotokopisi mülk ve gelir belgesi bu şekilde gerçekleşen başvuru yüzde 65 engelini göz önünde bulundurmak 537 TL maaştan yararlanabilirsin teşekkür eder iyi akşamlar dilerim...
Bu siteyi ve genel kitleyi baz alarak verdiğim bir tepkiydi kusura bakmayın özür dilerim. Malum biliyorsunuz devletin malı deniz bi sen mi kaldın yemeyen şeklinde yorumlara çok maruz kaldığım için ve de konu hassas bir konu olduğu için böyle bir tepki verme durumunda kaldım. Araştırmanız ve yardımınız için çok teşekkür ederim
Seni anlıyorum bundan dolayı sana kizamam zaten böyle bir hakkım da yok sitede ki kitlenin farkındayım ama gerçekten temiz dürüst bilgili seviyeli insanlarda mevcut gerekli araştırmaları yapabilirsin ama bir kaç site kaynağından yaptım bu araştırmayı umarım faydası olur sana teşekkürün benim için yeter de artar sağlıklı kal 🙏🙏
Engel raporun varsa yüzdesi önemli
65
Araştır bence , çalışamaz mısın peki?
Pandemi yüzünden istifa etmek zorunda kaldım
Memurluk için uğraştınmı hiç kpss falan.
Atanamadım kadro sorunu var
Bu aralar çok ilan vardı bakabildin mi , maalesef yeteri kadar kadro yok. Bence zorunluluk sayısı artmalı.
İlan olsa dahi alım olmuyor işkur engelli merkezi mekik dokudum olmuyor
Ekpss ye girdim mi
Girdim atama yok yine pandemi zaten engellilerin belini çok büktü
Önceden nasıl bir yerde çalışıyordun
Alırsınız
Peki gelip bakıyorlar diye biliyorum pandemi döneminde çok riskli bir durum yine de gelip araştırma yaparlar mı? Enfeksiyondan korktuğum için bir başıma yaşıyorum
Engellimisin
Evet?
Tabikide alırsın ozaman basvuru yaptınmı
Hayır tam öğrenmeden kimseyi meşgul etmek istemedim açıkcası bir de pandemi döneminde olunca çıkmak istemiyorum
Bence hemen Bi basvur
Zaten iş yok para yok millette
İnşallah alabilirim çok teşekkür ederim
Herşeyi geçtim işten çıkışım bile pandemi yüzünden zaten
Çok kötü devirdeyiz ya bende akciğerimin bir kısmı alınmıştı 2017 de o yüzden kronik rahatsız oldugum İcin her işe de giremiyorum corona bulassa gidiciyim cünkü 😂
Al bi ben daha bu bulaş riski öldürüyor insanı. Afedersin ama sen alıyor musun bir destek falan devletten
Yok be ya illa boyle bir tarafımız tutmucak ki öyle destek vericekler
İlla bi sürüneceğiz öleceğiz öyle verirler
Aynen oyle valla
Engelli misin