+1 yılTec@vüzcü hapisten çıkıyor, annen hayırlı olsuna gidiyor, seni de tebrik etmeye zorluyor, etmediğin için de sana saydıracak öyle mi? Ailen kadar boş ve cahil insanlar görmedim. Hayırlı olsuna falan da gitme. Bana hiçbir şey olmadı diyip yine aynı b*kları yiyebilir o pislik
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılzor bir olgu. ama şu var kıza yaklaşırken ne kadar azmış ve acı hissetmemiş. Tecavüz kavramı çok farklı bence. ama 18 yaş altı bana göre büyük problem. takılmaaycaksın. Tecavüz nasılbir duygu bilemiyorum. ama şu çok önemli 34 senedir bir kadınla beraber olmadım. elimde olsa 15 yaşında kadınla yatmazdım. başta etik değil ikincis suç üçüncüsü 18 yaşından altında olgunluk nedir bile bilmez. ama hata bir kere yapılır ne desem boş.
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın ki kıza bı de zorla içki içirmeye falan çalışmış bı de yorumlarda t*cavüzcüyü savunan zihniyetler vardı şaka gibi
- +1 yıl
bak diyorum tecavüz ettiğini ispatlanmış erkek ile kendi evladına şiddet uygulayan her kadını idam edilmesi lazım. ikisinden de kurtulacaksın neden mi? şiddet uygulayan her kadın bir tecvüzcü ve sorunlu evlat yetiştiriyor. kesinlikle karşı değilim ama İstanbul sözleşmesi kadınları savunurken kadının zarar verdiği bebeği savunmuyor. insan hakları kavramını savunmuyor. İstanbul sözleşmesi uygulansın istiyorum ve kadının verdiği her zararı da bedeli ile ödetilsin istiyorum.
- +1 yıl
düşünüyorum. bazen yastığa sarılıp krizler geçiriyorum afedersin elizabet yapıyorum. o kadar özlüyorum ki? o kadar istiyorum ki kadını. keşke bece. rmek olarak istesem. öpmek ellerini tutmak, ayaklarına kapanmak istiyorum öpe öpe öpe doymak istiyorum. arzular bastırıyor ve başıma vuruyor. kendimi düşüyorum. bir anda kadın gördün (kız da sonuçta bir kadın fikrindeyim) ateşlendin sarhoş ne bilim birlikte olur muyum? taparıım, ayaklarına kapanırım, acı çekerim, hissederim, ağlaya ağlaya gerçek mi diye düşünürüm. düşünsene 34 senelik bir boşluk var. ama o istemesse nasıl birlikte olacaksın ki? öyle bir ortamda kadın birlikte olmassa alırım jileti basarım boğazıma o kadın beni unutmasın diye. bilem doğrusu kadına zarar vermek ama kendime zarar veriririm o anı birdaha silmem. okadının bedeni o kadar kıymetli olduğunu unutturmam. acı yaşatırm ona. yaparım yani o an yaşasın isterim. zorla birlikte olmaktansa o an bedenin kıymetli mi diye sorarım bakar ve büyük ihtimal evet der. sonra alırım jileti basarım boğazıma al bu bedenin bedeli derim. aklında ömür boyu kalırım.
+1 yıl15 yaşında mı Rezillik O zavallı kızın Hayatını Mahvetmiştir Şimdi Böyle Bir şey Affedilemez O kızdan ve sizden değil Allah tan özür dilemesi lazım Tövbe etmesi gerekiyor başka Türlü ben öyle bir insanı tebrik etmeyi doğru bulmam
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kesinlikle ama gel gör ki annem birazdan eve gelince bana ne laflar sayıcak gerçekten yoruldum artık 😔
- +1 yıl
Hayat Senin Karar Senin Sen neyi doğru buluyorsan Onu yapmalısın
Soran+1 yılEvet baktım annem eve geliyor bana laf sayıyor son ses kulaklığı takicam inadına
Asla tebrik etme ya. Hata diyorsun da o hata bazen başkalarının intihar etmesine neden oluyor. 21 yaşında kıza içki içirip tecavüz etmiş ve 2 yıl mı yattı. İnsan hayatı değersizleşmiş bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılTebrik derken annem hayırlı olsun çıkmışsın hapisneden" manasında ama Kesinlikle haklısın o kızın hayatı boyunca bı travması oldu madem öyle o da hayatı boyunca yargılanmaya mahkum kalsın, vicdanım 2 türlü de aşırı rahatsız hissetse de ben inandığım değerlerden vazgeçmeyeceğim
- +1 yıl
Canım vicdanın rahatsız olmasın bence. Hayırlı olsun hapishaneden çıkmışsın demene gerek yok. Ki çıkmasa daha iyiymiş 2 yıl ne.
Kendini kızın yerine koy öyle düşün bir de. Her hatanın geri dönüşü olmaz maalesef. Yaparken aklı neredeymiş
Ben bu konuda çok netim. Sen de inandığın ve savunduğun yoldan ayrılma
Soran+1 yılEvet bende cezayı çok az buldum sanırım bu pandemiden dolayı herkesi salmaya başladılar zaten adaletsiz bı ulkeydik iyice adaletsiz olduk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHata değil diyen tarafını dinle. 20 yaşında biri çocuk değildir, bilinçsizce yapılmış bir şey değil bu. Aynı yaşta olup tecavüz etmeyenler de var o herifin akli dengesi mi bozuk da hata diyelim?
110 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda kararsız olmak bile çok saçma ya
- +1 yıl
Ayrıca bi çocuğa tecavüz etmenin cezası nasıl 2 yıl olabilir sadece ya? Kafayı yiyeceğim. Bi tane yetmemiştir gir başka kızlara da tecavüz et diyerek mi saldılar acaba? Kuzeninin acı çekerek gebermesi dileğiyle.
Soran+1 yılEvet gerçekten çok haklısın muhtemel bu konun öznesi olmasam bende tak diye tabi ki tec@vüzcü bı insanı savunmamalısın diye net yorum yapardım kendime ama ben aşırı vicdanlı bı insanım telefonu peki diye kapatması bile beni kötü hissetirdi ama biliyorum ben inandığım değerlerden vazgeçmeyeceğim nasıl o kızın hayatı boyunca kalıcı bı travma biraktiysa kendisi de hayat boyu yargılanmaya mahkum kalsın o zman
- +1 yıl
O aşırı vicdanını tecavüzcüye değil mağdura göstermeyi dene. Sen tecavüze uğrasan ve iki yıl sonra hapisten çıksa, insan tebriğe gitse ne hissederdin mesela?
Şu empatiyi yapamayan kendine vicdanlı demesin. Yaptığı o. çocukluğunun affedilir bi tarafı yok. Ailen de iğrenç insanlar. - +1 yıl
Doğruyu seçmeye çalıştığının farkındayım ama yaptığı basit bir kötülük değil. Gayet de tak diye hayatından çıkarman gerekiyor.
Onun hayatı boyunca yargılanması da kıza yaşattığı şey için yeterli bir ceza değil.
Soran+1 yılBiliyorum gerçekten zaten inandığım değerlerden vazgeçmeyeceğim ama annem eve gelince nasıl başımın etini yiyecek biliyorum bana gelip kimseyi yargılamayın diyen kadın yarım saat sonra ben Transım diye lut kavmi yanicaksin dedi geçen akşam hani yargılamamıyoduk insanları? Demek ki bi t*cavüzcu olsaydım annemin gözünde daha masum biri olurmuşum ne yazık.
- +1 yıl
Gerçekten sinirden ellerim titriyor ya. Yemin ederim işkence yapıp ölmek için yalvartmak ama öldürmemek lazım bunları. Senin adına da üzgünüm böyle bir durumda kaldığın için. Soruna yapılan yorumlar da Türk insanının iğrençliğini kanıtladı bi kez daha, midem bulanıyor gerçekten
Soran+1 yılYorumlarda bazı erkekler nasılsa ben erkeğim başıma hiç gelmez diye hadsiz hadsiz tecav*zcüyle aynı zihniyet takılmışlar ama bazı erkeklerde bunun yanlış olduğunu tecavüzün savunulacak hiçbir tarafı olmadığını söyleyince en azından bilinçli erkeklerin olması bi nebze içimi rahatlattı t*cavüzcüyü savunan Kadınlara zaten hiçbir lafım yok şaka gibiler yarın aynısının başlarına gelmeyeceğini nasıl Garanti edebiliyorlar gerçekten çok yazık
- +1 yıl
Pick me❣️choose ne🌺💋love me🥺💕'ci kızlar ve incel erkekler işte. Gerçekten umursamaya bile değmez, etrafımda böyle insanlar yok bana ne deyip geçmeliyip ama bu insanlar bi yerlerde birilerine zarar veriyor. İğrenç zihniyetleri değişmediği sürece daha çok çocuk tecavüze uğrayacak.
- +1 yıl
Kan kanla yikanmaz. Bir insanin bu sekilde gebermesini diledigin icin kendinden utanmalisin. O aci cekerek geberince tum tevacuzler bitecek sanki dunyda. Bunun cozumu egitim ve rehabilitasyondur. Cocuk daha 20li yaslarinda o da cocuk. Rezalet bir vicdanin var. Umarim duzelirsin bu ilkel duygularindan arinip.
+1 yılPardonda 15 yasindaki kiz ne zik yemeye icmis mk ben ceza bile vermezdim
432 Yorumla- +1 yıl
Ciddi ciddi bir ergen içki içmesini bir ergene tecavüz etmek daha büyük bir suç olarak mı görüyorsunuz ya? Sktiğimin çöl bedevileri.
- +1 yıl
A. k kizi akli iradesi yok mu soktugumun dol israfi 1.5 yasinda degil 15 yasinda beyin yoksunu
- +1 yıl
Tabi içip sıçıp alem yapıp erkeklerin kucağında dolaşınca küçücük çocuk olmaz ama sarhoş olup zikişince küçük olur zaten... Ve zaten çoğu kız gönüllü yapıp tecavüze uğradım diyor bunun örneklerini görüyoruz
- +1 yıl
Yok. O yüzden 18 yaşında reşit olunuyor. Ne sanıyordun mesela sen o yaş sınırının sebebini acaba tam olarak?
Soran+1 yıl@mutantnproud tiksiniyorum "o saate ne işi varmış, kızda aranmış" gibi zihniyetlerden böylelerine ama yinede seninde başına gelince anlarsın demek istemiyorum umarım hickimse buna maruz kalmaz ama yaşadığınızı yaşamadan ölmeyecekler bunu da biliyorum boşver bu hadsizleri canım
- +1 yıl
@cereyanpokomanı yav sie bu aptallari kendileride meyilli o ise
- +1 yıl
Kimse haketmez ama anlamak için başlarına gelmesi gerekiyorsa o kadar üzülmem ben açıkçası ya. Bunun gibiler gözümün önünde geberse öfkem soğumaz.
- +1 yıl
Hahahhaha daha baslarina gelse diyor awk. Kizim o kizi kimse zorlamadi basina silah dayamadi iceceksin diye daha ne konusuyorsun
- +1 yıl
Aynen @nes2mvarhayatta helal olsun senim gibi objektif kadınlara hastet kaldık artık sen gibilere böyle kasarlardan gına geldi kuduz köpek gibi sardılar ülkeyi
- +1 yıl
O kızda gönüllü içip yatmıştır ailesi öğreninvede tecavüzr uğradım diyip erkeği yakmıştır ben herşeyi biliyorum siz gibi kuduz kasarlarında ciğerini biliyorum
- +1 yıl
@cereyanpokomanı zorla skse amenna ama yok mk illa duyar kasacaklar "sonon bosono golorso anlorson" mottolarida
- +1 yıl
Aynende oyle hadi ickiliylen sarhos icmedende mi sarhos?
- +1 yıl
Aynen işleri güçleri duyar bu feminazi köpeklerin bilmiyormuyum sanki ama şurda bir erkek öldürülsr iyi olmuş derler bunlar böyle kuduzlar işte
- +1 yıl
Vallaha hic femistlik yapmasinlar oldurulen kadinlarin yuzde 80 i kendi or0spuluklari yuzunden oldu mamal okumasinlar burda
- +1 yıl
İşte helal olsun yeminle tebril ediyorum gerçekler cidden bu yönde bir erkek bol yere delirip cinnet geçirmez kim bilir o erkeklere neler yaşattılar ne psikolojik şiddetler uyguladılar ki erkekte delirdi cinnet geçirdi ben yaşadım bizzat biliyorum anlıyorum cidden hiçbir erkek bir kadını öldürmeyi istemez zevk alarak yapmaz
- +1 yıl
Kii goruyoruz evli adamlarla kiristirip fingirdesmesi degil. Analari babalari sahip cikamiyor baksana 15 yasindaki kizin evde olacagina yrrk pesinde.
- +1 yıl
Aynen kanka onla bunla içip sıçar gezer tozar takılır alemlere akar oo yetişkin aklı olur ama yaprağı yiyince çocuk olur istismar olur bunların duyarından bıktık usandık artık
- +1 yıl
Vallaha ya hele feministlik kadar boktan bir sey yok
- +1 yıl
Ya erkeği kadına düşman etti bu köpekler evlilik denen bişiy kalmadı aile yapımız bozuldu bu köpekler yüzünden evliliği asla düşünmüyorum
- +1 yıl
Link atamıyorum ama youtube a bir hakimin gözünden İstanbul sözleşmesinin zararları yaz dinle orda hakime bile söylüyo bu kdınların ne olduğunu bir tanesi bile isteyerek ilişki yaşadım demez zaten hepsi istismar diyor diyo işte olay tamda bu
Soran+1 yıl@cereyanpokomanı bak güzel kardeşim salağ* anlatır gibi anlatıyorum 15 yaşındaki bı kız çocuğu isteyerek ilişkiye girse bile bu yasal suç sayılır ve pedofiliye girer ki kezaaaa kıza zorla içki içirip t*cavüz etmiş bunu açıklamak bile midemi bulandiriyor. umarım karma sizi bulur ama umarım Allah korusun sizin de annenize bacinizin başına gelmez umarım direkt sizin başınıza gelir.
Soran+1 yılDiğeri de 21 yaşında @ptal 0rospu evladı? demeyim demeyim dedim ama umarım aynısını yaşarsın umarım bütün dileklerimi bunu istiyorum artık. umarimmmm
- +1 yıl
Ben inanmıyorum zorla içki içirdiğine tecavüzede pek inandığımı söyleyemem zikişip zikişip böyle ifade veren çok kız vakası duydum kimse kimsenin bağlayıp ağzına içki dökmez sen bunları 5 yaşında ortam görmemiş çocuğa yuttur
- +1 yıl
Kesss sensin orrospu evladı ananda tecavüze uğradı belliki saldırıyosun böylr annrli manneli kaltak orrrospu
- +1 yıl
Sanki tecavüz edende benim senin şerrrefaix kuzenin aynı kandansın işte kanınız aileden bozuk demekki sanada kasarlık bulaşmış kahhpe
- +1 yıl
Iki tarafta sütten cıkmış ak kaşık değil şimdi realist olalım
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim ama bu kadınlar her olayda erkeği günah keçisi ilan etmeye alıştılar yeter artık sabrım kalmadı
Soran+1 yılAl bütün y*rraklar senin olsun bacım. K*dumun pick me girl'ü. Hayatım boyunca senin gibi ez*k zihniyetli erkeklere yaranmak için bu kadar alçak olabilecek kadınlara acıyacağım aferin bak t*cavüzcü savuncusu bi adamdan övgüleri kaptın dilerim birbirinizi bulursunuz.
- +1 yıl
En azından objektif adam gibi adamları bulur orrrospu senin gibi abaza yapcı yuvarlak kadın kıcı yalayan pasiflerle kendini kandırmayacak ya ona bak yellox
- +1 yıl
Senin 7 sulaleni gelmisini ust uste koyar skr koklerim orspunun ganirtttiiigii ananida bacinida senide pavyon pavyon gezdirir pazarlarim kahpenindogurdugu amni sktgmn kizi severim sneide o kizida soktugumun orrrrooooossssspulariiiiii pzvngin olurum lan pc kurusu
- +1 yıl
@mutantnproud 18 yas tamamen hayali bir cizgi. Insan 18 yasinda resit olmaz. Ergenlik 25 ysina kadar surer. Kognitif beceri olarak da 15 yasindaki biriyle erken 20li yaslarindaki biri arasinda cok buyuk bir gelisim farki yoktur. 20 yasindaki biri de cocuktur yani. Resitlik yasi da birkac kilometrede bir ulke basina degisebildigine gore cok sacma bir yorum olmus seninki.
Ailenin hâla onlarla konuşuyor olması zaten ayrı trajikomik. Muhatap olma bence o tarafla böylelerini nasıl salıyorlar aklım almıyor aw ya
12 Yorumla
Soran+1 yılBende cezayı az buldum ama ülkenin her zman ki adaleti artık onlar umrumda bile değil annem birazdan eve gelicek ne laflar sayıcak onlarla hayırlı olsuna gitmedim diye 😔
Zorla icki icirip sarhos ettiyse durum baska. Ama severek birlikte olsalardi bir problem olmazdi. Ki ceza almazdi oyle bi durumda zaten sikayet olmayacagi icin.
Not: Resit olmayanla cinsel iliski sucu magdur kisinin sikayetiyle olur, aile sikayeti yeterli degildir.
00 Yorumla
+1 yıl15 yaşında kızın ne bok işi varmış kuzeninle içki aleminde
223 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler potansiyel tecavüzcüsün. Umarım bu düşünceni sosyal hayatında da dile getirmeye cesaret edebilirsin de etrafındakiler ne halt olduğunu anlar.
- +1 yıl
Ben her yerde aynı konuşurum merak etme iki yüzlü değilim feminazi köpekler sizin zihniyetinizi zikwyim 15 yaşındaki kız gelip evimde içecek kucağıma sürtünecek bende severim kimse kusura bakmasın kesin çenenizi
- +1 yıl
Aynen sen gel kucağımda iç sanada çakrım kes çeneni
- +1 yıl
Hem adamın evinde kucağında iççek zikişevek sonrada tecavüz etti diyip ağlıcak ziltirin pradan
- +1 yıl
@mutantnproud başta potansiyel tecavüzcü olduğunu nereden anladın ki? aynı düşünceye şöyle bakarım. 15 yaşındaki kızın ailesi neden her yere gönderiyor başta anne baba eğitir en önemlisi anne eğitir kızı unutma.
- +1 yıl
Cidden çocuk istismarını nasıl savunabiliyorsun utanmadan ya? Hayır hapse yıkılmadan önce de aynen bu yazdığın cümleyle mi yapacaksın mesela savunmanı?
- +1 yıl
@farkliolmaliyim 15 yaşında çocuk yanımda sarhoş olursa tecavüz ederim dedi farkındaysan. İtiraf eden ortada savunma bir zahmet bunu.
- +1 yıl
@farkliolmaliyim ayrıca gerçekten kafayı yiyeceğim abi burda eğitilmesi gereken kız değil TECAVÜZCÜ! cidden bir çocuğa hayır demek bu kadar zor mu MK ya
- +1 yıl
Kes lan zilli kaltak 15 yaşındali çocuk önce arı namusu öğrenecek onla bunla yatıp kalkmayacak kesin çenenizi amkklarım
- +1 yıl
@mutantnproud eğitilmeli ve 15 yaşınaki çocuğa yaklaşmak suç bu ayrı kısım ama bunu ailesi nasıl izin veriyor. burası da büyükproblem. suç unsurunu savunamam. ama hata bir kere işlenince bir daha belki de tekrarlanmaz. tecavüzcü diye asılmasını istedğimiz insanlar kadar bu ülkede evladını öldüren kişilere de istemeliyiz.
- +1 yıl
@farkliolmaliyim cinayet ve tecavüzün cezası müebbet olmalı zaten herkes için. belki bir daha yapmaz diye risk alınacak konular değil bunlar. bu arada evet ben de kızımın yaşça büyük insanlarla alkol kullanmasına izin vermezdim ama olmuş. Ailesi ilgisiz diye, cinsel rüşt yaşına erişmemiş bir kız çocuk aklıyla hata yaptı diye tecavüz gibi bir suç hafifletilemez.
- +1 yıl
Kes be boş yapma burda erkeğin başına birşey grlse köpek yerine koymuyosunuz ama kadın olunca kıcınzıı ayırarak duyar kasıyorsunuz kesin adam gibi eşit bakmadığınız sürece benimde zikimde olmaz ladın milleti
- +1 yıl
Ar namus diyen birinin çocuk tecavüzüne sıcak bakması da tam müslim kafası xd gerçekten Türkiyeli müslümanların özetisiniz. Dünya sizden nefret etmekte haklı ortadoğu çomarları.
Soran+1 yılSenin gibi insanlardan nefret ediyorum sanma ki Erkeksin benim başıma tecav*z gelmez rahat rahat yorum yaparım diye senin bile başına gelir bu ülkede ki keza senin tec*vuzcu insandan hiçbir farkın yok aynı potansiyel aynı zihniyet bunu açıklamam bile saçma isterse içki içer ama bu kimsenin ona tecavüz hakkını vermez ama kiz başta bile içmek istememiş çocuk zorlamış? Yazık zihniyetine gerçekten çok yazık
- +1 yıl
Aynen zorla 3 kişi tutup ağzına huniyle döküp içirmişlerdir eminim o kız anne sütü kadar temiz
- +1 yıl
@mutantnproud hafifletilsin demedim ama bazı şeyler psikiyatrik olarak da değerlendirmek lazım. Keza bak altını çiziyorum. Kendim bir kadın görünce içim gidiyor. Ama bu lise seviyesinde ise dur demek benim elimde. ikincisi sarhoş olan biri ile yatmak suç. kadın ve erkek istediği gibi yaşamalı. şu an okb tedavisi görüyorum. Kendim kısırlaştırma programına başvurdum neden birincisi hiç bir kadın beni kabul etmedi. ikincisi kadındann artık nefret ediyorum yalan mı hayır üçüncüs kadına saygı duymalıyım beden onun. elimde olsa her kadına saçının telini zarar vermeden acı çektirmek isterdim. şiddet olmadan kadın acı çeker mi acaba? bir de ortama girince kız kaç yaşına kendim olsam düşünüyorum elime bir an bir kız geçse ilişir miyim? o an 15 yaşında düşünemessin ve bazı şeyler de ortam bir sürü şeye etken etmektedir. Allah varsa beni korusun ve aklımın iradesini korusun. acı hissediyorum birsini elini tutamadığım için. birisiyle yatamadığm için ama şunu hiç bir zaman unutmayacağım. kadının bedeni bu dünya için kadının kendisine ait. istediği gibi kullanır. Ölüm herkese geliyor er ya da geç. işte bu noktada dilerim acı hissettiren kadın ölmesin bu dünya da ve benim gibi yaptım çezamı çekiyorum desin.
- +1 yıl
@mutantnproud teşekkür ederim. Allahın olmadığına inanan bir kadın ile karşılaştım. Teşekkürler Tr.
- +1 yıl
@farkliolmaliyim 34 yaşında ateist biriyle karşılaştığın için şaşırıyorsan diğer sorunlarının sebebi de yanlış çevre içinde olman olabilir :/ Umarım doğru insanlarla karşılaşırsın ilerde ve umarım tecavüzcü ve potansiyel tecavüzcülere bu kadar iyi niyetli yaklaşmayı bırakırsın.
- +1 yıl
Aynen yaklaşmayı bıraksın aynen sende 15 yaşındaki kızını içmeye gönder milletin evine tecavüz edilince ağlama ama çünkü illaki bir erkek o ortamda o kıza o işi yapar zorlada yapmaz emin ol kız kendiside yapar ben 19 lu yaşlarda ne 15 yaşında kızlar gördüm yemediği bok kalmayan ortamlara giren herkesin altına yatan geçin bu işleri artık feminazi duyarcılar
- +1 yıl
@mutantnproud ben bir kadının yalan söylediğini şahit oldum. Bütün tecavüzcüleri sıraya koysan ve assan o kadının yaptığı milyon kat daha affedilmezdi bence. bir kadın evladını bile bile öldürüyorsa tecavüzcüden daha kötü ve bunu da halk linç etmelidir. bu fikirdeyim. keza tecavüz edilen erkek linç edilirken, canlı canlı evladını doğurup kadınım diyerek evladını çöpe bırakan, wc bırakan kadınlar da halk gördüğü yerde linç etmeli hukuk boyutu dışında bir gerçek olan bu var. tecavüzcü de link edilmeli, evladına şiddet uygulayan her kadında linç edilmeli. ben din dil ve suç fark etmeksziin herkesi savunurum.
- +1 yıl
Zaten kardeş İstanbul sözleşmesi denen şey kadına pozitif ayrım yapıp erkeği köpek uerine kpyuyor araltır bak bunun ne oldıpunu her şekilde ayrımcılığa maruz kalıyorux kadınlar birleşip erkek bıçaklıyor iyi olmuş kimbilir naptı diyorlar hak etmişyir diyorlar ama bir tanr kadon ölsün hiç kimse hak etmiştir demiyo ama
- +1 yıl
sabret cereyanpokamanı. o kadında ölümü tadıyor. keza annem öldü. gördüm kadın da ölüyormuş ölüm var sabret biraz daha sabır et. yapan kadın evladında bulsun. erkek evladında bulsun keza erkek de öyle.
- +1 yıl
Ya kardeş tek istediğim ciddet eşit bakmaları erkeğide eşit görmeleri eğer öyle görseler dert etmicem ama bunlar erkeğş her şekilde sindirme peşinde kör değilsen sende farkındasındır
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen doğruyu yao, vicdan yapacak bir şey yok , o kız yerine sana yapabilirdi ya da yapar
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi bi tarafım diyor ki yaptığın yanlış yüzünden hayatın boyunca yargılanmak dışlanmak kötüdür derken şöyle de düşünüyorum ama o kızında hayatı boyunca böyle travması olucak? Annem her ne kadar eve gelince bana bı ton laf sayacak olsa da ben inandığım değerlerden vazgeçmeyeceğim 😔
- +1 yıl
annene aynen şunu söyle, bana tecavüz etseydi şimdi böyle dermiydin, gidermiydin geçmiş olsuna de, ya da etmeyeceği ne malum de
Soran+1 yılBiliyo musun ben annemin zihniyeti biliyorum gelip der ki bana eğer sende çocuğun evine içki içmeyi gitmesen etmez sana? O kızda az değil kız da hak etmiş sende gidersen hak edersin" der Allah kahretsin ki benim annemin zihniyeti böyle 😔
- +1 yıl
o zaman da dediklerini umursama
Soran+1 yılWalla gelsin takicam son ses kulaklığı konuşsun dursun
- +1 yıl
içinden geceni de söyle , içinde kalmasın
+1 yılRezalet gerçekten neyin tebriği bu acaba sorabilir miyim bide altın madalya gönderelim mi
08 Yorumla
Soran+1 yılHepsini okudunuz mu?
- +1 yıl
Evet okudum canım
Kendi bildiğini yap
Soran+1 yılDimi ben de öyle düşünüyorum her ne kadar heyecanlı heyecanlı arayıp soğuk sesime kırılıp üzgün bir şekilde peki desede genç yaşında yanlış bir şey yapsada bu özel bir durum acimamak gerek eğer sadece hırsızlık veya başka konularda hapishaneden çıksaydı ben asla "hapisneden çıkan insan " diye yargılamazdım ama bu yaptığı başka
- +1 yıl
Bu genç yaşa verilecek iş mi gerçekten hata hatadır pis insan
Soran+1 yılKi genç denilen yaş 21. Ben de şu an 20 yaşındayım neyin sonucunun ne olduğunu iyi biliyorum bahsedilen yaş çokta çocuk yaşı bile değil ama işte annem eve gelince bana ne laflar sayıcak 😔
- +1 yıl
Annene noluyo ya sussun o Bi
Soran+1 yılAh keşke bu susabilse neyse artık umrumda değil hiçbiri
- +1 yıl
Aynen
Akraba olsada olmasada tecavüz etmiş kıza bu üstü kapancak bi suç değil o kızında hayatı vardı o kuzenin denen srfsz hayatını mahvetmiş kızın
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok haklısın
+1 yılUfacık kıza yapmış kanı bozuk belli ki sana da yapar asla asla güvenme. Hatta telefonunu da acmamani tavsiye ederdim iğrenç bir insan çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yılBen olsam yerinde kuzen falan tanımam vururdum sapık ruh hastasını
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama gel bunu annem gibi zihniyetli birisine anlat neymiş, annesi hapishanedeyken ne kadar göz yaşı dökmüş kimseyi yargılamamak gerekmiş hem kızda biraz haketmiş? Cidden cildiricam bu zihniyetten birazdan da eve gelir bana ne laflar sayıcak şaka gibi
ya nesini tebrik ediyosun saçmalama
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ama gel bunu anneme anlat birazdan eve gelicek tabiri caize agz*ma sicacak yazıklar olsun şu bu neler neler diyecek biliyorum 😔
Soran+1 yılÇok haklısın baktım konuşmaya başlıyor son ses açarım takarım kulaklığı konuşsun dursun
Tecavüze uğramak istiyorsan tebrik et
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bunun empatisini yapabiliyorum işte ama annem yapamıyor gelmiş bı hata kimseyi yargılamayın kızda aranmış (?) Gerçekten yazık bu zihniyete biraxdanyda eve gelip bana ne laflar sayıcak hayırlı olsuna gitmedim diye
- +1 yıl
Arkadaşım seni anlıyorum,
Söylediğim yargısız infaz gibi gelebilir ama erkek erkeklikten önce adam olmalı.
Adam olmuş biri karakteri oturmuş biridir.
Ben haftada 7 gün varsa 5 günü meyhanedeydim fakat bir kez sarhoş oldum, o da sarhoşluk nasıl birşey öğrenmek istedim.
Kendi adıma konuşuyorum ki insan o an fiziki olarak zorlanıyor, beyin olarak ise yine aynısın. Yani ne yaptığını biliyorsun.
Kızın yaşı veya orda olup olmaması önemli değil. Önemli olan ne halde olursan ol karakterinle insanlıktan çıkmamaktır.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok saçma ben olsam kuxenkikten silerim
04 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemel bende uzaktan gerçekten çok net cevap verirdim ama başıma gelince vicdanım gerçekten 2 ye bölündü 2 türlü de aşırı rahatsız hissediyorum ağlamak istiyorum ne yapicam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden rahatsız oluyorsun 15 yaşındaki o kızın yerine köy kendini kardeşine birisi tecavüz etse ne yapardın
Soran+1 yılBen bunun empatisini yapabiliyorum ama annem yapamıyor annem gelmiş diyor ki kız da aranmış ne işi varmış evinde ya gerçekten nefrettt ediyorum böyle zihniyetten şimdi eve gelince bana ne laflar sayıcak 😔
Cevap sahibi+1 yılNe alaka cahil kız 15 yaşında çocuk değil mi
Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır..
35 Yorumla
Soran+1 yılHangisine Hayır?
Soran+1 yılTebrikten kastım zaten aferim iyi tec@vüz ettin değil annem evlerine çağırıyor hayırlı olsun çıkmışsın hapisneden" diye biliyorum annem eve gelince bana ne laflar sayıcak gitmedim diye 😔
Soran+1 yılÇok haklısın
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat