Benimde hataları oldu söylendim ama söylendim diye aldatılmam mı lazımdı😃 söylenilmicek gibi de değildi o da ilgisiz bıraktı ama ilgilennlere gitmedim aldatanı aldatmadım
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Herkes en cok heyecanlı olusumu severdi kendisi de heyecanımı aldı yeniden asık olalim diyor :) senden güzeli yok diyor :) sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
öyle sevmişlerdir ondan.
Merhaba zaten boşa zaman kaybı bunca sene şimdi tekrardan olmamışı denemek seni yaralar değişen bir şey olmaz üzülürsün
Üzülmek istemiyorum :(
Onun farkındayım o yüzden olmaz diyorum konuşmak anlatmak dertleşmek ister misin iyi geleceğini düşünüyorum
Bence tekrar şans verme aynı şeyleri yaşamak istemiyorsun dur sanırım
Kim ister yaşamak
Bence de istemez zaten işte şans verme mutlu olacağın kişilere şans vermelisin
Valla askı yasıcagm insanlarla mutluyun artık:)
Buldun yani birisini
Hepsinin canı cehenneme
Bence de o kdar fedakarlık yaptım kiiiiiiiiiiiii sınırı tarifi yok
Bencede :)
Derdi neymia
bir bilsem derdi kaliteli zamanmış, kaliteli zaman 😃 yaşat bana hayatımı kaliteli zamanın dibini gör
Öyle tabi kaliteli zaman neymiş yani nasıl erkekmis baya degisik
Benimde hataları oldu söylendim ama söylendim diye aldatılmam mı lazımdı😃 söylenilmicek gibi de değildi o da ilgisiz bıraktı ama ilgilennlere gitmedim aldatanı aldatmadım
Evet siz gerekeni olması gerekeni yapmışsınız o aldatmış ilginç biriymiş bu kişi
Bende anlamadı kaliteli zaman diyor ama bir yer bul gidelim diyince 20 yıl bir erkek yer bulamaz mı:) hayır ben mi tuhafım dıye dusunuyorum
Hayır siz normal o anaormal evet bulsun bir yere kaliteli zaman algısı önemli nasıl geçirmeyi planlıyor mus
Senden güzeli yok mu diyor puaaahahahhaha
Evet ahahha büyük yalan
Afferin balım neyse s ister misin
Yo bence sende. Güzeli de var
Sen misin
Erkek güzel olmazmi ne alaka ben yani güzel olzan guzl
Sana göre var ona göre yok😃 kıskanma dur şimdi konu baska