Bayanım ve bayan arkadaş, dost edinebileceğim ortamlar nelerdir, ne yapmalıyım?

Merhabalar
Benim merak ettiğim bir şey var. İnternete girip bayan ya da erkek arkadaş arayan çok arkadaşımız var. Ben bir bayan olarak bayan arkadaş aramaya giriyorum, yanlış anlaşılmasın lez falan değilim, sadece gerçekten bir arkadaşa ihtiyacım var. Son 2 yıldır tüm arkadaşlarımı devreden çıkardım bazı çıkarlar sonucunda. Kısacası yalnızım ve kendime bayan bir dost arıyorum sitelerden. Yeri gelecek sohbet edeceğim, yeri gelecek bir kahve içmeye çıkacağım. Örneğin eşim bayramda çalıştı ben izinliydim. Ve ailem dışında bir tane bile arkadaş bırakmadığım için çevremde üzüntümden ağladım :( Bu arada neden arkadaşın yok kötü biri misin vs demeyin ne olur, sadece bazı sebepler vardı ve hepsini sildim.
Konu nereden nereye geldi, yani kısacası kendime bir bayan arkadaş nereden bulurum, yalnızlığıma çare
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada lez misin de bayan arıyorsun diyen arkadaşlar sizi kınıyorum. Az da olsa saygılı olmak çok mu zor?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum silinmiş, sanırım burada var diye :( Kadıköy ya da ataşehir tarafında oturan bayan yok mu? gerçekten artık yalnızlık beni mahvediyor
Bayanım ve bayan arkadaş, dost edinebileceğim ortamlar nelerdir, ne yapmalıyım?