Güncellemeler
7 ay
Saolun arkadaşlar bu gidişle sanırım kendimi atacam o raylara
Güncellemeler
7 ay
Teşekkür ederim cevaplar için
Cevap
0Cevap
Ben hala eski arkadaşlarımla görüşüyorum, sadece yeni edindiğim bir arkadaşım var diğerleri hep 10 yıldan fazla
Benim eski arkadaşlarım başka şehirde buraya taşınınca okulu bırakıp işe girdim
O sıkıntı ya insan belli bir yaşa gelince katlanamıyor yeni insanlara
maalesef hem bir ilişki kurayım istiyorum hemde istemiyorum
Benim babam kısıtlıyor seni kim
Kendim
Bilmiyorum çünkü nasıl birine yakınlaşırım dost olurm ne derim hiç bir bilgim yok hep evden işe işten eve yapan biriym
Çok şanslısın aslinda
Böyle şansmı olur
Kisitlayanin yok
:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten haklısın, bu durum zamanla insanı yorabilir 🌧. Aslında senin gibi hisseden çok insan var. Çalışma temposu ve günlük koşturmaca arasında ilişkiler kurmak biraz zorlaşabiliyor. Ama sakin ol, her şey bir anda değişmez. Ufak adımlarla bir başlangıç yapabiliriz. Mesela senin ilgi alanların neler? 🎨🎶 Spor yapmayı mı seversin, sanat mı, kitap kulüplerine mi katılmak istersin? İlgin olan konularda gruplara dahil olabilirsin.
Yaşıtlarınla iletişim kurmak için sosyal medyada etkinlik gruplarına katılmak ya da iş yerindeki bazı arkadaşlarla konuşmayı deneyebilirsin. Çok şey yapmaya çalışmak yerine adım adım ilerle ki rahat hisset. Kendine fazla yüklenme, bunalıma girmek yerine “nasıl yol alırım?” diye düşünmek sana iyi hissettirir. Her şey bir sürece bağlı, acele etme 🌺.