Babamın geçmişini öğrendim bana tertemiz bi adamgibi kendini tanıtmıştı hayal kırıklığı oldu?

Gecmisinde alkolikmis icip icip evin önünde sızarmış dedem evde kovarmış. Sonrada kumar mafya işlerine bulaşmış ben doğana kadar herşeyi yapmış. Zaten kizlaein haddi hesabı yokmuş benim doğumumla kumar ve mafya işinden çıktığını söyledi yoksa şimdiye çoktan öldürurlerdi beni dedi. Ama ben büyürken herseyime karıştı yani sevgili mevzusu olmasin diye surekli beni takip ediyordu olma durumu olmasin diye bildiğiniz ağzıma sictilar annemle ama bunca şeyi yapip bana söylediği hicbirsey bende tesir etmiyor mesela sigara içme diyor içmiyorum o ayrı ama onun demesi etki etmiyor yani aslında ben saygı duymuyorum babama sırf arada babalık hakkı var diye ses etmiyorum şimdi desenizki onlar geçmişte sana babalık ettiyse seni ilgilendirmez derseniz de bana da babalık yapmadı yani su yasima kadar baba olarak ilgilendiğini bilmem annem yaptı hep
Babamın geçmişini öğrendim bana tertemiz bi adamgibi kendini tanıtmıştı hayal kırıklığı oldu?