Merhaba. Bugün size geçmişimde olup geleceğe işleyen bir şeyi anlatıcam. Ben 8. Sınıfta çok depresiftim. Genellikle uyurdum. Bir gün türkçe hocam benle teneffüste konuşmaya çalıştı. En başta istemedim ama daha sonra harbiden ilgimi çeken şeylerden bahsetmeye başladı. Konuşma o kadar sardı ki hoca teneffüste full sınıftaydı. Hatta o gün öğle teneffüsünde bile benle sohbet etmek istemişti. Bir zaman sonra beni tanımak istediğini söyledi ve nerdeyse hayatımı full öğrendi. Tabii o sırada o da bir şeyler anlatıyordu. Öyle öyle aramızdan su sızmaz oldu. Annemle babam boşanalı fazla olmamıştı. Babamda kalıyordum. Ne kadar erkek öğretmen olsa da annemin yerini o doldurmuştu. Neyse lgs senem olduğu için babamla konuşup okuldan sonra özel ders izni aldı. Nerdeyse tüm günlerim onla geçti. Elbette her güzel şeyin bir sonu vardır. Karne günü gelmişti. 8. Sınıf bitmişti. O gün karnemi alıp bahçeye indim. Bi anda arkamda bi el hissettim. Arkamı döndüğümde türkçe hocam dolu gözlerle bana bakıyordu. Bana sarıldı ben de ona sarıldım. Ben de ağlamıştım. Bana biraz konuşmak istediğini söyledi. Okulun yakınında bi kafeye gittik. Bana anlattıklarını kısa olarak anlatiyim “Ben normalde evliydim. Sana asla bunu anlatmadım. Senle konuşmaya başladığımda yeni boşanmıştım. Senle kafa dağıttım. Sen de benle. Peki bunu neden sana şimdi dedim? Çünkü benim bir kızım vardı. Kızımı aylardır göremiyorum.” Bunları diyip yeniden ağlicak gibi oldu. Ama sadece gözlerimi çok derin bakmaya başladı. “Sen benim öz kızım oldun. Bazen sana kızım derken lafın gelişi değil ciddi anlamda dediğimi anladım” dedi. orada çok şaşırsam da onu teselli etmeye çalıştım. Neyse o gün böyle sürerek bitti. Yaz tatilinde sürekli konuşurduk. Lise başladığında eskisi kadar olmasa da konuşuyorduk. Bir gün bi kavga gibi bi şey yaşadık. Çok sarsıcıydı. 9. Sınıfın 2. Dönemi onla konuşmayı kestim. Sürekli aklımdaydı ve o eski depresifliğim geri geliyordu ama yapıcak bir şey yoktu. 10. Sınıfta da unutamadım. Ama bu sene 11. Sınıfım. Ve bir inanılmaz oldu. O öğretmen benim okuluma transfer olmuş. Okulun ilk günü onu okulda gördüğümde çok şaşırmıştım. Edebiyat öğretmenime gidip sorduğumda çok eskiden bu okulda olduğunu şimdi geri döndüğünü söyledi. Yeniden öğretmenim olmuştu bir anda. İlk haftalar ben konuşmamakta inat ettim. Ama şimdi konuşmaya başladım yavaş yavaş. Ama o da farkında o eski samimiyetten eser kalmamış. Bunun farkında olduğu için bana 1 hafta önce eski günleri özlediğini söyledi. Ben de dediğimde bana karşı tavırları çok değişti. Hani kızım diyorduya. Şimdi o ped0 öğretmenler gibi davranmaya başladı. Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. Sürekli konuşurken eli belime vs kayıyo. Uzak duruyorum yine geliyor. Çok rahatsız edici. Eskiden çok farklıyken tavırları şimdi bir anda değişmişti. Haftaya rahatsız olduğumu söylemek istiyorum. Okul çıkışları bile salmıyo beni. Geçmişimizi bilerek anlattım ona göre yorumlayıp görüşlerinizi yazarsanız teşekkür ederim:)
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler