Bir instagram Dizi-fanpage sayesinde bir kizla taniştım, ve simdi 6 ay oldu tanışalı. Arkadaşımla Çok iyi anlaşıyoruz, birbirimizine sırlarımızı anlatıyoruz. Ama aramizda binlerce km mesafe var, farklı ülkelerde.. Buna ramen onu arkadaşça çok seviyorum, en iyi arkadaşım oldu. Yani ona çok alıştım, herşeyimi danışıyorum, oda bana aynı sekilde danışıyor. Baya hayatımın bir parçası oldu... En iyi arkadaşım diyebilirim ona. Yakın çevrem dekilerden bile daha yakın bir arkadaş oldugunu hissediyorum.
Yani hiç gerçekte görmediğim birine bukadar bağlanmam, okadar değer vermem, ona en iyi arkadaşım demem, kötü birşey mi? .
Sizce bu çokmu garib?
Düşüncelerinizi merak ediyorum :)
Yani hiç gerçekte görmediğim birine bukadar bağlanmam, okadar değer vermem, ona en iyi arkadaşım demem, kötü birşey mi? .
Sizce bu çokmu garib?
Düşüncelerinizi merak ediyorum :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar