Musmutlu haftalar K. S halkı az önce sitede gezinirken yine bomba gibi saçma sapan sorulardan biri denk gelince aklıma geldi başkalarının hayatını irdelemek araştırmak merak etmek kim kimle napiyor o sunlami çıkıyor bu onla mı beraber bir dünya dedikodu kazanı gün geçmiyorki birini birinle yakıştıranmi olmuyor neler neler başkalarının hayatını kurcalamak neden bukadar merak uyandıran birsey ulaşamamak bukadar mi eziklik hissi uyandırır insanda siz sitede merak edenmi merak edilenmisiniz peki...
Başkalarının özel hayatını araştırmaktan zevk duyar mısınız?
Başkalarının özel hayatı gözümün önünde ise örterim, başkası üzerini açarsa ben kapatırım. Kimsenin özeli beni ilgilendirmez, hatta insan olan kişiler, başkalarının özel hayatına sadece saygı duymanın insanlıktan geçtiğini bilirler. Özel hayata saygısı olmayan varlıklara insan demiyorum.
Merak edilenim maalesef. Ya şaka gibi beraber olduğum adama bile mesaj atıp bilgi almak için bin dereden su getirenler var. Türlü türlü laf oyunlar falan. Arkadaşım neden bu kadar burnunu sokuyorsun SANANE! Gel bana sor yiyorsa bakalım. BEn onun kadar kibar da olmam :) Had nasıl bildirilir anlarsın...