Zinanın bu kadar basit hal alması ve kimsenin artık buna dur dememesi kadınların şiddete uğrayıp bunu yapan kopekleirn dışarda gezmesi o kadar sınır bozucu ki ne adalet ne ahlak kalmadı kimsede...
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle haklısın. İnsanlar birbirlerine ayıp şeyler göndermeyi, küfür etmeyi, laf atmayı, kadınları dövmeyi, şiddeti o kadar meşrulaştırdı ki normalmiş gibi geliyor millete artık. Bu dünya ve insanlar her geçen gün kirleniyor.
Bunların olmasında sosyal medyanın, telefonun da etkisi var. Kanunların da etkisi var. Ahlak-ı Muhammed'iyeden ayrılmanın da etkisi var. Kıyamet alametleri yavaş yavaş gerçekleşiyor.
Elbette, elbette biz de hatalıyız. Biz dört dörtlğk günahsız kul değiliz. Elimizden geldiğince de çevremizi uyarıyoruz, temiz insanlar olmalarını istiyoruz. Ama o kadar iğrençlikler var ki insan olmaktan utanıyorum.
Ben de öyle. Bunun önünü durduramayacağız gibi sanki. Toplu katliam gibi çünkü. Biz kendimizi, çevremizi ve nesillerimizi İslam ahlakıyla ahlaklandırarak önüne geçebiliriz sanırım.
Medeniyet, özgürlük diyerek her konuda abartıya kaçmaları. Giyim, şiddet, söz ve hakaret... Millet sınır tanımıyo ne diyim. Bide bi konuda ikiye bölünüyolar kim doğru kim yalan söylüyo bilmiyoruz.
Sadece ülkemiz değil dünya da kötüye gidiyor. Dediğin gibi medeniyet, özgürlük naralarıyla sokaklarda çıplak dolaşıyorlar. Giyimine karışmıyorum kimsenin ama ortalık yerde çıplak da dolaşılmaz ya. Ayıp. Dini istismar edenler yüzünden dini kötüleyip yoldan çıkanlar da mevcut. Ama evet, keşke haklı olmasaydın.😐
En İyi Cevaplar