HİÇ AİLECEK GİTTİĞİNİZ PİKNİKLERDE KÜLOTLA ya da ÇIPLAK SUYA GİRDİNİZ Mİ? GİRDİYSENİZ NELER HİSSEDDİNİZ ANLATİR MISINIZ?

Ailecek gittiğimiz bir piknikte çayın yanına gelmiştik annemde hadi suya gir demişti bende nasi gircem dedim annem külotla gir dedi benimde külotum beyazdı ama genede suya girdim yüzdüm çırpındım heryerim su olmuştu mangal oluncaya beni çağırdılar yemek yemek için gittim ve aile selfie'si yaptılar benimde arkam dönük bu fotoda külotumda beyaz olduğundan popom gözüküyor bide benim kameraya baktığım var ondada malım görünüyor ben farkında değilim yanımızda amcamlar var 2 tanede kız kuzenimvar biri benden 3 yaş büyük diyeriylede yaşitiz büyük olanbenim fotolarımı çekti hep, bende yemekten sonra gene suya girdim hala oram buram görünüyor sudan sıkılınca çıktım annemde külotum çok ıslandığı için çıkardı heryerde de insanlar vardı bana bakıyordu ve gülüyordı annem eşofmanımı kuruyasiya kadar giydirmedi 5-10dk çıplak kaldım sonra annem eşofmanımı giydirdi giydiresiye kadar çekildikleri fotolarda hep ben çıplağım malım bir şag bir sola sağlanıyor o zmanda yaşım fazla küçük değil 13-14 dü annem benim çıplak olduğum fotolarida instagraminda paylaştı 4 yıl sonra paylaştığı fotolara bakarken o fotoyu buldum ve benden 3 yaş büyük olan kuzenim o zman çektiği fotoları tek tek gösteriyor ve beni utandırıyor buda Boyle bi anıydı
HİÇ AİLECEK GİTTİĞİNİZ PİKNİKLERDE KÜLOTLA ya da ÇIPLAK SUYA GİRDİNİZ Mİ? GİRDİYSENİZ NELER HİSSEDDİNİZ ANLATİR MISINIZ?