Ben gruptan bir kişiye kırgınım oyuzden arkadaş grubundan soğudum.
Arabalarımızda sticker var onu sökeceğim içinde olan bir kaç arkadaşlara göndermeyi düşünüyorum ama başkanla alakası yok bu durumun. Aralarında gidip yetiştiren olur mu?
Uzaktan hepiniz iyi insanlarsınız ama lütfen uzak durun.
Sadece bir kişiye geçerli bu söz utanmadan bir kız bana iftira attı ozamandan beri geri çekildim çünkü midem bulandı cekemedi için bunu yapti. Benim 30k arabam var onunda 5k lik arabası var ben ondan üste olduğum halde her konuda onunla ilgi alakam olmadığı icin ona bulaşmadım çünkü tanımıyorum oysa cekemedi
Arabalarımızda sticker var onu sökeceğim içinde olan bir kaç arkadaşlara göndermeyi düşünüyorum ama başkanla alakası yok bu durumun. Aralarında gidip yetiştiren olur mu?
Uzaktan hepiniz iyi insanlarsınız ama lütfen uzak durun.
Sadece bir kişiye geçerli bu söz utanmadan bir kız bana iftira attı ozamandan beri geri çekildim çünkü midem bulandı cekemedi için bunu yapti. Benim 30k arabam var onunda 5k lik arabası var ben ondan üste olduğum halde her konuda onunla ilgi alakam olmadığı icin ona bulaşmadım çünkü tanımıyorum oysa cekemedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne diyon ebru gundes ben var seni begrijp yapamamak yapmamak
İk zit toch in die bmw groep arabamdaki sticker sökeceğim wil een goed kapak doen içinde bir çocuk var waar ik goed mee ben en hij kanka met başkan ona gidip yetistirir mi? Başkanın hanımı bu konudan haberi var zij had mij aan gesproken hierover maar bu durum uit praten olmadan onu moderator yaptilar dit zegt al genoeg benim uzerimden prim yapmis oldu vieze hoer. Ik zit er echt mee cinlerim geldi ga die club sticker eraf halen dusundukce sinir oluyorum. Maar kendimi de rezil etmek istemiyorum baskan butun gruba yaya bilir cunku en dan weet heel nl het
Al duysunlar senin kendi dusuncen var ve bu dusuncene gore bir hareket etmisin. Kime ne? Cokta cok o gruptan atarlar seni baska grup yok mu cok bmw grubu vardir onlara uye olursun? Sizde pireyi deve yapmayi cok seviyorsunuz valla
Ik ben niet meer actief dus ja ayarlarsa atsin maar o kiz bana iftira attı ik had haar toch aan gesproken cevap vermedi maar andere kant beni asip kesiyor başkanın karisina. Dus jaa ik heb scheid lafımı sokacağım en als die jonge dat zegt tegen hem zeg ik op kk jullie 500 euro verdim hayir toplamanıza zehirle zikim olsun burnunuzdan gelsin. Jaa sorry ben iyiyim dir ama bana yanlış yaparlarsa çok kötü olurum biliyorsun bu olay in september oldu maar halen sindiremedim
Hala o gruptasin oylemi? Ben coktan kibarsizca bye bye demistim
Jaa op Facebook alleen maar praat met hun niet ik praat met 3 jongens maar ikisi aksarayli ve 20 jaar en andere benle yasit arkadasin esiyle arkadas Bingölu hij is kanka met baskan maar bu konudan haberi yok. Sadece biri biliyor hierover aksarayli olan maar yasi kucuk olmasina ragmen beni uyardi ve dedi paylasim velan hepsi boyle pislik ama bana anlatman iyi oldu bir durum olursa ben mudale ederim dedi had hem gebeld toen çünkü böyle bir durum var ve o kızı mod yaptılar en hij zei o kız sayesinde grup actief kaldı icin oyle yapmışlardır enz
Hmmmmm ama dedigim gibi ben coktan cikardim
Ga ik ook doen merak etme yanliz su kavgali olduğum eski yakın arkadaşım varya zij zit er ook in onu nasıl çıkartacağım maglum konuşmuyoruz
Once kendine bak sonra baskasina. Kusura bakma ama bu herzaman oyledir once kendin
Jaa orası öyle maar vertrouw haar niet şimdi benim çıktımı görünce beni asip kesmesin orda? Gerci hiç bir gün orda aktif olmadi benim için uye olmustu. Yapacagini sanmıyorum nerdeyse 1 senedir konuşmuyoruz pislik yapacak olsa yapardı toch?
Kendi soruna kendin cevap veriyorsun iyi bi basari.
Ne diyorsun mk