riyakâr muhafazakarlardan hiç haz etmiyorum ama riyakâr olanlarından var mı böyle benim gibi olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hem riyakardan hem muhafazakar tiplerden ayrı ayrı hoşlanmıyorum
Muhafazakar insanları hiç sevmiyorum.
xd
gerçek muhadazakarlardan zarar gelmez benim dediğim gibi rüyalarlaysan gelir
riyakarlardan*
Sevmiyorum işte, saygım sonsuz ama.
Aga millet neden böyle şeyleri takıyor anlamıyorumki Benim çarşafla arkadaşımda var çok açık giyinen arkadaşlarımda var ama benim için her iki arkadaşta aynıdır açık ki ne diye kaçar olmaz kapalı diye yobaz olmaz Giyinir göre yargılyanlat beni gerçekten sinir ediyor bazı açık arkadaşlarım çok muhafazakar bazı kapalı arkadaşlarım Kapalı ama dinind biraz daha uzak. Yani muhafazakar olduğunu bir insanın dış görüntüsüne bakarak asla anlayamazsınız Umarım ileride artık şu kapalı açık ayrımı son bulur
@mmyhoney ben açıklıktan kapaliliktan bahsetmiyorum
Ben diğer arkadaşa söylemiştim
Peki muhafazarkarları neden sevmiyorsun
@mmyhoney Ben sadece muhafazakar insanları sevmediğimi ama saygımın sonsuz olduğunu belirttim. Dışarda bir kadın baş örtüsü takıyor diye saldırmıyorum, laf atmıyorum veya ters ters bakmıyorum. Sadece sevmiyorum.
Müslüman değil misin ya
@mmyhoney riyakarlarini sevmiyorum dedim
@günlersürensaniyrler sizi anladım fakat bunları diğer arkadaşa yazıyorum 😊
@mmyhoney Müslüman değilim evet.
Hm anladım Ben müslüman sandığım için yorum yaptım
Aslında Müslüman olmadığı için birine asla böyle SORULAR sormam ama merak ettiğim için sormak istedim istihare namazı kıldığın zaman gece rüyanda bazı şeyler görebiliyorsun hatta ben yapıp görmüştğm hatta gördüğüm için korkmuştum ya da ne biliyim etkisi olan bazı dualar var ve ben bu dualari yaptığım zaman hemen oluyor bu dualari da mı inanmıyorsun mesela sadece merak ettim :(
@mmyhoney Bana biraz saçma geliyor açıkcası din işleri, sadece islam değil diğer dinler ve inanış biçimleride saçma geliyor. Kuranı Kerimi baştan sonuna kadar okudum ve inanmıyorum.
Mesela bana ruhani varlıklar saçma geliyordu ama Bu ara çok ritüel olayları çıktı ve gerçekten yapılınca oluyor yani doğaüstü diye bir şey var İslami ritüelerde var ve bunlar işe yarıyor Dediğim gibi İstiahare namazı ile yarıyor Bazen böyle şeyler bana da saçma geliyor ama düşünsene öldükten sonra ya gerçekse kabir cennet cehennem Gerçek değilse ne güzdl ölüp gideriz ne sen ne ben kaybederiz ama gerçekse işte o zaman kaybetmiş olmaz mısın :(
@mmyhoney Ben hiçbir şeyden korkmuyorum. Ya gerçekse falan diye düşünmüyorum çünkü bana saçma geliyor bu din işleri. Ülkemiz durumlarıda islamı sömürgecilik için kullandıkları için iyice uzaklaştım din işlerinden.
Atıyorum bir kıza aşık oluyorsun insanlar onu sürekli kötülüyor bir şeyler söylüyor ne biliyim kullanıyor o zaman ondan nefret etmen gerekiyor. Evet devlet dini kullanıyor ve bunu gerçekten başarıyor o yüzden hükümeti hiç beğenmiyorum ama şunu unutma ben hiçbir şeyden korkma dediğin zaman bile eminim korktuğun bir şeyler vardır Söyledigim gibi İslami ritüellere yaptığın zaman gerçekleşir ve gerçek oluyor ben gerçek olduğu zaman gerçekten korkmuştum düşünsene bir şey söylüyorsun ve 1 saat içinde oluyor ben bir odam olmasını istemiştim o akşam babam gelip bana duvara bölüp bana oda yapacağını söylemişti ve yapmıştı sonrasında eşyaları almıştık çok şaşırmıştım tabi bu senin kararın ben elhamdülillah Müslümanım umarım doğru yolu bulursun iyi günler 😊
@mmyhoney Müslümansın saygım sonsuz ama gelipde doğru yolu bulursun falan tarzı söyleme bana lütfen. Gerçekten en sinir olduğum şey şu.
Peki siz bilirsiniz
@mmyhoney İyi geceler*
size de
Konuyu biraz daha açar mısın ona göre yardımcı olurum
Riyakar insandan zaten hiç haz etmem.
Hiç sorma yeğen hiç sorma
Aynen yobaz birde hırsız muhafazKar
Yobazdan kasıt ne?
@mmyhoney baskin
Baskın derken?
@mmyhoney baskıcı tip
Eğer aynı şey düşünüyorsak bana da çok saçma geliyor Müslümanlık dininde baskı asla yoktur ama millet dini bilmeyip baskı uyguluyor eğer biri atıyorum Müslüman olmak istemiyorsa onu asla zorlamamalıyız ama millet zorluyor bu çok yanlış bir şey. Onun dini onadır senin dinin sanadır kimse kimseyi ilgilendirmez.
@mmyhoney evet baskıyla kızları kapatiyorlar sonra o kız dinden nefret ediyor diyemiyor bir din düşmanı gibi içinde vs. vs.
Aynen Tamam kapanmak farz hatta ben de kapalıyım ama kimse zorla kapatmadı beni ve bir çok aile zorla kapatıyor çocuk dinden soğuyor Üstüne gitmek yerine sadece uyarıda bulunup kapanmanın farz olduğunu ne zaman kendini hazır hissederse o zaman kapanacağımı söylemesi lazım ama işte günümüzde bazı aileler zorla kapatıyor :(
@mmyhoney uzun mesele bende dindarım lakin yobaz gerici sevmem.
aynen
Ben genelde muhafazakarlardan hoşlanmıyorum.
Ben de sevmem onları.
Muhafazakar derken
muhafazakar görünümlü riyakâr
Onları Allah görüyor
Herkesi biliyor
Onun için boşver
Kulu kul olduğu için sev
Sevmez isen zalim ve haksız olanını sevme
Bak ne diyor yunus emre
Çiçeklerle hoş geçin,
Balı incitme gönül.
Bir küçük meyve için