Herkese bol şans.
Bunu okuyan değerli kardeşim ;
Eğer kadınsan allah karşına 190, kaslı, yakışıklı birini çıkarsın amin.
Eğer erkeksen allah karşına 160, sarışın, beyaz tenli birini çıkarsın amin.

kasap hayrinin yeğeni zeynep bana kesikmiş izmirden yeni gelmiş benim adım geçince gözleri doluyormuş tren istasyonunun oradada beni bekliyormuş tam canavarmış üstelik dükkanda devamlı işte vereceklermiş bana yaani ve o biçim harika bir kızmış ayrıca yemeden içmeden kesilmiş benim için yaani 👙 üüüüüü 😁😂

Mutluyum diyenin sağlam bekar bir arkadaş çevresi vardır. Eğer yoksa ve çevresi çiftlerden oluşuyorsa boş yapmasın deli gibi yalnızdır ve geceleri sevgili hayali ile uyur. Yalnızlık zor.
Güzel dileklerin için teşekkürler ama 190 istemiyorum 😄
Aşk anlamında yalnız olmak üzmüyor gerçekten, uğraşmak istemiyorum bu konularla. Ama sevdiğim insanların yanımda olmaması anlamındaki yalnızlık kalbimi kırar o ayrı.
Asla, dertsiz başım ağrısız dişim diye bir şey vardı da diyemedim ben şimdi :D anladın sen işte
Cevap
32Cevap
Bazen üzülüyorum
Sonra insanların riyakarlıklarını, hadsizliklerini, çıkar üzerine kurulu ilişkilerini düşündükçe boşver böyle iyi diyorum.
Yalnız değilim etrafımda sevdiğim insanlar var. Bir sevgiliye muhtaç değilim ya da eksikliği yalnız hissettirmiyor.
Yalnızlık beni üzüyor ama sevgilim olmadığı için değil, sevdiğim, dost dediğim çoğu kişiyle görüşemiyor olmam yalnızlık hissettiriyor ve çok üzüyor
O yanımda olsa fena olmazdı aslında. Onun yokluğu üzüyor, bazen sap olmak üzüyor. İnsan biri olsun istiyor.
Yoo, toxic ilişkilerdense huzurum olması en güzeli, mutluyum.
Bir yalana inandırılmış olmak üzmüştü seviyorum gibi...
Yalnız değilim ailem sevdiklerim fazlasıyla yetiyor aşk falan uzak olsun 😄
Üzmüyor ama insan illa biri olsun istiyor. olunca ayrı dert, olmayınca ayrı dert
O kadar çok şeylere üzüldüm ki yalnızlık üzmüyor beni valla
Her insan biraz yalnızdır. Evlilerde aslında yalnız be kardeşim, takma.
Hayır üzmüyor😌😎
...
2. güncellemeye cok guldum ve amin diyorum😂😂😂😂😂
Hastalıklı insanlar ile uğraşacağıma böyle iyiyim.😂
Alistik artik yalnizliga, ama duaya ben de amin ecmain diyom 😏
34 bedenli bebeksi yüzlü Yasemin Özilhan tadinda garı ariyom ben
Disari cikmasam koymaz da yalnizlik ah su disarisi yok mu
Tercihim flört sevgili falan olamıyorum bana gelmiyor muc muc muc öyle yalan dan aşk sözcük leri
Sevgili olmaması ile düşünecek olursak hayır kendimi yalnız hissetmem ama arkadaşlarım olmazsa evet kendimi çok yalnız hissederim arkadaşlık benim için çok önemli
Bazen üzüyor ama aşık olup üzülmekten yalnız olmam çok daha güzel !..
Üzmüyor hatta bazen mutlu bile ediyor sahte bir ilişki yaşamaktansa yalnız kalmayı tercih ederim
Sorun yalnızlık değil. Sorun bence kişi olmalı. Şarkıda da dediği gibi “Yalnızlığa elbet alışır bedenim
Yalnızlıkla belki de başa çıkabilirm
Çok zor gelse bile yaşar öğrenirim
Sensizlik benim canımı acıtan”
Hanımefendiler benden hep tiksinmişlerdir. Ben de kendilerine ve bana olan nefretlerine hep saygı duymuşumdur. Herkese mutlu 14 şubatlar.
Yalnızlık olmak skxjakbxksbxksndjbsjdhdkdksjd
Yalnız olmak beni üzemez
Hiçbi zaman üzmedi
Halimden gayet memnunum
Beni üzüyor ya, birde yeni ayrıldım daha. İyice üzgün hissediyorum. Hele birde evlilik baskısı hissettikçe göz yaşlarım hali hazırda bekliyor.
Üzüyor ama karsima 190 kaslı değil sevdiğim çocuk çıksın duanı geri al verified
Bakıyoz etrafa sanal ilişki isteyen yazsın belki reel olur
Alışmak sevmekten daha zor geliyor alıştım bir tanem alıştım yanlızlığa
Yalnızlık üzüyor bizi soran merak eden olmayınca konuşacak biri olmalı dertleşecek sevdiğim biri olmalı
Yalnızım ve çok mutluyum. Hayatıma mümkünse kimse girmesin
Hayır neden üzüleyim? Yalnızlık gibisi var mı bee miss gibi kendi kendime yeterim ben :)
Takılacak insanlar var olduğu sürece yalnızlık müthiş bir şey aşık olmadanda bir ilişkiye baslamam
Yalnızlık kötü bişey değil beee tadını çıkar 🍫
Aleyküm selâm
Hayır çok ıyiyim
Hayır Allah koruyor diyorum 😂😂😂
yanlız olamıyorum hiç :)
Alıştım
Alışıyor insan
Yok ya alıştım iyi böyle😀
Hep değil. Bazen. Ufacık bazen.
Bizde haset felan olmaz yeğen
Bu aralar yalnız kalmaya ihtiyacım var...
Alıştım artık yalnız olmaya...
Askerde olduğum için o duygu fazla var.
Mutluyum kimseye ilişmiyorum
Uzmuyor
bu pandemide oldukca guvende hissettiriyor...
Hayır aksine mutluyum
Artık hiçbirşey beni yıpratamaz, üzemez...
Ne üzmesi be keşke hep yalnız olsaydım
Burdayız ve yazışıyoruz yalnız değiliz ki
Bazen
Hayır neden üzsün ki
Üzmüyor
yOoO
Üzmüyor
şu an değil
Hayır daha çok huzur veriyor
Bazen
Üzülmüyorum 🙃
Evet