rabia stickleri nerde satılıyor?
Kız arkadaşımla konya'ya taşındım? balkona lgbt bayrağı astık? hoşgörü şehri konya'nın lgbt'ye bakışı nedir? başımız ağrır mı?
rabia stickleri nerde satılıyor?
Konyalılar kızmasın ama pek hoşgörülü değiller böyle şeylere. Bir erkekle bir kızın el ele yürümesine bile rahatsızlar mini etek giyen kızlara rahatsızlar. Lgbtye iyice karşılardır. Zamanında din elden gidiyor diye madımak oteline saldıranların zihniyetine yakın çok insan var şu an hala Konya'da. Bayrak asarsanız evinizi ateşe verirler hoşgörü yok onlarda.
Konya'da swinger yapabilirsiniz ama sokakta el ele tutuşamazsınız. Alkol satışında Türkiye rekortmeni olup bu kadar ahlak satan başka bir halk yoktur :d
Cevap
10Cevap
Konya mi hoşgörü şehri valla tanıdığım herkes komyalilara yobaz diyor. Sözde dindar kesim ama en çok içki de orda tuketiliyormuş bilemedim.
Tamamda niye fethetmiş gibi bayrak astınız snjsndkjsdjkjdsjkds
Türkiye homofobik maalesef tatlım her şeye hazırlıklı olun derim biliyorum zorlukları
Konya anadolu halkidir sen git o bayrağı şeref yoksunu İzmir e as
As oraya bir Türk bayrağı
Millet aselet görsün
Almanya mı burası kendinizi belli ediyorsunuz
Arkadaşlar ben de Konya'da yaşıyorum. Konyalıların genel durumu şu en çok ahlak eğitimi veren en ahlaksız kişi çıkar
Gay olmadığınız için sıkıntı olmaz. Lezbiyenlere bu ülkede herkesin sempatisi var 😂😂😂
hayırlı olsun türkiyede öldürülebilirsiniz bile o kadar çomarlar
Yakında görürsünüz anyayı konyayı...
Bayrak ne alaka. Amaç ne
Bilmiyorum
Alti erenler üstü g. tv. erenler
Konyalılar a.. m*inı si*KS. in
Tecavüz ne güne duruyor
Gerzekk kovboylar :P
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?