Moral verir misiniz?

Merhabalar, 18 yaşındayım yks hazırlanıyorum. Bu süreçte o kadar çok morale ihtiyacım var ki. Ailem psikolojik olarak hiç destek vermiyor. Kitap alınca olucak sanıyorlar. Bir kez bile okula gidip hocayla konuşmadılar hocayı geçtim benimle bile. Size şöyle söyleyeyim hoca annemi arayıp " Siz kızınızla hiç ilgilenmiyor musunuz?" gibisinden bir şey söylemiş. Bizde hoca, öğrenci ve velisi şeklinde kişisel toplantılar yapıldı. 9. Sınıftan 12. sınıfa tüm okul geldi. Benimkiler gelmedi. Hoca belki gelirler ya arayalım dedi. Aramayın hocam değerli zamanlarını benim için harcamazlar dedim sesim titreye titreye... Müdür yardımcısı ile göz göze gelip bizde seninle konuşuruz dedi. O an hocaların çaresizliği gözümün önünden gitmiyor. Geçen hoca, arkadaş, ve onun annesi sohbet ediyorduk. Annesi o kadar güzel ilgileniyor ona moral veriyordu ki. Uzun uzun onları izledim sadece. Ordan çıkıp gitmemek için zor tuttum kendimi. Çoğunuz için belki bir şey ifade etmiyor ama benim için çok anlamlı. İsteğim size garip gelebilir onların yerinde tutmaz ama lütfen bana biraz destek, moral verebilir misiniz? Bazen kendimi kimsesiz gibi hissediyorum. Varlar ama yoklar öyle Bi ilişkimiz var yani? Sınav stresi ayrı onlar ayrı etkiliyor. Onlardan tek istediğim azda olsa benimle ilgilenmeleriydi... 😢🙄
Moral verir misiniz?