Amerikaya gitmek için fırsat kolluyorum, çok ama çok istiyorum sizce?

16 - 17 yaşlarındayken hep isterdim ama tabi bunu yapabilecek kabiliyete ve olgunluğa erişmemiştim

şimdi artık daha olgun ve kabiliyetli hissediyorum, daha cesur ve hedefleri tek tek gerçekleştirebilen biri

bu yüzden sabırsızlanıyorum abi,

hedefim 1 2 yıl sonra amerikaya gitmek oraya yerleşip orada yaşam kurmak

Allahım düşünsenize artık siyaset takip etme zorunluluğu yok, ekonomi nereye gidiyor diye bakmak yok
amazona gidip dilediğin üründen sipariş verip ya 30 dolar kaç tl ki diye düşünmek yok, hamburger pizza gibi fastfood söylerken ya söyleyebilirim çok pahalı bunlar demek yok
araba/ev almaya çalısırken ömrümü harcamaya gerek yok
iş kurarken ya acaba batma ihtimali yüksek mi malum piyasada para yok insanların cebinde para yok diye düşünme derdi yok
dahada önemlisi, ya aile kurarsam aileme nasıl bakıcam aile üyeleri nasıl bir yaşam yaşıcak diye sıkıntı etmemin anlamı yok
yaşadığım yer nasıl olucak 2+1 3+1 boğulduğum yerlere maaşımın yarısını mı yatırıcam diye düşünmekte yok mis gibi villamsı evlerde havuzlu mavuzlu
ya da artık türk siyasetini eleştirirken lan bidk bunlar kapıya silivri diye gelir mi diye korkmanında anlamı yok

Bekle beni Amerika, tüm yeteneklerimle sana ulaşmaya çalısıcam
(amerikalı biriyle evlenirsem direk vatandaşı olurum elbette onu onun için kullanmam yani eğer karsıma biri çıkarsa ki ya bidk bid k orada türk kızının tripleride yok :Asdasdasd abi çok iyi)